Achievements van de Fremennik-provincie

Inleidend plaatje

Gemakkelijke taken

Eisen: Je moet Wolf Whistle hebben voltooid. Je hebt ook 10 Slayer, 16 Fishing en 4 Summoning nodig. Je moet minder Summoningpunten dan je level hebben, zodat je je Summoning weer op kunt laden.

Spullen: Eventueel een anti-poison, wapen, games necklace is aangeraden. Een big fishing net, harpoen of fishing rod met fishing bait. Een lobster pot mag niet. Als je Barbarian training hebt gedaan, hoef je dit niet mee te nemen.

Beloning:

Een keer 5.000 xp in een skill naar keuze.

De xp kun je kiezen met een lamp. Je hebt minimaal level 30 nodig om de xp te krijgen. Haal je beloning op bij de Council workman op de brug ten zuiden van Rellekka. Je krijgt ook Fremennik sea boots 1. Als je op operate klikt, weet je wat je er mee kunt doen.

 • Je kunt nu Fossegrimen vis geven zonder dat je bij het altaar hoeft te zijn. Je krijgt dan echter 1 teleport minder dan normaal. Als je haar wel persoonlijk op komt zoeken, zul je voortaan twee extra teleports krijgen.
 • Peer the Seer wil nu ook spullen naar de bank voor je brengen.

Geef deze taken weer

Kill a cave crawler in the Fremennik Slayer Dungeon

Dood een cave crawler in de Slayer dungeon. Hiervoor heb je 10 Slayer nodig. Cave crawlers kunnen je vergiftigen. Neem dus een antipoison mee!

Kill five rock crabs on the shore near Rellekka or on Waterbirth Island

Dood vijf rock crabs op de kust van Rellekka of Waterbirth Island.

Find the highest tree on the Fremennik mainland

Zoek de hoogste boom op het vasteland van Rellekka. Die is op de besneeuwde heuvel ten zuidoosten van het jachtgebied van Rellekka. Het is de boom die door de wind krom is gegroeid.

View the rewards in the Barbarian Assault tutorial

Bekijk de beloningen van Barbarian Assault.

Speak to Otto Godblessed about barbarian training

Praat met Otto Godblessed over Barbarian training. Hij is in het huisje ten noordwesten van de Baxtorian Falls.

Collect three seaweed from the shore north-east of Rellekka

Pak drie keer een stukje zeewier van de kust ten noordoosten van Rellekka.

Find the Hunting Expert on the northern ice plains

Zoek naar de Hunting Expert op de noordelijke ijsvlakte, die ten noordoosten van Rellekka ligt. Je hebt de taak al gedaan als je hem alleen al ziet.

Catch a fish off one of Rellekka's piers

Vang een vis in Rellekka. Lobsters mag je niet vangen, omdat dat kreeften en dus geen vissen zijn. Je kunt deze taak, als je Barbarian training hebt gedaan, met je blote handen doen. Bij een moeilijke taak moet je tuna vangen. Dat kun je tegelijk met deze taak doen.

Recharge your Summoning points near Rellekka's gate

Herlaad je Summoning bij het altaar dat bij de poort van Rellekka staat. Je moet Wolf Whistle hebben gedaan.

Kill an adult black unicorn

Dood een volwassen black unicorn. Ze lopen in het bos tussen de slayer cave en de zee.

Gemiddelde taken

Eisen: Je moet Creature of Fenkenstrain, The Fremennik Isles, The Fremennik Trials en Garden of Tranquillity hebben voltooid. Je hebt ook 33 Crafting, 20 Defence, 48 Cooking, 55 Hunter en 42 Thieving nodig. Ook moet je het gebruik van fairy rings geleerd hebben, wat je aan het begin van de quest Fairy Tale Part II - Cure a Queen doet.

Spullen: 3 molten glass, glassblowing pipe, raw bass, lyre, ring of Charos (a) van Garden of Tranquillity, yak-hide armour. Je kunt dat maken met Crafting. Wapen, voedsel, bucket of milk, dramen staff, teasing sticks, knife en een hatchet.

Beloning:

Een keer 10.000 xp in een skill naar keuze.

Wissel je boots bij Yrsa in haar kledingwinkel in het westen van Rellekka in voor versie twee van de Fremennik sea boots.

 • Met de verbeterde boots kun je één keer per dag gratis met behulp van je lyre naar Rellekka teleporteren.
 • Voortaan zal je approval rating van Miscellania sneller omhoog gaan.
 • Je kunt een agility shortcut tussen de haven van Miscellania en Etceteria gebruiken als je de boots draagt.

Geef deze taken weer

Learn of the history of the Fremennik and the Outerlanders from Chieftain Brundt

Praat met Brundth the Chieftain in de Longhall van Rellekka en vraag hem om de geschiedenis van zijn volk. Je voltooit de taak als je weer weggaat. Je moet de Fremennik Trials hebben gedaan.

Watch a shouting match between Fremennik Isles tower guards

Je moet Fremennik Isles gestart hebben. In het oosten van Neitiznot en Jatiszo kun je in een toren een laddertje op. Hier staan twee bewakers tegenelkaar te schreeuwen. Praat met een bewaker en kijk hoe ze schreeuwen.

Interact with a pet rock

Vraag Askeladden, die ten noorden van de ingang van Rellekka is, om een pet rock. Aai de steen daarna. Je moet de Fremennik Trials hebben gedaan.

Make three vials in the furnace at Rellekka

Met de furnace hoef je eigenlijk niets te doen. Pak drie molten glass en een glassblowing pipe van de bank en ga naar het huisje met de furnace in Rellekka. Dat huisje is in het westen van Rellekka. Blaas daar drie vials. Je moet hiervoor de Fremennik Trials hebben gedaan. Je hebt 33 Crafting nodig om het glas te blazen.

Charm the Fossegrimen into accepting a raw bass

Ga met je Ring of Charos (a), een raw bass en lyre naar het altaartje aan de zee ten zuidwesten van de ingang van Rellekka. Doe een raw bass op het altaar en zeg tegen Fossegrimen, die verschijnt, dat je een kleine haai offert. Je moet de Fremennik Trials hebben gedaan.

Wear yak-hide armour and kill an ice troll

Je moet Fremennik Isles gestart hebben. Ook heb je 20 Defence nodig om yak-hide armour te dragen. Ga over de brug in Jatizso of naar het besneeuwde gedeelte ten noorden van Neitiznot en dood ene ice troll.

Make cheese in the dairy churn in Rellekka

Om kaas te maken, heb je een emmertje melk en 48 Cooking nodig. De karn die je moet gebruiken staat in een huisje in het oosten van Rellekka. Je moet de Fremennik Trials hebben gedaan om de karn te gebruiken.

Use a fairy ring to appear on a mountaintop, near the windswept tree

Je moet A Fairy Tale Part II - Cure a Queen hebben gedaan. Ga naar de fairy ring met de code DKS.

Look at Yrsa’s options for recolouring your boots in her clothes shop in Rellekka

Ga naar Yrsa in het westen van Rellekka en vraag of ze de kleur van je boots kan veranderen. Je moet de Fremennik Trials hebben gedaan.

Successfully hunt a sabre-toothed kyatt

Om op een sabre-toothed kyatt te jagen, heb je een teasing stick, hatchet, knife en 55 Hunter nodig. Ga naar het jachtgebied ten noordoosten van Rellekka en hak wat hout. Leg vervolgens een pitfall trap bij de gaten in de grond. Por daarna een sabre-toothed kyatt, zodat hij je gaat volgen. Lok hem naar je val en spring eroverheen. Als het goed is, valt je kyatt in de val.

Steal a fish from Rellekka market

Steel een visje van de stal in Rellekka. Je hebt hiervoor 42 Thieving nodig.

Moeilijke taken

Eisen: Je moet Bar Crawl, Barbarian Training, The Fremennik Trials, Lunar Diplomacy en Royal Trouble hebben voltooid. Je hebt ook 40 Defence, 35 Agility, 52 Crafting, 52 Firemaking, 35 Strength, 55 Fishing, 65 Magic en 30 Mining nodig. Je moet drie dagannots van level 112 en een mithril dragon van level 179 kunnen doden.

Spullen: Armour en wapens (magic is het beste), voedsel, rock-shell, spined of skeletal helm, body en legs. Alle onderdelen moeten van hetzelfde soort zijn. Pickaxe, arctic pine logs van de bomen op Neitiznot. Je komt tijdens andere taken langs deze bomen. Hatchet, tinderbox of boog, chewed of mangled bones (tijdens de taken te krijgen). Ongebakken pie, anti-dragon shield of dragonfire shield, anti-fire potion en prayer potion aangeraden. Geld om in de schatkist van Miscellania te doen, zodat je mahogany logs kunt krijgen. Een games necklace is handig.

Beloning:

Een keer 15.000 xp in een skill naar keuze.

De xp moet minimaal level 50 zijn. Wissel je boots in bij Advisor Ghrim op Miscellania.

 • Met de verbeterde boots kun je de plaats waar je uitkomt met je lyre veranderen naar Waterbirth island.
 • Als je Advisor Ghrim flatpack furniture van Construction geeft, zal hij dat als geld in de koffers stoppen. Je krijgt 10% van de materiaalkosten terug.

Geef deze taken weer

Kill three dagannoths in the first layer of the Waterbirth Island Dungeon

Dood drie dagannoths aan het begin van de grot op Waterbirth Island. Je moet de Fremennik Trials hebben gedaan.

Wear rockshell, spined or skeletal armour and have the locals use an honorific with your Fremennik name

Trek rock-shell, spined of skeletal armour aan en praat met iemand in het café van Rellekka. Je moet de Fremennik Trials hebben gedaan. Om rock-shell te dragen, heb je 40 Defence nodig. Voor skeletal heb je 40 Defence en 40 Magic nodig en voor spined 40 Defence en 40 Ranged. Je hebt een helm, body en legs nodig.

Complete the Barbarian Outpost Agility Course

Train een rondje op het agility parcours bij Barbarian Assault. Je moet de Bar crawl card hebben gedaan om binnen te komen. Voor het parcours heb je 35 Agility nodig.

Mine pure essence on Lunar Isle

Hiervoor moet je Lunar Diplomacy starten. Ga met je pickaxe naar het noordoosten van Lunar isle en ga in de grot die daar is. In het midden van de grot zie je een grote steen, zoals die ook in de rune essence mine is. Hak wat pure essence. Je moet 30 Mining hebben om pure essence te krijgen.

Make a barbarian pyre ship from arctic pine

Hiervoor moet je Barbarian training doen. Om arctic pines te verbranden in een pyreship, heb je 52 Crafting en 52 Firemaking nodig. Ga naar de Ancient cavern en zoek een skelet of barbarian op. Dood een barbarian of skelet of doorzoek het om mangled bones te krijgen. Je kunt ook chewed bones gebruiken voor een pyre ship, maar die worden alleen gedropt door Mithril dragons en Brutal green dragons. Nu heb je de bones, een hatchet, arctic pine logs en een boog of tinderbox nodig. Ga naar de noordkant van het meertje bij de Baxtorian Falls, vlak bij de ingang van de Ancient cavern. Langs de kant kun je pyre ships maken. Doe dat en steek het schip aan. Let op: bij het verbranden van mangled bones, komt er een barbarian spirit van level 106 tevoorschijn.

Catch a tuna without a harpoon

Hiervoor moet je Barbarian training doen. Je hebt 35 Strength en 55 Fishing nodig om tuna's zonder harpoen te vangen. Ga naar een plaats waar je tuna's kunt vangen en vang er een met je blote handen.

Bake a pie using Magic

Hiervoor moet je Lunar Diplomacy hebben gedaan. Voor de spreuk heb je 65 Magic nodig. De runes die je nodig hebt zijn 1 astral rune, 5 fire runes en 4 water runes. Maak een pie met Cooking en kook die met de spreuk.

Kill a mithril dragon

Hiervoor moet je Barbarian training doen. Dood een mithril dragon in de Ancient cavern. Ze zijn level 178 en vallen met magic, melee en ranged aan. Je kunt ze het beste doden met earthspreuken. Zet protect from ranged aan als je met magic-armour gaat.

Get mahogany from your Etceterian subjects

Hiervoor moet je Royal trouble doen. Zet je werkers aan het werk om mahogany te krijgen. Zie Miscellania voor meer informatie.

Unlock the first spell by helping out on the Livid Farm

Hiervoor moet je Lunar Diplomacy hebben gedaan en 60 Farming hebben. Om de eerste spreuk van de Livid Farm vrij te spelen zul je minstens 69.840 produce points moeten verzamelen. Deze taak is niet onderdeel van de set en is dus niet nodig om de boots te krijgen, of voor Blood Runs Deep.

Elitetaken

Eisen: Je moet Bar Crawl, Barbarian Training, Blood Runs Deep, The Fremennik Isles, Lunar Diplomacy en Tai Bwo Wannai Trio hebben voltooid. Je hebt ook 76 Strength, 80 Herblore, 82 Runecrafting, 85 Crafting, 90 Agility, 90 Smithing, 93 Slayer en 96 Fishing nodig.

Spullen: Agile top, 28 pure essence, fire spells of een sterk wapen voor het doden van een ice strykewyrm, magic logs, hatchet, tinderbox, mangled bones of chewed bones, runite bar, hamer, super ranging potion (2) en caviar.

Beloning:

Vier keer 30.000 xp in een skill naar keuze en een keer 40.000 xp in een skill naar keuze.

Om de xp van de 30.000 xp lampen te krijgen, moet de skill level 86 of hoger zijn. Voor de 40.000 xp lamp is dat level 89.

Advisor Ghrim kan je Fremmenik sea boots betoveren naar Fremmenik sea boots 4.

 • Zodra je met Olaf the Bard praat, kun je ervoor kiezen om de bestemming van je lyre naar Jatizso, Neitiznot of Waterbirth Island te veranderen.
 • Vanaf nu zullen de Dagannoth Kings een aantal drops noted achterlaten in plaats van unnoted. Ook zul je meer schade bij ze aanrichten.
 • Je krijgt er ook een nieuw gedeelte in de mijn van Jatizso bij. Hier staan drie adamantite en 2 mithril rocks. Ook staat daar een man genaamd Hallvar die je ores naar notes kan veranderen.
 • Als je met Chieftain Brundt in Rellekka praat, zul je geen seal of passage meer nodig hebben op Lunar Isle.
 • Je rating op Miscellania zal vanaf nu nog sneller omhoog gaan.

Geef deze taken weer

Catch a shark with your bare hands on Jatizso

Vang een shark op de pier van Jatizso met je blote handen. Je moet hiervoor de Barbarian Fishing Training en The Fremmenik Isles gestart hebben. Ook heb je 96 Fishing en 76 Strength nodig. Boosts werken bij deze taak.

Complete the high-level section of the Barbarian Agility course while wearing an agile top

Maak een rondje door de high-level-sectie van het barbarian agility-parcours terwijl je een agile top draagt. Je hebt hiervoor 90 Agility nodig, de agile top krijg je nadat je 250 rondjes foutloos door het Barbarian Parcours hebt afgelegd. De top kun je ophalen bij Gunjorn als je er voor in aanmerking komt. Boosts werken bij deze taak.

Craft 56 or more astral runes simultaneously

Craft 56 of meer astral runes tegelijkertijd. Je hebt hiervoor 82 Runecrafting nodig. Een explorers' ring werkt hierbij niet. Boosts werken bij deze taak.

Kill an ice strykewyrm (you do not need to be assigned this as a Slayer target for this task)

Dood een ice strykewyrm, je hebt hiervoor 93 Slayer nodig. Als je geen fire cape hebt kun je er één met een dwarf cannon doden. Je hoeft geen ice strykewyrms als slayertaak te hebben om deze taak te voltooien. Boosts werken niet bij deze taak.

Jump the chasm in the Fremennik Slayer Dungeon to gain quick access to the pyrefiends

Spring over de kloof bij de cave crawlers in de Fremmenik Slayer Dungeon naar de pyrefiends. Je hebt hiervoor 81 Agility nodig. Boosts werken bij deze taak.

Make a pyre ship from magic logs

Maak een pyre ship van magic logs. Je hebt hier magic logs, chewed of mangled bones, een hatchet en een tinderbox voor nodig. Dood een Lost Barbarian als je snel aan mangled bones wilt komen. Gebruik magic logs op de pyre spot en gebruik er vervolgens je chewed of mangled bones op. Steek het in de fik met je tinderbox. Je moet hiervoor een deel van de Barbarian Training voltooid hebben. Boosts werken bij deze taak.

Smith a rune hasta on Otto's anvil

Smeed een rune hasta op Otto's aambeeld. Hier heb je 90 Smithing voor nodig. Neem magic logs, een runite bar en een hamer mee naar de hut van Otto (zie de wereldkaart voor de exacte locatie). Gebruik de runite bar op het aambeeld bij Otto, je zult nu de rune hasta smeden. Je moet hiervoor het desbetreffende deel van de Barbarian Training voltooid hebben, anders zul je een speer maken i.p.v hasta. Boosts werken bij deze taak.

Make a super ranging mix potion in Otto's hut

Gebruik caviar op een super ranging potion (2) in Otto's hut. Je hebt hiervoor 80 Herblore nodig. Boosts werken bij deze taak.

Use Balmung to kill a Dagannoth

Dood een dagannoth met een balmung van Blood Runs Deep. Je moet dan ook die quest daarvoor voltooid hebben.

Plattegrond

Gemakkelijke taken   Gemiddelde taken   Moeilijke taken   Elitetaken

Snelle route

Het is niet leuk om ver te moeten lopen, daarom hebben we voor jullie een snelle route per moeilijkheidsgraad uitgewerkt. Er staat niet bij hoe je de taak moet uitvoeren, dat staat eerder in deze guide beschreven.

Snelle route - Gemakkelijke taken

Benodigdheden: Eventueel een anti-poison, wapen, games necklace is aangeraden. Een big fishing net, harpoen of fishing rod met fishing bait. Een lobster pot mag niet. Als je Barbarian training hebt gedaan, hoef je dit niet mee te nemen.

Snelle route - Gemiddelde taken

Benodigdheden: 3 molten glass, glassblowing pipe, raw bass, lyre, ring of Charos (a) van Garden of Tranquillity, yak-hide armour. Je kunt dat maken met Crafting. Wapen, voedsel, bucket of milk, dramen staff, teasing sticks, knife en een hatchet.

Snelle route - Moeilijke taken

Benodigdheden: Armour, wapens, voedsel, rock-shell, spined of skeletal helm, body en legs. Alle onderdelen moeten van hetzelfde soort zijn. Pickaxe, arctic pine logs van de bomen op Neitiznot. Je komt tijdens andere taken langs deze bomen. Hatchet, tinderbox of boog, chewed of mangled bones (tijdens de taken te krijgen). Ongebakken pie, anti-dragon shield of dragonfire shield, anti-fire potion en prayer potion aangeraden. Geld om in de schatkist van Miscellania te doen, zodat je mahogany logs kunt krijgen. Een games necklace is handig.

Snelle route - Elitetaken

Benodigdheden: Agile top, 28 pure essence, fire spells of een sterk wapen voor het doden van een ice strykewyrm, magic logs, hatchet, tinderbox, mangled bones of chewed bones, runite bar, hamer, ranging potion (2) en caviar.

Over deze pagina

Met dank aan Robin, D4rkknght, Demonjuul, HoH Mart, Nibwab, Spartur, Yildiz br0, ext mej en of Belgium voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.