Rogues´ Den guide-P2P compleet met tips en tabbelen

In dit subforum staan beschrijvingen van minigames en quests.
Forumregels
Wil je zelf een guide schrijven? Kijk dan hier!
Gesloten
Writing
Berichten: 1265
Lid geworden op: zondag 6 december 2009, 19:55
RS: Gestopt
Clan: ELlTE
Oude naam: Rogiertje
Contacteer:

Rogues´ Den guide-P2P compleet met tips en tabbelen

Bericht door Writing »

Rogues' Den

Hallo allemaal, mijn guide gaat over de Rogues' Den. Dit is een erg leuke minigame met een leuke beloning. Voor sommige: het is niet dat Rogues' kasteel in wildy lvl 52/55. Het ligt ondergronds in Burthorpe verstopt onder een Café. Het is een gigantisch doolhof gemaakt voor Agilty en Thieving, je moet langs allerlei vallen en opstakels. Het is één van de leukste minigames die er zijn, je verliest niets als je dood gaat tijdens dit spel. :D :) ;) :D/

Waar is het?

De Rogues' Den is verstopt onder het café in Burthorpe. Achter de bar in het zuidwesten van het café is een luik, daar kun je in. Hieronder staat een kaart van de hele ondergrondse. Je ziet als het goed is de bank op de kaart, helemaal in het zuiden. Als je dus in het luik klimt kom je bij de bank. daar heb je geen eisen voor nodig.

Afbeelding

De eisen en benodigheden

Je hebt nodig:

50 Thieving en 50 Agility.
Geen spullen helemaal niks, anders mag je niet eens beginnen!

Het spel

Tips:

1.Zet je beeld op: "safe-mode" dan zie je de vallen beter.
2.Maak de kist (aangegeven op de kaart) NIET open. dat geeft maar een beetje coins en kost je tijdelijk veel Thievinglevels.
3.Ga niet ergens omhoog door een deur dan kun je niet meer naar beneden.
4.En tot slot: als je op het einde in het midden van de kaart bij de kluizen bent: let op! het kan ook mislukken en dan heb je niks. Je kunt elke keer als je daar bent een andere kluis proberen dan heb je meer kans.

Het spel beginnen:

Afbeelding

Praat met Brain O'Richards. Als je met hem praat, zal hij vertellen dat hij echt iets voor jou heeft: het doolhof. Je kunt nu de uitdaging aannemen. Hij zal je voor je begint een mystic jewel geven, (zie plaatje) waarmee je altijd meteen uit de doolhof kunt komen als je dat wilt. Er loopt ook ene Martin Twain rondt, daar kun je als je 99 Thieving hebt de skillcape kopen. als je 50 Thieving bent kun je van hem allerlei spullen kopen dat nodig is voor Thieving. Je kunt hieronder zijn winkel zien. Maar dat is nu even niet belangrijk. Wij gaan eerst uitvogelen hoe we het beste dat doolhof aan kunnen pakken.
Afbeelding
Mogelijke opstakels:

De volgende vallen hebben met Agility te maken:
Plaatje(s)NaamBeschrijving
AfbeeldingBlade(s)Als je deze dingen aanraakt wordt je het doolhof uitgekwakt, let dus goed op!
AfbeeldingBlade(s) op de grondZe lijken gevaarlijk als je ze ziet maar dat valt mee. loop eroverheen en er gaan tijdelijk 3 Agilitylevels af.
AfbeeldingContortion BarsJe moet jezelf hier doorheen zien te wurmen. Dat kost tijdelijk 5 Agilitylevels.
AfbeeldingSpinning bladesDeze zijn gelukkig alleen in het noordwesten. voor deze dingen moet je echt oppassen! Ze gooien je je zonder pardon het doolhof uit. Ze zijn in blauwe stippel lijnen op de kaart aan gegeven. Ze verplaatsen zich met de klok mee. In de muren staan een soort safespots, gebruik die ook. wacht tot ze voorbij gaan en loop verder.
AfbeeldingPendulumDeze zijn ook niet echt gevaarlijk. loop erdoor en je poppentje springt er automatisch doorheen. het kost wel tijdelijk 3 Agilitylevels.
AfbeeldingLedge in de muurMakkelijk langs te komen. Je vindt ze op plekken met een diep gat. Click op de richel en je slingert je naar de overkant. het kost tijdelijk 4 Agilitylevels.
AfbeeldingLedge op de grondongeveer hetzelfde als ledge in de muur. Hier kun je doodsimpel overheen lopen. Ook hier zal er tijdelijk per "vakje" dat je loopt één Agilitylevel van je level afgaan.
Vallen die met Thieving te maken hebben:
Plaatje(s)NaamBeschrijving
AfbeeldingFloor trap(s)Floor traps kun je uitschakelen door op Search te clicken op de trap die in de vloer zit. Dat kost je wel tijdelijk een Thievinglevel. Soms kun je gewoon over floor traps rennen, maar als je gesnapt wordt, word je meteen uit de doolhof gehaald.
AfbeeldingDoorJe hebt hebt hiervoor 80 Thieving nodig, als je lukt om erdoor te komen kost het tijdelijk 10 Thievinglevels. Als je daardoor kunt ben je sneller bij de kluis.
AfbeeldingWall trap(s)De wall trap komt ook in twee vormen voor net als de floor trappen. Bij de eerste en meestvoorkomende vorm is onzichtbaar. Je kunt ze alleen herkennen door de "Search" optie op die plaats, waarmee je ze ook uit kunt schakelen. De andere vorm komt minder vaak voor. Dan komt er een mes uit de muur, waar je poppetje onder door probeert te springen. Dat kost je 3 Agilitylevels.
Ander soort obstakels:

Rogue guards:

Afbeelding

Rogue guards lopen rond op twee plaatsen: aan het begin en aan het einde van de doolhof. De eerste guards kun je vermijden door een andere route te nemen. maar de tweede keer zul je er echt langs moeten. Dicht bij de guards ligt Flash powder op de grond. Pak het op, gooi het tegen een guard aan voordat hij je ziet en ren snel langs hem. Als hij het merkt dan wordt je het doolhof uitgegooid.

Grill:

Afbeelding

Je kunt zien op het plaatje dat het een soort van deur is. Als je erdoor gaat kun je niet terug.

Puzzle met tiles
Afbeelding
In het noorden van de doolhof kun je een deur met een puzzel tegenkomen. Vlak voor deze deur liggen vier tiles op de grond. Je hebt altijd het zuidoostelijke puzzelstukje nodig. Dat puzzelstukje sluit namelijk mooi aan op de deur. Stop het stukje in de deur. Pas wel op! Als je het verkeerde stukje hebt, word je zomaar uit het doolhof gegooid.

Puzzel met mechanisme

De puzzel met het mechanisme is in het zuiden van de doolhof. Als je het venster opent, worden er drie keer knoppen omgezet. Jij moet die knoppen proberen terug te draaien, zodat alle knoppen met de rode punt weer vastzitten aan de pijltjes boven de knoppen. Als je één knop omdraait, zullen de aangrenzende knoppen in tegenovergestelde richting meedraaien. Let goed op welke knoppen er aan het begin wegdraaien, dan weet je alvast welke knoppen je om moet draaien. Daarna moet je nog even uitzoeken welke kant je precies op moet draaien. Als je het vergeten bent, kun je het venster sluiten en opnieuw naar een andere puzzel kijken.
Afbeelding
De kluis

Dit is het einde van het doolhof. Helemaal in het midden. Probeer elke keer een ander dan heb je meer kans. Want je mag het maar 1x proberen. daarna zal je met of zonder buit de doolhof uitgezet worden. Je kunt de volgende dingen krijgen: een deel van het Rogue armour. (zie onderin plaatje) of een Rogue tool kit, Hiermee kun je een chisel, rope, tinderbox of spade maken. Als je dat doet, verdwijnt je kit. Dit is handig voor quests en andere dingen. Je kunt meer dan één toolkit hebben.

Dit was mijn guide, Veel plezier.
Lunatiper Rogiertje :D ;) :D/ 8-) :) :mrgreen: :bier: ^_^

PS: niet te streng A.U.B. dit is een van me eerste guides
Afbeelding
Afbeelding
Laatst gewijzigd door Writing op vrijdag 16 juli 2010, 20:08, 14 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding
S guard
Berichten: 94
Lid geworden op: donderdag 23 juli 2009, 12:20

Re: Money making guide en ook een minigame guide

Bericht door S guard »

5/10 voor de moeite. je hebt geen plaatjes, je hebt te lange zinnen, het is niet prettig om te lezen door de kleur, het is al mooier als je de kopjes en titels met grotere letters schrijft. het is verder wel een goede moneymake manier, als je genoeg wint, die ik vroeger toen ik net member was veel gebruikte :D
Afbeelding
Afbeelding
Gesloten