Voorwerp - Wicked hood

Alleen membersJa

Wicked hood

A menacing, magical hood which conjures runes and essence.
Low alchemy Onbekend
High alchemy Onbekend
Gewicht 0 kilogram
Draagbaar Ja
Ruilbaar Nee

Hoe te krijgen

Members kunnen deze hoed ophalen bij Tam McGrubor naast de Runecrafting tutor in Burthorpe. Ook is hij voor 175 punten van de Runespan te koop bij Wizard Finix in de Wizards' Tower.

Informatie

De hoed is erg populair onder de mensen die hun Runecrafting trainen in de Runespan.

Voordat de hoed dingen voor je kan doen moet je de hoed eerst talismans voeren. Dat doe je door de talismans te gebruiken op de hoed. Hij lust ook tiara's. Een omni-talisman of omni-tiara op de hoed gebruiken voert de hoed direct alle mogelijke talismans. Als je er eentje hebt is het dus handig dit te doen.

De hoed kan verschillende dingen voor je doen:

Twee speciale altaren zijn het soul altaar en het astral altaar. Het soul altaar is nog niet in het spel, waardoor je dit niet kunt selecteren voor wat dan ook. Voor het astral altaar heb je geen talisman of tiara nodig, dus dit speel je vrij door Lunar Diplomacy te voltooien.

Bonussen

SlotDamageAccuracyMelee str.Magic str.Ranged str.ArmourLife bonusPrayerStijlKlasseSnelheid
Helm00000000N.v.tOnbekendN.v.t.

Winkels

Dit voorwerp wordt niet in winkels verkocht.

Monsters

Dit voorwerp wordt niet door monsters gedropt.

Over deze pagina

Met dank aan craccot, Gerbor13, Guru guru10, Michael, apres ski, aragorn11, clau clau ii, sunel, tb remco en uilenspiegel voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Ga terug naar voorwerpen

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.