Thok your block off

Thok your block off is een Fremennik saga die alleen voor members is. De verkorte versie vereist 71 Dungeoneering. Je hebt ook 75 Strength nodig voor de volledige versie. Voor je dit verhaal kunt doen, moet je de rock and twine bundle op floors 36 tot 40 vinden.

Om de saga te beginnen, moet je Thok it to 'em hebben gedaan. Praat nadat je de rock and twine bundle hebt gevonden met Skaldrun. Hij staat bij een tent op de plaats waar je uitkomt wanneer je met je Ring of Kinship naar Daemonheim teleporteert. Hierna kun je de saga doen. Je inventory moet leeg zijn en je mag niets dragen, dus ook niet je ring of kinship.

Skaldrun vertelt dat deze over een wedstrijd tussen de broers Thok en Marmaros gaat, die grote gevolgen heeft. De saga gaat verder waar Thok it to 'em is opgehouden.

Je ziet een groep strijders, die zich doodvervelen. Dan komen Thok en Marmaros langs. Zij schudden de boel flink op door iedereen te vermoorden. Jij moet Thok tijdens deze strijd besturen. Als iedereen dood is, heb je een gesprek met Marmaros. Jullie denken allebei dat je de beste krijger bent en gaan een wedstrijdje houden om dat te beslissen. Wie het meeste monsters doodt, heeft gewonnen.

Ga de volgende kamer binnen. Je ziet hier Bone Face. Thok klieft zijn zwaard in het hoofd van Bone Face, waarop het zwaard vast komt te zitten en Bone Face, met het zwaard in zijn hoofd, hard wegrent. Thok is nu zijn zwaard kwijt en wil hem terughebben. Volg hem naar de volgende kamer.

Bone Face

Marmaros houdt zich nog steeds aan de wedstrijd en gaat een andere kant uit. Jij moet Bone Face volgen. Je ziet hem verschillende mensen aansporen jou te doden, om vervolgens weg te vluchten. Dood de mensen. Zodra je alle monsters dood hebt, zal Marmaros ook steeds stoppen met vechten. Volg Bone Face weer naar de andere kamer.

In de kamer die volgt, komen er een bepaalde tijd continu monsters. Dood zoveel mogelijk monsters in die tijd. Marmaros zal opnieuw stoppen als jij klaar bent. Hij is in de andere kamer en jullie zullen door een kapotte muur heen met elkaar praten. Hij vertelt dat je groen ziet, omdat je vergiftigd bent door de spinnen. Deze vergiftiging is niet erg.

Open de deur met de sleutel die gedropt is. In de kamer die volgt, krijgt Thok ineens zin iets te maken. Stomp wat plantenstukjes van de frilly plant, bonk met je hoofd crumbly stuff van de steen en spin vervolgens een Best Thing Ever op het spinnewiel.

Spinnewiel

Ga terug en betreed de andere kamer. Hier moet je weer enkele monsters doden.

De volgende kamer is weer een kamer waarin je in een bepaalde tijd zo veel mogelijk monsters moet doden. Pak de sleutel op en open de blue rectangle door. Hierachter zit Pretty Lass, waar Thok verliefd op is. Ze vraagt waar Marmaros en je zwaard is en je vertelt dat Marmaros je zwaard heeft. Als je een Best Thing Ever hebt gemaakt, zul je die aan Pretty Lass geven. Ze vindt het erg mooi en geeft een enorm stinkende viscake terug. Deze cake kun je niet eten, maar je zult er meer vis mee vangen wanneer je vist.

Pretty Lass

Ga terug en loop de kamer in het noorden binnen. Hier moet je weer monsters doden.

In de kamer die volgt, zul je Marmaros weer aan de andere zijde tegenkomen. Hij gaat vissenvangen. Dat moet jij ook doen. Je zult mini-marm opvissen, die nu ook een vrouwtje heeft gevonden. Ze zullen je vergezellen bij je reis. Als je mini-marm niet opvist, kom je niet in aanmerking voor de volledige beloning.

Loop de kamer in het noorden in en dood daar alle monsters. Ga hierna de kamer in het oosten in. Je moet weer tegen monsters in een bepaalde tijd vechten. Het is slim eerst de zwakke monsters te doden, zodat je zo veel mogelijk monsters in die tijd kunt doden.

Je zult in deze kamer ook een sleutel vinden. Hiermee is het mogelijk een deur in de vorige kamer te openen. Doe dat. In deze kamer zul je een fret zien, de grootste angst van Thok. Gelukkig zijn jullie gescheiden door een ravijn, waarover een kapotte brug loopt. Als Thok lachend weg wil gaan, repareert de brug zich en verschijnen er tien fretten. Nu wordt Thok bang. Hij vlucht hard weg.

Fretten

In de kamer die je nu tegenkomt, moet je opnieuw tegen veel monsters vechten, inclusief een grote trol. Het is aangeraden nu de meren leeg te vissen, zodat je straks genoeg voedsel hebt.

De volgende kamer is de kamer van Bone Face. Hij zal een Gravecreeper, Hobgoblin Geomancer en Gluttonous behemoth oproepen. Je kunt de Gravecreeper en Hobgoblin Geomancer niet aanvallen, maar de Gluttonous behemoth wel. Elke keer als je die dood hebt, zal hij 850 life points van een van de twee andere krijgen, waardoor zij een stukje dood gaan. Dood dus de Gluttonous behemoth tot alle monsters dood zijn.

Nu wil Thok zijn zwaard terug. Bone Face wil die niet geven, waardoor Thok met zijn hoofd tegen de paal gaat bonken tot Bone Face naar beneden komt. Thok trekt zijn zwaard uit het hoofd van Bone Face en belooft hem te sparen, op voorwaarde dat Thok hem nooit meer tegen zal komen. Hierop zal hij beloven een goed ondood leven te leiden, met maar een lichte misbruik van zijn krachten.

Zwaard

Thok verlaat de kamer, maar hij komt is kamer die nergens heenleidt. Ga dus terug. Je ziet nu een filmpje waarin Thok Bone Face alsnog vermoordt, hij mini-marm weer vrijlaat, er een Brute komt die Bone Face probeert te laten ontwaken en Pretty Lass op Thok wacht voor hij haar voor een date vraagt. Zo eindigde de wedstrijd en werden de broeders verenigd, waarna ze opnieuw verder door de dieptes van Daemonheim razen. Uiteindelijk bereiken ze samen misschien wel het einde...

Beloning: 53.340 Dungeoneering xp en 5.334 tokens voor de verkorte versie. Als je de volledige versie ook doet, krijg je ook 105.010 Strength xp.

Als je de saga opnieuw doet, krijg je maximaal 1.637 tokens. Wanneer je deze saga die dag nog een keer doet, krijg je 20% van 1.637 minder. Dit gaat door tot een minimum van 20% van de maximale tokens. De volgende dag krijg je weer de maximale tokens.

Nodig voor 100% voltooiing

Ga terug naar Dungeoneering

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.