Achievements

Het achievemensysteem is bedoeld om je meer te leren over wat er allemaal te doen is. De lijst met beschikbare achievements kun je openen door op de Hero-knop te drukken. Je krijgt nu de Hero-interface te zien. Klik op "Achievements". Je ziet hier een overzicht van je voortgang.

Deze pagina zal meer in detail ingaan op het gedeelte "Exploration", dat te vinden is bij het tabblad met de beker. Voor verschillende gebieden zijn er taken die uniek zijn voor het gebied. Door de taken uit te voeren, leer je wat je allemaal in RuneScape en dat gebied kunt doen. Wanneer je een volledige set van een gebied hebt voltooid zul je beloond worden voor je inspanningen. Meestal zijn dit xp-lampen en bijzondere kledingstukken.

Plaatje

Achter elke categorie is een tellertje dat aangeeft hoeveel taken jij hebt gedaan en hoeveel er zijn. Door op een categorie te klikken, zie je welke taken er allemaal zijn. Eventueel kun je bovenaan instellen of je ook taken wilt zien die je al gedaan hebt of die je nog niet kunt doen.

Taken van gebieden waar een moeilijkheidsgraad bij staat, maken onderdeel uit van een set. De set kan beginner, gemakkelijk, gemiddeld, moeilijk of elite zijn. Je wordt beloond als je alle taken van een bepaalde moeilijkheidsgraad hebt gedaan. Als je bijvoorbeeld alle gemakkelijke taken van Karamja voltooid hebt, krijg je gloves waarmee de winkelprijzen op Karamja lager worden.

Zodra je een taak voltooit, zal er een schermpje in beeld komen met de naam van de taak en dat je de taak voltooid hebt. Lunagang heeft alleen de beschrijving in de guides staan, de namen zijn namelijk niet heel nuttig.

Na het voltooien van 350 taken zul je ook een nieuw muziekje krijgen. Bij het voltooien van alle taken uit sets met gebieden krijg je een nieuwe emotie: task master.

Naast het onderdeel "Exploration" zijn er ook sets met taken die niet bij een gebied horen, zoals skills en minigames. Je krijgt geen beloning voor het voltooien van deze sets. Wel kunnen sommige taken een aparte beloning geven. Dit is aangegeven met een symbooltje van een cadeautje.

SymboolArdougneSymbool
SymboolBurthorpe en TaverleySymbool
SymboolDaemonheimSymbool
SymboolDesertSymbool
SymboolFaladorSymbool
SymboolFremennik-provincieSymbool
SymboolKaramjaSymbool
SymboolLumbridge en Draynor VillageSymbool
SymboolMorytaniaSymbool
SymboolSeers' VillageSymbool
SymboolTirannwnSymbool
SymboolVarrockSymbool
SymboolWildernessSymbool

Over deze pagina

Met dank aan mrperfectk en Khitha voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.