Farming - Bushes

Struiken groeien in bush patches. Je hebt steeds één zaadje nodig. Ze hebben ook geen water nodig.

KaartjeNaamLocatie
ArdougneArdougneTeleporteer naar Ardougne en ga richting het klooster van Monk's Friend. Hier is de patch in de buurt. Je kunt ook de ardougne cloak 2 of hoger van de achievements van Ardougne gebruiken.
Champions' GuildChampions' GuildTeleporteer naar Varrock en loop naar de Champions Guild
EtceteriaEtceteriaGebruik je Lyre om naar Rellekka te gaan en neem de boot. Ga daarna naar Etceteria en loop naar het zuidwesten van het eilandje. Je kunt ook de fairy ring CIP gebruiken of met een Miscellania teleport of een opgeladen ring of wealth naar Miscellania teleporteren.
PrifddinasPrifddinasNeem de lodestone naar Prifddinas of teleporteer met een opgeladen crystal teleport seed naar het Crwys-gedeelte. Je moet Plague's End hebben voltooid om er te komen.
RimmingtonRimmingtonTeleporteer naar Port Sarim en loop naar Rimmington. Je kunt ook je huis in Rimmington zetten of na Love story tabletten maken die je naar de house portal teleporteren.

Tabel

De zaden, behalve barberry en wishing well bush seeds, zijn te krijgen door monsters te doden of master farmers te bestelen. Barberry en wishing well seeds kun je krijgen door gnomes, elves, dwarf traders te bestelen en Herblore habitat te doen. Barberry kun je ook nog krijgen van Vinesweeper en Mobilising armies.

Je kunt van een barberry en wishing well bush maar één keer plukken. Van de andere planten kun je vier keer plukken. Daarnaast groeien deze bessen ook weer terug.

Door barberry te plukken, zul je Agility xp krijgen. De hoeveelheid is afhankelijk van je level. Van een wishing well bush zul je een wishing well fruit krijgen. Voor je het kunt plukken, moet je eerst een bedrag betalen, dat afhankelijk is van je total level. Uit het fruit kun je voorwerpen halen. Hiervoor moet je 8 vrije plaatsen in je inventory hebben. De waarde van deze voorwerpen kan drie keer meer zijn dan het bedrag dat je moest betalen, maar je kunt ook tot 75% van je geld verliezen. Het fruit kun je niet op de bank zetten.

ZaadjeResultaatNaamLevelTijdXP plantenXP "check health"Ervaring voor oogstenFarmer wil oppassen voor
Plaatje PlaatjeRedberries101½ uur11,5644,54 zakken cabbages
Plaatje PlaatjeCadava berries221 uur en 50 minuten18102,573 manden tomatoes
Plaatje PlaatjeDwellberries362 uur en 10 minuten31177,5123 manden strawberries
Plaatje PlaatjeJangerberries482½ uur50,5284,5196 watermelons
Plaatje PlaatjeWhite berries592½ uur78437,5298 Bittercap mushrooms
Plaatje PlaatjePoison ivy702½ uur12067445Niet nodig
Plaatje-Barberry773 uur en 20 minuten17516005015 hammerstone hops
Plaatje PlaatjeWishing well fruit963 uur en 20 minuten22022005015 wildblood hops

Over deze pagina

Met dank aan Odius33, Puzzelstukje, Yarqo, europa 1 en walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.