Farming - Trees

Je kunt het misschien al raden: bomen moet je in een tree patch planten. Tree seeds kun je niet zomaar in de patch zetten. Je zult eerst een klein boompje moeten kweken in een plant pot. Doe je zaadje met een gardening trowel in de pot en geef het water. Na een tijdje zul je een klein boompje in de pot krijgen. Die kun je met een spade planten.

Het genezen van een boom als deze ziek is doe je niet met een plant cure. Dat doe je met secateurs. Knip de zieke bladeren er uit en klaar ben je.

Als je boom volgroeid is en je de ervaring voor "Check health" hebt gekregen, kun je de boom om gaan hakken. De boom groeit vanzelf weer aan, net als bij woodcutting Je kunt wel als je boom omgehakt is, de wortels eruit halen met een spade. Zo maak je je tree patch schoon voor een nieuwe boom.

Waneer je je boom niet zelf om kunt of wilt hakken, kun je met je rechtermuisknop op de patch klikken en voor "Clear" kiezen.

KaartjeNaamLocatie
FaladorFaladorTeleporteer naar Falador en loop het park in.
Gnome StrongholdGnome StrongholdDe tree patch is ten westen van de bank in de Gnome Stronghold, die weer westelijk ligt van het agility-parcours. Je kunt er het snelste via de spirit tree komen. Teleporteer naar Mobilising armies voor snelle toegang tot een spirit tree.
KaartLumbridgeTeleporteer naar Lumbridge en loop naar het noorden. De patch staat aan de rivier, net ten zuiden van de furnace.
TaverleyTaverleyEr zijn veel manieren hier te komen. De patch is ten zuiden van de poort naar Falador. Je kunt vanuit Falador lopen, vanaf de house portal in Taverley komen, de lodestone in Taverley gebruiken of vanuit Burthorpe komen. Verder is er een hot air balloon in Taverley, die handig is om je hops op Entrana te bezoeken.
VarrockVarrockTeleporteer naar Varrock en ga richting het kasteel. Aan de zuidoostkant van het kasteel is de patch.
PrifddinasPrifddinasGa vanuit de Tower of Voices naar het zuiden en vervolgens naar het oosten. De patch is in het deel van de Trahaearn-clan. Xp voor planten en checken wordt met 20% verhoogd als de Voice of Seren actief is bij de Trahaearn en de boom kan groeifases opslaan.

Tabel

ZaadjeResultaatNaamLevelTijdXP plantenXP "check health"Farmer wil oppassen voor
Plaatje PlaatjeAcorn (Oak Trees)152 uur en 20 minuten14467,31 mand tomatoes
Plaatje PlaatjeWillow Trees303 uur en 40 minuten251.456,31 mand apples
Plaatje PlaatjeMaple Trees455 uur453.403,41 mand oranges
Plaatje PlaatjeYew Trees606 uur en 20 minuten817.069,910 cactus spines
Plaatje PlaatjeMagic Trees758 uur145,513.768,325 coconuts

Elder trees moet je in een speciale patch planten. Zie Farming - speciaal voor meer informatie over elder trees.

Over deze pagina

Met dank aan namedplayer0, MELEEPRO NL, NL_Nightmare, Sean_LOL, White Lotuss, jokkiie en walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.