Voorwerp - Warpriest of Bandos helm

Alleen membersNee

Warpriest of Bandos helm

A helm blessed by Bandos himself.
Low alchemy Onbekend
High alchemy Onbekend
Gewicht Onbekend
Draagbaar Ja
Ruilbaar Nee

Hoe te krijgen

Dit voorwerp is tijdens het tweede world event, The Bird and the Beast, voor 55.000 renown te koop bij de kwartiermeester van Bandos. Je moet je bij Bandos hebben aangesloten en een runite token van de god hebben. Wanneer je dit voorwerp verliest, kun je het voor een gereduceerde prijs terugkopen. Je kan het ook als monsterdrop van volgers van Bandos krijgen in de God Wars Dungeon.

Informatie

Warpriest biedt bescherming tegen alle aanvalsstijlen. Het armour krijgt betere stats als je Defence level stijgt. De stats van de helm stijgen bij 50 Defence naar 107 voor armour en 420 voor life points. Wanneer je member bent, zijn de stats vanaf 75 Defence 226 voor armour en 720 voor life points.

Als je drie delen van Warpriest armour draagt, heb je 5% kans dat de afkoelperiode van een ability met een afkoelperiode van meer dan 30 seconden met 15% wordt verlaagd. Bij vier delen is deze kans 10% en bij vijf delen 20%.

Bonussen

SlotDamageAccuracyMelee str.Magic str.Ranged str.ArmourLife bonusPrayerStijlKlasseSnelheid
Helm000004000N.v.tAlleN.v.t.

Benodigde levels: 25 Defence.

Winkels

Dit voorwerp wordt niet in winkels verkocht.

Monsters

Dit voorwerp wordt door twaalf monsters gedropt.

Gerelateerde voorwerpen

Gerelateerde voorwerpen

Categorieën: Warpriest of BandosWarpriestWorld event 2

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Ga terug naar voorwerpen

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.