Hunter

Hunter is een skill waarbij je de sporen van dieren moet opsporen, vogels en vlinders kunt vangen of vallen moet zetten waar je monster in terecht dan in trapt. Deze skill is alleen voor members.

Om met het jagen te beginnen heb je spullen nodig. Wat je nodig hebt, hangt af van wat je wilt gaan doen. De winkels waar deze spullen te koop zijn, staan in Yanille of Nardah. De Hunter shop van Yanille is ten westen van de Magic Guild, de Hunter shop van Nardah is te vinden bij de bank. De winkels zijn te herkennen aan het symbool op de kaart: Winkelsymbool

Sinds maart 2013 hebben gratis spelers ook toegang tot de eerste vijf levels van Hunter. Ze kunnen dan in Taverley en Burthorpe op crimson swifts en polar kebbits jagen. In gratis werelden zal je Hunter level verlaagd worden naar 5.

Jachtgebieden

Hunter kun je niet in heel RuneScape trainen. Er zijn bepaalde gebieden waar dit mogelijk is. Deze gebieden zijn te herkennen aan het Hunter training-symbool op de kaart.

Jachtgebieden zijn te vinden bij de Phiscatoris Fishing Colony, ten noordoosten van Rellekka bij de ingang naar Keldagrim, de Feldip Hills, ten zuiden van Uzer, bij de Chaos Temple bij de Observatory, bij het Chaos altar van level 20 wildernis in de buurt, Cairn Isle en in de moerassen ten zuidoosten van Canifis.

Hunting Ground symbool Jachtgebieden Hunting Ground symbool

Methodes en beesten

Klik op de onderstaande link voor een overzicht van alle monsters die je kunt vangen en hoe je dat moet doen.

Wild KebbitSpined Larupia Methodes en beesten Spined LarupiaWild Kebbit

Herblore habitat

Papa Mambo, de ex-medicijnman van Shilo Village, heeft ten zuidoosten van Shilo Village een stukje van de jade vine geplant en deze betoverd. Dat is niet zonder gevolgen gebleven: zijn spreuken hebben verschillende soorten flora en fauna aangetrokken, wat het tot een uitstekend gebied maakt om je Farming, Hunter en Herblore te trainen. Met Hunter kun je er jadinko's vangen.

SymboolSymbool Herblore habitat SymboolSymbool

Implings

Implings zijn wezens die van de planeet Puro-Puro zijn gekomen om dingen te stelen uit de wereld van RuneScape. Je ziet ze soms rondvliegen. Je kunt ze vangen, zodat je krijgt wat ze gestolen hebben. De implings zaten vroeger in een minigame, Impetuous Impulses genaamd. De minigames zijn tegenwoordig uitgesplitst in distractions & diversions en acitivies. Impetuous Impulses paste in geen van beide categorieën en wordt nu gewoon onder Hunter geschaard.

Symbool Impetuous Impulses Symbool

Kleding

Van de huiden die je van monsters krijgt, kun je camouflagekleding en gewichtsverminderende kleding laten maken bij de Fancy clothes store in het zuidoosten van Varrock. De camouflagekleding zorgt ervoor dat je monsters sneller vangt.

SymboolSymbool Kleding SymboolSymbool

Sacred clay en volatile clay butterfly nets

Met Stealing Creation kun je sacred clay of volatile clay butterfly nets halen. Deze geven respectievelijk 2 en 2,2 keer het normale aantal xp bij het vangen van vlinders en implings. Na een bepaalde hoeveelheid xp gaan de netten weg en moet je ze weer opnieuw halen.

Aanvullingen

Aantal vallen per keer

Hoe hoger je Hunter level is, hoe meer vallen je tegelijk kunt uitzetten

LevelMaximum aantal vallen
11
202
403
604
805

Hunter verhogen

Er zijn verschillende methodes om je Hunter tijdelijk omhoog te krijgen, zodat je eerder quests kunt doen of beesten kunt vangen. Kijk bij skill boosts voor meer informatie.

Trainen

Op de onderstaande pagina worden verschillende methodes aangeraden die je kunt gebruiken om Hunter op een goede manier de trainen.

Symbool Trainen Symbool

Over deze pagina

Met dank aan walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.