Achievements van Karamja

Inleidend plaatje

Gemakkelijke taken

Eisen: Je hebt 15 Agility en 40 Mining nodig. Om de gemakkelijke taken te kunnen doen, moet je een Jogre van level 57 kunnen doden. Ze kunnen slecht tegen waterspreuken, maar als je een hoog combat level hebt werken andere stijlen ook prima.

Spullen: Neem een pickaxe, lobster pot of harpoon, een wapen en 120 gp voor de boot mee. Een stukje seaweed is handig.

Beloning:

Een keer 1.000 xp in een skill naar keuze. Het minimale level voor de lamp is 30. Haal je beloning op bij Pirate Jacky the Fruit in de Agility Arena. Je krijgt Karamja gloves 1. Je kunt voortaan altijd voor half geld mee met de boot en zult elke dag 40 gratis pineapples bij Dell Monti bij de huizenportaal van Brimhaven kunnen halen.

Geef deze taken weer

Pick 5 bananas from the plantation located east of the volcano

Dit is niet zo moeilijk, pluk gewoon wat bananen bij de bananenplantage in het f2p-gedeelte van Karamja.

Use the rope swing to travel to the small island north-west of Karamja, where the Moss Giants are

Ten westen van Brimhaven is een klein eilandje. Je kunt daar komen door met een rope swing naar het eiland te slingeren. Doe dat. Je hebt hier 10 Agility voor nodig

Mine some gold from the rocks on the north-west peninsula of Karamja

Hak goud op het schiereiland ten noordwesten van Brimhaven. Je hebt 40 Mining nodig om goud te hakken

Travel to Port Sarim via the dock, east of Musa Point

Vaar met de boot van het Musa Point naar Port Sarim. Dit kost 30 gp. Als je ook terug wilt, moet je 60 gp meenemen.

Travel to Ardougne via the port near Brimhaven

Vaar vanuit Brimhaven naar Ardougne. Dit kost 30 gp. Als je ook terug wilt, moet je 60 gp meenemen.

Explore Cairn Island to the west of Karamja

In het zuidwesten van Karamja is een muur van stenen. Klim hier omhoog. Je komt nu op een brug, loop naar de overkant om deze taak te voltooien. Je kunt van de brug afvallen. Probeer het net zo lang totdat het lukt. Een hoog Agility helpt je hierbij, maar je hebt minimaal level 15 nodig.

Use the Fishing spots north of the banana plantation

Vang shrimps, sardientjes, haring, lobster, tuna of swordfish op de vispier voor gratis spelers.

Collect 5 seaweed from anywhere on Karamja

Pak ergens 5 zeewier op. Je kunt zeewier bij de Karambwan Fishing spot halen, maar ook bij de General Store van Tai Bwo Wannai. Het is ook toegestaan zelf seaweed te droppen, op te pakken en dat vijf keer te herhalen.

Attempt the TzHaar Fight Pit or TzHaar Fight Cave

Ga via de ingang op de vulkaan van Karamja naar de TzHaar. Probeer hier één van de twee minigames uit.

Kill a Jogre in the Pothole dungeon

De Pothole dungeon is bij de Harpie Bug Swarms in het noorden van het grootste eiland van Karamja. De Jogres zijn level 57.

Gemiddelde taken

Eisen: Je moet Dragon Slayer, The Grand Tree, Shilo Village en Tai Bwo Wannai Trio hebben voltooid. Je hebt ook 50 Woodcutting, 16 Cooking, 40 Mining, 65 Fishing, 27 Farming en 41 Hunter nodig. Het is handig als je de Legends' quest hebt gestart en 40 Agility hebt.

Spullen: Geld (5.000 gp is genoeg), pickaxe, hatchet, machete (maakt niet uit welk soort), small fishing net, een Karambwan vessel (te krijgen tijdens Tai Bwo Wannai Trio of als je deze quest hebt voltooid in Tai Bwo Wannai bij Tiadeche), teasing stick van Hunter. Een fruit tree seed en de spullen die je aan de farmer moet geven zodat de boom niet dood gaat, 3 opals, jades of red topaz' (cut of uncut), een schep, gout tuber (krijg je tijdens de taken), anti poison potions en een knife. Armour en een chisel kunnen handig zijn.

Beloning:

Een keer 5.000 xp in een skill naar keuze.

Het minimale level van de lamp is 40. Je kunt verbeterde gloves bij Kaleb Paramaya in de bar van Shilo Village ophalen.

  • Bij het dragen van de gloves, zul je 10% meer xp bij de obstakels in de agility arena krijgen.
  • Je zult altijd extra xp krijgen als je tickets inlevert bij de Agility Arena.

Geef deze taken weer

Claim a ticket from the Agility arena in Brimhaven

Je moet een ticket krijgen bij de Agility arena in Brimhaven. Hiervoor is het handig als je 40 Agility hebt. Betaal de piraat in het huisje in Brimhaven 200 gp, dan mag je naar binnen. Haal dan de ticket. Kijk in de Agility guide als je niet weet hoe dat moet.

Discover hidden wall in dungeon below the volcano

Dit is de muur uit Dragon Slayer. Duw tegen de muur bij de Deadly Red Spiders in de vulkaan van Karamja. Het is handig als je daarna even door loopt voor de volgende taak.

Visit the Isle of Crandor via the dungeon below the volcano

Doe eerst de opdracht hiervoor ("Discover hidden wall in dungeon below the volcano"). Loop door, ga langs de lesser demons en skeletons en klim bij het touw aan het einde van de tunnel naar boven.

Use Vigroy and Hajedy's cart service

Ga met Vigroy vanuit Shilo Village naar Brimhaven of ga met Hajedy van Brimhaven naar Shilo Village. Het kost 10 gp.

Earn 100% favour in the village of Tai Bwo Wannai

Hiervoor moet je de Jungle potion quest hebben gedaan. Neem ook de machete, de anti poison pots, voedsel, een schep, pickaxe en chisel mee. Armour met een hoge defence tegen magic, zoals dragonhide, kan handig zijn. Neem ook wat geld mee zodat je eventueel nieuwe anti-poisons en voedsel kunt kopen in de General Store.

Je moet 100% favour halen bij de Tai Bwo Wannai Cleanup minigame. Haal, als je 100% hebt, je trading sticks bij de bevolking. Het is handig om deze alvast te halen, zodat je dat straks minder tijd kost. Om straks nog meer tijd te sparen, is het ook handig om, als er een goutweed tuber plant komt, deze meteen uit te graven met je schep. Goutweedplanten kunnen verschijnen als je een struikje helemaal om hebt gehakt. Bewaar ook aan het einde 1 thatching spar. Doe je machete hier weer op, dan krijg je skrewer sticks. Deze heb je nodig om een spin te koken.

Cook a spider on a stick

Hiervoor heb je 16 cooking, een wapen en skrewer sticks nodig. Skrewer sticks kun je maken van een tatching spar uit de Tai Bwo Wannai Cleanup minigame.

Dood met je wapen een Jungle Spider. Ze zijn rond de farming patch in Tai Bwo Wannai en ten noorden van Tai Bwo Wannai te vinden. Doe het lijf van de spin op een skrewer stick. Bij de taak hierboven staat hoe je die moet maken. Rooster nu je spin boven een vuurtje of op een range.

Charter the Lady of the Waves from Cairn Isle to Port Khazard

De Lady of the Waves is een boot die ten zuiden van Cairn Isle ligt. Ga met deze boot naar Port Khazard. Het is mogelijk om ter plekke een ticket te kopen voor 20 tot 50 gp. Seravel, die bovenin de Fishing Shop van Shilo Village is, verkoopt tickets voor 25 gp.

Cut a log from a teak tree

Om teak trees te hakken, heb je 35 Woodcutting en een hatchet nodig. Er zijn drie plaatsen met teak trees op Karamja. Het handigste is om ze in de Khazari Jungle te hakken, dat is gratis. Om daar te komen, moet je de Legends' quest gestart hebben. Je kunt teaks ook in het omheinde gebied van Tai Bwo Wannai hakken, maar dan moet je 100 trading sticks betalen

Cut a log from a mahogany tree

Om mahogany trees te hakken, heb je een hatchet en 50 woodcutting nodig. Er zijn twee plaatsen met mahogany trees op Karamja. Het handigste is om ze in het zuidoosten van de Khazari Jungle te hakken, dat is gratis. Om daar te komen, moet je de Legends' quest gestart hebben. Je kunt mahogany trees ook in het omheinde gebied van Tai Bwo Wannai hakken, maar dan moet je 100 trading sticks betalen.

Catch a karambwan

Hiervoor moet je de Tai Bwo Wannai Trio quest voltooid hebben. Je hebt ook 65 fishing, een small fishing net en een karambwan vessel nodig. Deze is na de quest te koop bij Tiadeche in Tai Bwo Wannai

Eerst moet je een karambwanji vissen. Dit moet met een small fishing net. Kijk dus op de kaart waar die zitten, ten noordwesten van Shilo Village. Vis een paar karambwanji's. Stop er één in je vessel en ga dan naar het noordoosten van dit deel van het eiland. Hier kan je ook komen met de fairy rings. De code om er te komen is DKP. Vis hier een karambwan met je vessel. Je kunt ze niet meer Lubufu onder Brimhaven vangen.

Kook deze karambwan op een range of vuurtje en kies hierbij voor "thoroughly", dan heb je ook weer een moeilijke taak gedaan. Je hebt hiervoor 30 Cooking nodig.

Exchange gems for a machete

Je moet Jungle potion hebben voltooid. Neem ook, afhankelijk van welke machete je wilt, 300, 600 of 1200 trading sticks, 3 opals, jades of red topaz' (cut of uncut) en een gout tuber mee. Als het goed is heb je de trading sticks en de gout tuber uit de Tai Bwo Wannai Cleanup minigame. Als je geen gout tuber hebt, moet je die nog even gaan halen. Als je te weinig trading sticks hebt, kun je of de minigame weer gaan doen of gems gaan hakken in Shilo village en deze verkopen voor trading sticks bij Gabooty in Tai Bwo Wannai.

Je moet dus nu een betere machete laten maken. Een opal machete kost 300 trading sticks, 3 opals en een gout tuber. Een Jade machete kost 600 trading sticks, 3 jades en een goutweed tuber. De Red topaz kost 1200 trading sticks, 3 red topaz' en een gout tuber. Natuurlijk is de opal machete de slechtste en de red topaz het beste, maar het maakt niks uit welke je laat maken. Ze kunnen van pas komen als je nog eens de Tai Bwo Wannai Cleanup minigame gaat doen.

Ga met de spullen die je nodig hebt naar Safta Doc ten noorden van Tai Bwo Wannai. Praat met hem en hij maakt een machete voor je.

Use the gnome glider to travel to Karamja

Je moet dus via de gnome glider naar Karamja. Hiervoor heb je de Grand Tree quest nodig. Je kunt alleen met de Gnome Glider in de Grand Tree hierheen vliegen. Vlieg eerst naar de Grand Tree als je vanuit een ander punt wilt vliegen. Kijk in de Gnome gliders guide voor de plaatsen waar gnome gliders zijn.

Grow a healthy fruit tree in the patch near Brimhaven

Hiervoor heb je minimaal 27 farming, een apple tree seed of beter en de spullen die je aan de farmer moet geven zodat de boom niet dood gaat, nodig. Kijk bij Farming om te zien wat je nodig hebt.

Je moet dus een fruitboom laten groeien in Brimhaven. Laat je boompje niet dood gaan.

Trap a horned graahk

Je hebt 41 Hunter, een teasing stick, een hatchet en een knife nodig voor deze taak.

Je moet een horned graahk vangen. Ga dus naar de plek waar ze zitten. Dat is ten noorden van Cairn Isle. Hak hier een boom om en leg de log in één van de kuilen die je ziet. Klik nu op een graahk. Je prikt hem met je teasing stick. Lok de graahk naar de kuil waar jij je val hebt gelegd en spring er dan over heen. Als het goed is, loopt de graahk nu in je val. Het kan mislukken. Probeer het dan opnieuw.

Chop the vines to gain deeper access to Brimhaven Dungeon, cross the lava using the stepping stones within Brimhaven Dungeon and climb the stairs within Brimhaven Dungeon.

Deze drie taken zijn heel dicht bij elkaar, namelijk in Brimhaven Dungeon. Je hebt 10 woodcutting, 12 Agility, 875 gp en een hatchet nodig. Je kunt ook alvast armour, wapens, potions en voedsel meenemen, zodat je meteen al een metal dragon kan doden. Dat moet je sowieso doen bij de moeilijke taken. Ga naar de ingang van Brimhaven Dungeon. Dat is ten zuidwesten van Brimhaven. Betaal hier Saniboch, de inboorling die er staat, de toegangsprijs van 875 gp. Ga dan de grot binnen.

Als eerste moet je vines doorhakken. Je komt ze al tegen als je net binnen bent. Hak ze door en loop richting de Greater Demons / Metal dragons. Dat is het noordoostelijke gangetje. Nu moet je over lava met stenen heen springen. Loop recht naar het zuiden, hier zie je een trap. Beklim deze trap. Je hebt nu drie taken in één gedaan. Dood eventueel nog een metal dragon.

Charter a ship from the Shipyard in the far east of Karamja

Je moet hiervoor 800 gp meenemen. Je moet de Grand Tree voltooid hebben. Als je
Benodigde spullen en eisen: gp, The Grand Tree en Monkey Madness.

Je moet dus vanaf de Shipyard naar een andere plek varen. Natuurlijk zijn wij lui en hebben we geen zin om helemaal naar de Shipyard te lopen. We gaan dus naar via boot in Brimhaven, let op dat je niet de verkeerde boot neemt! Vaar naar de Shipyard en ga dan terug.

Mine a red topaz from a gem rock.

Je hebt 40 mining en een pickaxe. Je moet ook Shilo Village hebben gedaan.

Ga naar de gem rocks en hak een red topaz.

Moeilijke taken

Eisen: Je moet Legends' Quest, Shilo Village en Tai Bwo Wannai Trio hebben voltooid. Je hebt ook 44 Runecrafting, 50 Cooking, 34 Woodcutting, 53 Agility, 50 Strength, 50 Thieving, 52 Mining, 42 Ranged, 100 Combat en 50 Slayer nodig. Je moet tot en met wave 31 kunnen komen bij de TzHaar Fight Cave en hier een level 91 doden. Ook moet je een metal dragon doden, dat is een level 86 (bronze dragon), level 98 (iron dragon) of level 100 (steel dragon). Je moet ook een champion worden in de TzHaar Fight Pit. Een vriend(in) kan je hierbij helpen. Je moet ook een level 77 death wing en een level 89 oomlie bird doden.

Spullen: Raw karambwan (te koop in Tai Bwo Wannai na Tai Bwo Wannai Trio quest), mithril crossbow of beter, mithril grapple (te maken uit mithril bolts, een rope en grapple tips), 1 pure essence, nature tiara, hatchet, goede wapens, armour, voedsel, prayer potions, anti dragon shield, pickaxe en lockpicks. Full Guthan kan handig zijn voor in de Fight cave.

Beloning:

Een keer 10.000 xp in een skill naar keuze. Je kunt je gloves voor betere gloves inwisselen bij de foresters onder Shilo Village. Met deze gloves kun je onbeperkt naar een ondergrondse edelstenenmijn in Shilo Village teleporteren. Hier zijn 8 gem rocks. Als je naar boven gaat met de trap die daar is, kom je bij de gewone gem mines uit. De gloves geven ook gratis toegang tot Brimhaven Dungeon.

Geef deze taken weer

Become the Champion of the Fight Pits

Je moet dus winnen bij de Fight pits. De Fight Pits zijn bij de TzHaar, in de vulkaan van Karamja. Het is een minigame waarbij je andere spelers kunt doden zonder spullen te verliezen. Het is handig om dit in een niet drukke wereld te doen, zodat de kans groter is dat je wint. Vraag eventueel je vriend om te helpen. Als je naar de Fight Pits gaat, moet je misschien even wachten totdat de vorige ronde is afgelopen. Als iedereen dood is, start het spel. Wie als laatste overblijft, wint.

Successfully kill a Ket-Zek in the Fight Caves

Je moet tot en met wave 31 kunnen komen bij de TzHaar Fight Cave en hier een level 91 doden. Kijk voor meer informatie in de guide van de minigame. Je verliest geen spullen als je dood gaat.

Je moet de Ket-Zek doden, een monster van level 360 in de TzHaar Fight Cave. Er zullen steeds verschillende monsters verschijnen. Elke keer als je alle monsters dood hebt, komen er nieuwe. Dit heet een wave. De eerste veertien waves monsters zijn gemakkelijk, bij wave vijftien tot dertig komen er monsters van level 180. Met de eenendertigste wave komt er een level 360, die moet je dood krijgen. Zorg dat je nog zeker 1 prayer pot over hebt voor dit monster. Zet je Protect from Magic aan en maak hem dood met bolts of eventueel arrows.

Eat an oomlie wrap

Hiervoor heb je 50 Cooking nodig.

Loop naar de Kharazi Jungle en zoek het vijvertje van de Legends' quest op. Ten noorden hiervan lopen level 89 oomlie birds rond. Dood er één en pak het vlees op. Zoek nu rond het vijvertje naar palmbomen met een "Shake"-optie. Nu zal er een palmblad op de grond verschijnen. Verzamel vijf palmbladeren, dan heb je nog een taak af. Doe een raw oomlie op één van je bladeren. Kook de oomlie wrap en eet hem op.

Craft some nature runes

Maak een nature rune zoals je dat gewend bent. Je hebt hier 44 Runecrafting voor nodig.

Cook a karambwan thoroughly

Je hebt een raw karambwan van de gemiddelde taken nodig. Vang een nieuwe als je die niet meer hebt of koop er één in Tai Bwo Wannai. Je hebt ook 30 cooking nodig. Karambwans kun je alleen koken als je na Tai Bwo Wannai Trio met Tiadeche in het zuiden van Tai Bwo Wannai hebt gepraat.

Kook een raw karambwan. Als je hem boven een range of vuurtje hangt, krijg je twee opties. Kies voor "thoroughly".

Kill a deathwing in the dungeon under the Kharazi Jungle

Hiervoor heb je een pickaxe, een paar lockpicks, wapens en armour nodig. Je moet ook de Legends' quest hebben voltooid.

Ga de grot van de Legends' quest weer binnen. Die grot is tussen een paar stenen in het westen van de Kharazi Jungle te vinden, tegen de scheiding van de Kharazi Jungle en Karamja aan. Als je naar binnen bent gegaan en verder loopt, zie je een boekenkast. Doorzoek de boekenkast, dan kun je er voor kiezen om er langs te kruipen. Je komt nu bij een deur. Open deze met je lockpick. Je lockpicks kunnen breken. Hak de drie stenen door die je tegenkomt. Dan kom je bij nog een deur. Deze moet je gewoon openen met brute kracht. Hier vliegen deathwings rond. Dood er een.

Use the crossbow shortcut south of the volcano.

Hoe maak je een mithril grapple? Maak eerst mithril grapple tips uit een mithril bar en mith bolts met veren. Doe deze op elkaar en maak er een touw aan vast. Ga dan naar de shortcut bij de Harpie Bug Swarms of ten zuiden van de vulkaan van Karamja. Je ziet daar op een eilandje een boom. Schiet daarheen met je grapple.

Collect 5 palm leaves

Als het goed is, heb je er al vijf geplukt toen je de oomlie wrap moest eten. Kijk anders nog eens bij die taak hoe het moet.

Be assigned a Slayer task by Duradel/Lapalok in Shilo Village

Hiervoor heb je 50 Slayer en 100 combat nodig. Haal gewoon een Slayer task bij Duradel of Lapalok. Hij is bovenin de Fishing Shop van Shilo Village.

Kill a metal dragon in Brimhaven Dungeon.

Zie bronze dragon, iron dragon of steel dragon voor meer informatie.

Elitetaken

Eisen: Je moet Shilo Village, Smoking Kills, While Guthix Sleeps en Wolf Whistle hebben voltooid. Je hebt ook 27 Hunter, 50 Slayer, 63 Herblore, 74 Agility, 80 Cooking, 91 Runecrafting en 95 Summoning nodig. Je moet ook minimaal combat 100 zijn.

Spullen: Nature talisman of tiara, 28 pure essence, box trap, banana, vial of water, raw shark, baby of normale chameleon (huisdier) en een fire cape of TokHaar-kal.

Beloning:

Een keer 30.000 xp in een skill naar keuze en twee keer 55.000 xp in een skill naar keuze.

Om de xp van de 30.000 xp lamp te krijgen, moet de skill level 64 of hoger zijn. Voor de twee 55.000 xp lampen is dat level 87.

Laat je Karamja gloves 3 bij een forester ten zuiden van Shilo Village naar Karamja gloves 4 betoveren.

  • Met deze gloves heb je 25% kans op het krijgen van dubbele tickets in de Brimhaven Agility Arena
  • Je richt met de gloves twee keer zoveel schade aan bij wild dogs
  • Je krijgt bij het dragen van de gloves toegang tot een shortcut bij de red dragons in de Brimhaven Dungeon.
  • Als je doodgaat in de Fight Caves, zul je vanaf nu maximaal één keer per dag teruggebracht worden naar de spot waar je doodging.
  • Dell Monti die ten noorden van het POH-portaal in Brimhaven staat, zal je elke dag gratis 40 appelen geven als je met hem praat.
  • Lapalok zal je extra slayerpunten geven voor het voltooien van slayertaken
  • Je kunt vanaf nu elke dag 8.000 gratis TokKul krijgen van de TzHaar banker.

Geef deze taken weer

Craft 56 or more nature runes simultaneously

Craft 56 of meer nature runes tegelijkertijd. Je hebt hier level 91 Runecrafting voor nodig. Een explorers' ring werkt niet bij deze taak, andere boosts wel.

Equip a TzHaar fire cape while standing within TzHaar City

Draag een fire cape of TokHaar-kal terwijl je in de stad van de TzHaar staat. Een fire cape kun je krijgen via de minigame TzHaar Fight Cave. Je moet daarvoor een moeilijk monster van level 140 kunnen doden.

Box trap a monkey on Karamja

Zet een box trap bij de apen op Karamja neer. Apen lopen ten zuid-oosten van Tai Bwo Wannai. Gebruik er vervolgens een banaan op en wacht tot je er één gevangen hebt. Je hebt hiervoor 95 Summoning en 27 Hunter nodig.

Create a super restore potion from scratch while in Brimhaven

Koop een snapdragon van Pirate Jackie the Fruit, hij staat in het huisje van de Brimhaven Agility Arena, je hebt hier 10 Agility Arena tickets voor nodig. Haal vervolgens red spiders' eggs uit Karamja Volcano en mix ze in een vial of water. Je hebt hiervoor 63 Herblore nodig. Boosts werken bij deze taak.

Cook a shark on a sulphur vent

Kook een shark op een sulphur vent in TzHaar City. Boosts werken bij deze taak.

Take your chameleon for a walk around Cairn Isle to see its egg-home

Neem je chameleon mee voor een wandeling op Cairn Isle, het eiland een eind ten westen van Shilo Village. Baby chameleons werken ook. Voor deze taak heb je 90 Summoning nodig.

Use the stepping stone shortcut across the river in Shilo Village

Gebruik de stepping stone shortcut in de rivier die door Shilo Village stroomt om naar de overkant te springen. Je hebt hiervoor 74 Agility nodig. Boosts werken bij deze taak.

Earn 75+ Slayer points from Lapalok tasks

Verdien 75 Slayer points van Lapalok binnen één task. Je moet dus bijvoorbeeld een 10e, 50e of 100e task voltooid hebben, zolang je maar meer dan 75 Slayer points voor een task verdient. Je moet hiervoor While Guthix Sleeps voltooid hebben. Ook heb je 50 Slayer en combat level 100 nodig.

Plattegrond

Gemakkelijke taken   Gemiddelde taken   Moeilijke taken   Elitetaken

Snelle route

Het is niet leuk om ver te moeten lopen, daarom hebben we voor jullie een snelle route per moeilijkheidsgraad uitgewerkt. Er staat niet bij hoe je de taak moet uitvoeren, dat staat eerder in deze guide beschreven.

Snelle route - Gemakkelijke taken

Benodigdheden: Pickaxe, lobster pot of harpoon, een wapen en 120 gp.

Snelle route - Gemiddelde taken

Benodigdheden: Geld (5.000 gp is genoeg), pickaxe, hatchet, machete (maakt niet uit welk soort), small fishing net, een Karambwan vessel (te krijgen tijdens Tai Bwo Wannai Trio of als je deze quest hebt voltooid in Tai Bwo Wannai bij Tiadeche), teasing stick van Hunter. Een fruit tree seed en de spullen die je aan de farmer moet geven zodat de boom niet dood gaat, 3 opals, jades of red topaz' (cut of uncut), een schep, gout tuber (krijg je tijdens de taken), anti poison potions en een knife. Armour en een chisel kunnen handig zijn.

Snelle route - Moeilijke taken

Benodigdheden: Raw karambwan (te koop in Tai Bwo Wannai na Tai Bwo Wannai Trio quest), mithril crossbow of beter, mithril grapple (te maken uit mithril bolts, een rope en grapple tips), 1 pure essence, nature tiara, hatchet, goede wapens, armour, voedsel, prayer potions, anti dragon shield, pickaxe en lockpicks. Full Guthan kan handig zijn voor in de Fight cave.

Snelle route - Elitetaken

Benodigdheden: Nature talisman of tiara, 28 pure essence, box trap, banana, vial of water, raw shark, baby of normale chameleon (huisdier) en een TzHaar fire cape.

Over deze pagina

Met dank aan GlazBoy en Welden voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.