Farming - Fruit trees

Voor fruit trees zijn speciale patches, die fruit tree patches heten. Het planten van fruit trees gaat hetzelfde als bij normale bomen: doe met een gardening trowel een zaadje in een plant pot, geef het zaadje water en wacht tot je een sapling krijgt. Je kunt die vervolgens met een spade in een fruit tree patch zetten.

Tijdens het groeien kunnen fruit trees ziek worden. Je moet de zieke takken er met secateurs uitknippen.

Als je je patch weer leeg wilt maken, moet je eerst al het fruit plukken, de boom omhakken met een hatchet en de wortels er uit scheppen met een spade. Je kunt farmers ook geld betalen om je boom weg te halen.

Met een Giant ent van Summoning is er kans dat je twee stukken fruit in plaats van één plukt, maar voor het extra stuk fruit krijg je geen xp.

KaartjeLocatieUitleg
BrimhavenBrimhavenTeleporteer naar Ardougne en neem de boot naar Brimhaven. Je kunt ook je huis in Brimhaven zetten en erheen teleporteren. Na Love story kun je teleport tablets naar Brimhaven maken. Tegenwoordig kun je ook met de lodestone bij Brimhaven snel bij de farming patch komen. Deze ligt iets ten zuiden van de patch.
CatherbyCatherbyTeleporteer met home teleport naar Catherby en ga naar het oosten van het strand. Je kunt ook vanaf de gnome glider op de White wolf mountain lopen. Vanaf Brimhaven kun je met de charter ships eenvoudig naar Catherby.
Gnome StrongholdeGnome StrongholdNeem de gnome glider of gebruik een Spirit tree. De patch is ten noorden van het agilityparcours.
Tree Gnome VillageTree Gnome VillageNeem de lodestone naar Yanille en loop naar het noordwesten. Als je de Grand Tree quest hebt gedaan, kun je met een spirit tree naar Tree Gnome Village en je uit de doolhof laten brengen. Het is na The Prisoner of Glouphrie mogelijk om met de gnome glider hier heen te gaan.
LletyaLletyaIn het oosten van Lletya. Je moet Mournings Ends Part I hebben gestart. Met een teleport crystal kun je snel in Lletya komen.
Herblore Habitat Herblore HabitatHerblore Habitat ligt ten zuidoosten van Shilo Village. Je kunt er snel met een juju teleport spiritbag of witchdoctor mask komen.
PrifddinasPrifddinasDe patch staat in het noorden van het Meilyr-gedeelte van Prifddinas. Loop vanaf de lodestone naar het noorden of neem de gnome glider naar Dylandra. Xp voor planten en checken wordt met 20% verhoogd als de Voice of Seren actief is bij de Meilyr en bomen kunnen groeifases overslaan.

Fruit trees

ZaadjeResultaatNaamLevelTijdXP plantenXP "check health"XP oogstenFarmer past op voor
Plaatje PlaatjeApple trees2714 uur en 40 minuten221.199,58,59 raw sweetcorns
Plaatje PlaatjeBanana trees3314 uur en 40 minuten281.750,510,54 manden apples
Plaatje PlaatjeOrange trees3914 uur en 40 minuten352.470,213,53 manden strawberries
Plaatje PlaatjeCurry trees4214 uur en 40 minuten402.906,9155 manden bananas
Plaatje PlaatjePineapple5114 uur en 40 minuten574.605,721,510 watermelons
Plaatje PlaatjePapaya trees5714 uur en 40 minuten726.146,42710 pineapples
Plaatje PlaatjePalm trees6818 uur110,510.150,141,515 papaya's

Over deze pagina

Met dank aan Going4Quests, BBastia, Improve Lev3, Maheegan, Prayer Cape, The curse74, europa 1, walter herix, xMusic4Life en zandanag voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.