Voorwerp - Crystal knife

Alleen membersJa

Crystal knife

A Fletching knife fashioned from crystal. (5% chance to receive a strung bow when fletching bows, and fletch more arrow shafts.)
Low alchemy Onbekend
High alchemy Onbekend
Gewicht 1 kilogram
Draagbaar Ja
Ruilbaar Nee

Hoe te krijgen

Na de quest Roving Elves kun je een crystal tool seed betoveren bij Ilfeen of Eluned om er een crystal gereedschap van te maken. Ilfeen en Eluned zwerven allebei door de bossen van Isafdar, maar Ilfeen is na The Prisoner of Glouphrie te vinden in Lletya, en Eluned na Plague's End in het Ithell-deel van Prifddinas. Dit kost 1500 gp.

Je kunt de seeds met harmonic dust ook zelf tot gereedschappen zingen. Meer informatie hierover kun je vinden bij Smithing - Crystal singing. Voor gereedschappen heb je 150 harmonic dusts en 80 Smithing nodig. Als je de dusts nog niet hebt is het echter stukken sneller om gewoon wat geld te betalen.

Informatie

Wanneer je arrow shafts maakt met het mes bij je heb je een kans van 5% om dubbel zoveel shafts en XP te krijgen. Wanneer je bogen snijdt heb je een 5% kans om een boog te krijgen met de pees er al aan. Je krijgt dan ook dubbel zoveel XP. Elke keer dat een van deze effecten plaatsvindt verliest het mes een lading. Na 28 keer zal het weer veranderen in een crystal tool seed.

Met het mes in je hand of in je inventory wordt de kans op het krijgen van Fletching golden rocks en strange rocks van de D&D Shattered Heart verdubbeld. Dit kost geen ladingen.

Bonussen

SlotDamageAccuracyMelee str.Magic str.Ranged str.ArmourLife bonusPrayerStijlKlasseSnelheid
Wapen00000000N.v.tGeenN.v.t.

Winkels

Dit voorwerp wordt niet in winkels verkocht.

Monsters

Dit voorwerp wordt niet door monsters gedropt.

Gerelateerde voorwerpen

Gerelateerde voorwerpen

Attuned crystal bow
Niet ruilbaar
Attuned crystal orb
Niet ruilbaar
Attuned crystal staff
Niet ruilbaar
Attuned crystal wand
Niet ruilbaar
Attuned crystal ward
Niet ruilbaar

Categorieën: Crystal singingPrifddinasFletchingSpeciale bonus

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Ga terug naar voorwerpen

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.