Hunter - Jachtgebieden

Hunter kun je niet in heel RuneScape trainen. Er zijn bepaalde gebieden waar dit mogelijk is. Deze gebieden zijn te herkennen aan het Hunting Ground symbool-symbool op de kaart.

Taverley

In Taverley leer je in de memberstutorial hoe je Hunter traint. Je kunt hier polar kebbits opsporen (tracking) en crimson swifts vangen (bird snare). Je kunt met de lodestones van Burthorpe en Taverley snel bij deze jachtgebieden komen. Bij de Hunter tutor kun je eventueel de benodigde spullen voor tracking en bird snare aanschaffen.

Taverley is ook het enige jachtgebied waar gratis spelers hun Hunter level kunnen trainen.

Taverley

Piscatoris Fishing Colony

Deze jachtgebieden liggen ten westen van de Gnome Stronghold. Je kunt niet via een uitgang aan de westelijke kant naar dit jachtgebied lopen, je zult vanaf de hoofdpoort naar het westen moeten lopen om hier te komen. De dichtsbijzijnde bank is in Piscatoris of in de Gnome Stronghold, welke beide een pittig stukje lopen zijn. Je kunt er snel komen door met de Fairy rings de code AKQ te gebruiken.

Je kunt er de volgende beesten vangen:

Bij de Falconer kun je tegen betaling met valken jagen. Je kunt de valken de volgende monsters voor je laten vangen:

Piscatoris

Als je Eagles' Peak hebt gedaan, kun je met de eagles vanaf de grot op de Eagles Peak, die ten zuiden van het jachtebied ligt, snel naar andere jachtgebieden gaan. Je kunt bijvoorbeeld naar het jachtgebied in de woestijn, bij Rellekka en de Feldip hills. Voordat je naar buiten kunt, moet je wel bij de uitgangen van de grotten in de jachtgebieden de uitgang vrijmaken. Je kunt ook naar Karamja vliegen, maar dan moet je wel Back to my Roots doen. Je hebt er een touw bij nodig, maar die liggen bij de meeste locaties bij de eagles. Bij de eagles op Karamja en in de woestijn liggen geen touwen.

Trollheim / Rellekka

Het snelste is de teleport van de arctic bear. De fairyringcode DKS is een goed alternatief. Je kunt ook met de karretjes vanuit White Wolf Mountain of de Dwarven Mine naar Keldagrim gaan, de boot naar de mijnen nemen en aan de kant van Rellekka uit de grot komen. Je kunt ook vanuit Rellekka naar het noordoosten lopen. Let er wel op dat je via de zuidkant Rellekka verlaat voordat je naar het noordoosten gaat lopen.

Hier zijn de volgende monsters te vinden:

Trollheim

Penguin hunter area

Na de quest Hunt for Red Raktuber kun je op de ijsschots ten oosten van de Iceberg pinguïns vangen. Naast de ijsbeer Jim, geheim PBJ agent op de Iceberg, zijn stukken ijs waarover je naar de ijsschots kunt springen. Je kunt hier pinguïns op vier manieren vangen, namelijk spoorzoeken, deathfall, box traps en net traps. Spullen voor de deathfall en net traps kun je in het verlaten kamp in het zuidoosten van de ijsschots vinden. Spullen voor spoorzoeken en box traps zul je zelf mee moeten nemen.

Soms vang je een KGP agent. Deze kun je bij de ijsbeer Jim voor 2 Hunter xp inwisselen.

Penguin

Feldip Hills Jungle

Ten zuiden van de Feldips Hills, het gebied van onder andere de Big Chompy Bird Hunter quest, begint de jungle. Hier kan er ook op monsters gejaagd worden. Dit gebied is met code AKS via de Fairy rings te bereiken. Sinds kort is er ook een lodestone net ten zuiden van de Feldip Hills te vinden waarmee je er ook snel kan komen.

Feldip Hills

Uzer

Ten zuiden van Uzer, de ruïnes van de Golem quest, kan er ook gejaagd worden. De code van de fairy ring die het dichtstbij is, is DLQ. Loop gewoon van de Shantay pass naar het oosten, dat gaat even snel als met het tapijt en is ook nog eens goedkoper. Neem wel waterskins en desert robes mee, anders zul je van de dorst langzaam in een gruwelijke dood sterven. Loop verder naar het zuiden om bij een Hunter Shop te komen, de winkel van Nardah.

Hier kan er op de volgende monsters gejaagd worden:

Uzer

Canifis

Hier kun je swamp lizards vangen. Loop vanaf de Slayer Master in Canifis naar het zuidwesten en je komt het symbool vanzelf tegen. Om hier te komen moet je Priest in Peril hebben voltooid. Nature Spirit is handig, zodat je bescherming kunt krijgen tegen de ghasts.

Ten noorden van de Observatory

Dit jachtgebied ligt ten noorden van de Observatory en ten westen van het Battlefield. In dit gebied kun je met net trapping red salamanders vangen.

Kaart

Chaos Altar

Ten noordoosten van het Chaos Altar kun je op level 25 van wildernis black salamanders vangen. Dat moet met netten.

Kaart

Grand Tree

Ten noorden van de Grand Tree kun je cobalt skillchompa's vangen met box traps. Je komt hier het snelst door vanaf Barbarian Assault naar het westen te lopen of door een agility shortcut te nemen in het noorden van de Gnome Stronghold.

Kaart

Port Phasmatys

Ten zuiden van Port Phasmatys kun je viridian skillchompa's vangen met box traps.

Kaart

Desert Quarry

Ten zuiden van de Desert Quarry, waar je granite en sandstone kunt hakken, kun je crimson skillchompa's vangen met box traps.

Kaart

Cairn Isle

Ten noorden van Cairn Isle, het schiereiland van de Shilo Village quest, kun je met deadfalls horned graahks vangen. De fairy ring die daar is, heeft de code CKR.

Isafdar

Isafdar is het land van de elven. Je moet Regicide doen om er te komen. Je kunt hier met box traps Pawya's en Grenwalls vangen.

Puro Puro

Puro Puro is de wereld van de implings. Hier kun je de minigame Impetuous Impulses doen: met een speciaal net implings vangen. Je kunt er komen door in de graancirkels, die je soms in graanvelden kunt vinden, te gaan staan. In Zanaris is een permanente graancirkel, maar je kunt ze soms ook in andere velden vinden. Soms ontsnappen de implings ook naar de RuneScape-wereld, zodat je ze door heel RuneScape kunt vangen.

Over deze pagina

Met dank aan timmyb321, walter herix en zammyboy 99 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.