Achievements

De achievements zijn bedoeld om je wat meer over de verschillende gebieden in RuneScape te leren. Veel gebieden hebben een verschillende sets taken. Deze taken zijn uniek voor het gebied. Door de taken uit te voeren, leer je wat je allemaal in RuneScape en dat gebied kunt doen. Wanneer je een volledige set voltooid hebt, zul je beloond worden voor je inspanningen. Meestal zijn dit xp-lampen en bijzondere kledingstukken.

De lijst met beschikbare achievements kun je openen door op de Plaatje-knop te drukken. Je krijgt nu de Hero-interface te zien. Klik op "Achievements". Je ziet hier een aantal vakjes met taken van het gebied waar je nu bent.

Plaatje

In de lijst in de linkerbovenhoek van je scherm kun je kiezen uit gebieden waar taken beschikbaar zijn. Vervolgens zullen alle taken verschijnen. Er zijn ook sets met taken die niet bij een gebied horen, zoals D&D's/Minigames en het lodestone network. Je kunt deze sets als suggesties zien. Je krijgt geen beloning voor het voltooien van deze sets.

Naast de lijst staat een balkje waar je aan kunt zien hoeveel taken je in dat gebied al voltooid hebt. Overall staat voor aantal voltooide taken in de gehele wereld van RuneScape. Onder "Options" in de rechterbovenhoek kun je eventueel instellen om voltooide taken niet te laten verschijnen.

Wanneer je op een taak klikt, zul je een beschrijving krijgen van de taak. Ook zal er staan wat de moeilijkheidsgraad van de taak is. Dit kan beginner, gemakkelijk, gemiddeld, moeilijk of elite zijn. Er zijn ook taken voor "echte beginners". Deze taken zijn nog gemakkelijker dan moeilijkheidsgraad beginner en niet een gebied gebonden. RuneScape heeft deze taken bij Lumbridge/Draynor Village gezet, vandaar dat wij dat ook zo gedaan hebben. Verder staat er beschreven wat de eisen en de beloningen zijn en waar je die kunt ophalen.

Zodra je een taak voltooit, zal er een schermpje in beeld komen met de naam van de taak en dat je de taak voltooid hebt. Lunagang heeft alleen de beschrijving in de guides staan, de namen doen er niet toe. Je kunt het schermpje eventueel uitschakelen door daar in de linkeronderhoek van je takenlijst voor te kiezen. Als je dat hebt ingesteld, zal er alleen een regel in je chatbox verschijnen.

Je wordt beloond als je alle taken van een bepaalde moeilijkheidsgraad hebt gedaan. Als je bijvoorbeeld alle gemakkelijke taken van Karamja voltooid hebt, krijg je gloves waarmee de winkelprijzen op Karamja lager worden. Verder zul je voor alle taken die je voltooit een bepaald geldbedrag krijgen. Dit bedrag kun je ophalen bij elke task master, zoals Explorer Jack in Lumbridge. Na het voltooien van 350 taken zul je ook een nieuw muziekje krijgen. Bij het voltooien van alle taken uit sets met gebieden krijg je een nieuwe emotie: task master.

SymboolArdougneSymbool
SymboolBurthorpe en TaverleySymbool
SymboolDaemonheimSymbool
SymboolDesertSymbool
SymboolFaladorSymbool
SymboolFremennik-provincieSymbool
SymboolKaramjaSymbool
SymboolLumbridge en Draynor VillageSymbool
SymboolMorytaniaSymbool
SymboolSeers' VillageSymbool
SymboolTirannwnSymbool
SymboolVarrockSymbool
SymboolWildernessSymbool

Over deze pagina

Met dank aan mrperfectk en Khitha voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.