Voorwerp - Warpriest of Armadyl cuirass

Alleen membersNee

Warpriest of Armadyl cuirass

Armour blessed by Armadyl himself.
Low alchemy Onbekend
High alchemy Onbekend
Gewicht Onbekend
Draagbaar Ja
Ruilbaar Nee

Hoe te krijgen

Dit voorwerp is tijdens het tweede world event, The Bird and the Beast, voor 41.000 renown te koop bij de kwartiermeester van Armadyl. Je moet je bij Armadyl hebben aangesloten en een gold armadylean token hebben. Wanneer je dit voorwerp verliest, kun je het voor een gereduceerde prijs terugkopen. Je kan het ook als monsterdrop van volgers van Armadyl krijgen in de God Wars Dungeon.

Informatie

Warpriest biedt bescherming tegen alle aanvalsstijlen. Het armour krijgt betere stats als je Defence level stijgt. De stats van de cuirass stijgen bij 50 Defence naar 123 voor armour en 840 voor life points. Wanneer je member bent, zijn de stats vanaf 75 Defence 160 voor armour en 1440 voor life points.

Als je drie delen van Warpriest armour draagt, heb je 5% kans dat de afkoelperiode van een ability met een afkoelperiode van meer dan 30 seconden met 15% wordt verlaagd. Bij vier delen is deze kans 10% en bij vijf delen 20%.

Bonussen

SlotDamageAccuracyMelee str.Magic str.Ranged str.ArmourLife bonusPrayerStijlKlasseSnelheid
Body000004600N.v.tAlleN.v.t.

Benodigde levels: 25 Defence.

Winkels

Dit voorwerp wordt niet in winkels verkocht.

Monsters

Dit voorwerp wordt door tien monsters gedropt.

Gerelateerde voorwerpen

Gerelateerde voorwerpen

Categorieën: Warpriest of ArmadylWarpriestWorld event 2

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Ga terug naar voorwerpen

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.