Gielinor's end ( Quest ) Plaatjes toegevoegd

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Plaats reactie
FallenH3RO
Berichten: 269
Lid geworden op: vrijdag 27 mei 2011, 17:16
RS: RG Sceliat0r (p2p)
Clan: RG

Gielinor's end ( Quest ) Plaatjes toegevoegd

Bericht door FallenH3RO »

Hoi,

Sorry voor het dubbelposten, maar er waren enorme fouten met de pagina van mijn vorige topic. Ik heb mijn quest dan maar eens gekopieerd naar een andere topic om te kijken of de fouten zich hier ook voordoen.


Gielinor's end
[/color]
Moeilijkheidgraad: Zeer moeilijk

Totale lengte: Lang

Startpunt: De voorraadkamer van Movario

Startpunt op de wereldkaart: Het startpunt staat niet op de wereldkaart

Alleen voor members: Ja

Totale eisen: While Guthix sleeps, Nomad's Requiem, Love story, je moet een keer Barrows hebben gespeeld, 85 mining, 75 thieving, 75 prayer, 70 herblore, combatstats boven de 80 zijn ten strengste aangeraden en je hebt 300 questpoints nodig.

Totale benodigdheden: Een bucket (of water), lockpick, Jennica’s ring, ghostspeak amulet, sapphire lantern, hatchet, tinderbox, spade, 100 air runes, 11 soul runes, 15 death runes, 2 law runes, rope, pickaxe (liefst een goedkope), uncut onyx stone (tijdens de quest te verkrijgen), knife, een lege bucket, een anti-dragon shield (of beter), goed armour, veel food, prayer potions en potions die skills naar boven kunnen halen, teleporteermiddelen kunnen handig zijn.
Ga heen naar de schuilplaats van Movario en ga de kamer binnen om bijvoorbeeld wat te stelen. Meteen zal je gepakt worden door een guard. Hij zal je waarschuwen en vertellen dat je niet mag stelen in deze kamer. De voorraad dient namelijk om Lucien te stoppen.
Maar met die runes, enz.. ga je het niet halen.
Hij vraagt je om een gunst, je mag nog eens even plunderen als je vrijwilligers zoekt voor de aanval op Lucien. De sterkste 'mensen' die je kent.
Hij zal eerst en vooral wat mensen voorstellen. Je moet sowieso iedereen halen, maar je mag zelf bepalen wie eerst/wie laatst..
In- of uitklappen • Revenge of the fallen brothers
Revenge of the fallen brothers
[/color]
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met de mysterieuze farmer

Startpunt op de wereldkaart: (Barrows)

Alleen voor members: Ja

Eisen: (standaard)

Benodigde spullen: Een bucket (of water), sterk armour, goed food en eventueel teleporteermiddelen
Plaatje
Ga naar de graven van Barrows in Morytania. Daar zal je een gekke farmer tegen het lijf lopen, praat met hem.
Na enige poging zal hij enkel schreeuwen als hij je ziet. Dat spelletje ken je al.. Neem je bucket, mocht deze nog niet gevuld zijn met water, kan je dat altijd nog doen bij de waterpomp ten huize barrows.
Giet de emmer water neer over zijn hoofd. Hij zal “wakker” worden en je bedanken. Hij vertelt je dat hij door de jaren heen gek geworden is doordat hij in een grafheuvel gevallen is. Hij zag dingen die hij niet mocht zien.
Plaatje
De graven zijn vervloekt en hij zou graag willen dat jij daar voor eens en voor altijd een eind aan maakt.
Graaf boven een van die heuvels. Het maakt niet uit welke, maar zorg ervoor dat je boven een grafheuvel graaft van een niet-al-te-sterke broeder. Anders maak je het alleen maar moeilijker voor jezelf.
Eenmaal binnen zie je de grafsteen van de broeder. Raak hem aan zoals anders en de broeder zal opstaan uit zijn graf. Val hem aan, maar dood hem niet! Anders mag je een andere broeder opzoeken ben ik bang.
Stop met aanvallen.
De broeder zal nu willen dat je hem afmaakt als een eervolle strijder.
Kies voor de optie: “I will not kill him.” Je vraagt hem ook meteen om zijn vloek op jou te nemen. Nu wordt hij levend en stap jij in het graf.

Je komt uit in de geestenwereld. Loop een beetje naar het noorden en praat met één van de broeders.
Ze zeggen dat ze vervloekt zijn en vragen om hulp. Ze vragen je van een potion te maken. Daar heb je enkele ingrediënten voor nodig natuurlijk.
De affigy lelies groeien aan de oostelijke wand van de kerk. De kerk kan je terugvinden in het zuiden. Pick er voldoende, aangezien de potion kan mislukken.
Nu heb je een harbspot fruit nodig. Loop naar het huisje van Brother Gorgon en doorzoek de zakken naast het bed. Ren nu naar de farmingpatch en plant het zaadje. Je hoeft maar slechts 5 minuten te wachten.
Pick alle fruits, ze kunnen nog van pas komen. Elk fruit healt 750 lp, maar eet er geen voordat je de potion af hebt.

Neem een vial van de tafel in het huisje van Gorgon. Hij zal al gevuld zijn met water. Voeg alle ingrediënten toe en plaats het op het vuurtje. Neem het na welgeteld 15 seconden weer weg, anders barst de potion uiteen en kan je opnieuw beginnen.
Geef aan iedere broeder, inclusief jezelf, een deel van de potion. Ze zullen weer opstaan uit de dood. Alleen zitten ze nog gevangen in hun slechte geest.
Je ziet een filmpje waarop de geestenwereld aangevallen wordt door Lucien, omdat jij de broeders weer tot leven wil roepen.
Alleen de broeders kunnen hem stoppen. Wissel weer met die broeder waarmee je van leven ruilde en vecht met de rest van de Barrows brothers tegen Lucien zijn manschappen.
Het zijn er erg veel, gebruik de special attacks van de broeders goed en hou hun life points goed in het oog. Je kan voor iedere broeder leven halen bij Brother Gelmerd, hij kan je helen tot weer volle lifepoints.
Hieronder kan je informatie terugvinden van elke broeder:

Dharok the Wretched: De enige die weinig lifepoints mag hebben is Dharok, hij hit dan veel hoger dan gewoonlijk (dat verklaart ook waarom hij zo weinig lp heeft t.o.v. de andere broeders). Je stuurt hem best af op de armoured zombies, hij zal ze met gemak doodhitten.

Karil the Tainted: De man met het meeste lp. Hij is beter af tegen de armoured ranged zombies. Deze kan je namelijk niet aanvallen met melee, omdat ze op de rotsen staan. Laat hem best vrij snel terugkeren voor lifepoints. Ze zijn sneller op dan je denkt.

Torag the Corrupted: Hem stuur je best af op de skeletal orks. Ze hitten het hoogste, maar Torag heeft het beste defence van de broeders. Hij zal om de 3 orks moeten eten, 4 als je geluk hebt.

Verac the Defiled: Verac stuur je maar af op de Tormented demons. Hij kan door hun prayer hitten en met veel geluk zal je niet al te veel worden gehit. Let wel op dat je van 800 lp terugkeert! Je moet nog langs de orks en die hitten wel hoog op hem.

Guthan the Infested: Guthan laat je maar over als beschermer van Karil. Hij is de enige die nooit zal moeten terugkeren voor healing aangezien hij zichzelf steeds healt. Hij moet tegen de normale skeletten en zombies vechten.

Arhim the Blighted: Deze mag alles zo een beetje doen wat jij maar wenst. Behalve tegen de tormented demons vechten natuurlijk. Laat hem healen op 200 lp als je hem als bodyguard gebruikt voor Karil. Als je hem tegen de armoured zombies laat vechten, laat hem dan healen op 700 lp. Laat je hem tegen de orks vechten, neem dan op 900 lp.

Na het gevecht kom je uit bij de farmer. Je hebt op een of andere manier ineens een fluitje in je hand en je hebt weer je normale inventory in je bezit. Je hebt ook nog enkele harbspot fruits (als je die extra geplukt had).
Met het fluitje kan je 1 keer per dag gratis teleporteren naar Barrows, maar het heeft jammer genoeg nog geen andere opties.
Beloning: Kleinere kans op de ondergang van Gielinor, 5000 herblore xp, 2500 prayer xp en het fluitje waarmee je 1 keer per dag naar Barrows kan teleporteren en later de Barrows brothers mee kan oproepen.

In- of uitklappen • Balanced forces
Balanced forces
[/color]
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Jona

Startpunt op de wereldkaart: (Tears of Guthix)

Alleen voor members: Ja

Eisen: (standaard)

Benodigde spullen: Lockpick, Jennica’s ring, ghostspeak amulet, sapphire lantern, voldoende food, eventueel armour en prayer potions, hatchet, tinderbox, spade, 100 air runes, 10 soul runes, 10 death runes en eventueel teleporteermiddelen
Plaatje
Neem je lichtbron, voedsel, armour, prayer potions, lockpick, en je runes van de bank en ga naar de Tears of Guthix. Zorg dat je je richting de afgrond waar je voor het eerst de Balance elemental zag, voortbeweegt. Daal af en loop de grot van de Tormented demons binnen. Nu wordt het lastig. Ga eventueel naar een volle wereld waarvan je zeker bent dat er mensen lopen die tegen de Tormented demons vechten. Dat kan handig zijn, omdat die dan voor afleiding zorgen. Jij moet dan veel minder food verbruiken.

Ren meteen naar het centrum, waar de stone of Jas stond. Breek daar zo een beetje de vloer open en er zal een vreemde kracht vrijkomen. De demons zullen nu allen een voor een doodvallen, jammer genoeg zal je de drops die ze bij zich hebben, niet kunnen oppakken. Ze zullen uit elkaar spatten door de grote kracht die vrijkomt eens je ze oppakt.
Let op, dit is maar tijdelijk! Ze zullen spoedig weer allemaal verschijnen. Gebruik snel je runes op de kapotte vloer. Er zal nu een portaal verschijnen waarmee je naar de geestenwereld kan gaan. Teleporteer weg en maak je klaar voor het gevecht.
Plaatje
Neem de ring, ghostspeak amulet, tinderbox, hatchet, spade en je lantern uiteraard, standaard mee in je inventory.
Armour hoeft niet, aangezien de Balance elemental door het armour heen zal hitten. Over het food en het aantal prayer potions mag je zelf beslissen. Het kan ook handig zijn mocht je veel kunnen rennen. Neem dus voldoende energy potions of strange fruits mee.
Keer terug naar het portaal en enter het. Nu zal je in de geestenwereld uitkomen. De demons zijn weg, maar nu lopen er spirit guardians rond. Je praat er maar beter niet tegen. Als je er tegen praat, zullen ze langzaam je prayer points of lp laten dalen. Het zijn vervloekte geesten die als straf voor eeuwig de Stone of Jas moesten bewaken. Ze staan aan jouw kant, maar ze beseffen niet dat jij hier voor het goede bent.
Wat er ook gebeurt, negeer ze. Raak vooral niet in paniek als ze je volgen, of lijken aan te vallen. Ze zullen soms ook eens een ice barrage op je afvuren, maar het zal niets hitten.
Tip: om zulke dingen te voorkomen, moet je wandelen door de kamer!
Wandel richting de uitgang. Nu zal je worden doodgehit. Nogmaals: Raak niet in paniek. Het is niet echt. Nu wordt je door vele armen de grond ingetrokken.
Nu zie je een filmpje waarin je wakker wordt in een grote onbekende kamer met een vreemd altaar in het midden. Voor jou staat de Balance Elemental. Hij is sterker dan gewoonlijk en ook een stuk groter dan eerst.
Praat met hem. Hij zal niet willen luisteren. Hij wil dat je voor hem knielt en “sorry” zegt voor wat je hem allemaal hebt aangedaan.
Doe dat maar, anders zal hij je telkens 100 schade toedienen.
Nu vraagt hij toestemming je te doden. Jij zal weigeren en hem om hulp vragen om Lucien en de Dragonkin voor eens en voor altijd uit te schakelen.
Hij stemt toe. Hij beseft dat de wereld uit balans is geraakt en dat zijn hulp nodig is. Maar op voorwaarde dat je hem weer tot leven wekt.
Ga akkoord. Vervolgens vraag je spontaan van hem te doden, zodat hij weer levend zal worden. Dat slaat toch nergens op..
Hij wordt woedend en probeer je neer te slaan.. Je zal hem dus eerst moeten verzwakken:

“I’ve done this before.. Maybe I can use my knowledge from the Corporeal beast.”

Doe dat ook. Ga naar de wanden en hak daar zo veel mogelijk muurwortels om. Ze zijn, net als alles hier, vervloekt. Dus branden ze harder dan normaal.
Je kan ze laten branden wanneer je maar wil, maar dat doe je best pas als de Balance Elemental zo dicht mogelijk bij je is.
Doe dit 4 keer, nadien zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk afstand van de Balance elemental kan nemen. Graaf een kuil, doe dit niet langs de kant, hij moet er nog in kunnen vallen.
Zelf zal hij er niet in willen springen natuurlijk, jij zal even een handje moeten helpen.
Leg zoveel mogelijk muurwortels op de val. Lok hem er nu naar toe en ga zelf langs de andere kant ervan staan. Hij zal nog steeds niet in de val trappen. Nu moet je hem nog kwader maken door bespottelijke emotes te doen zoals raspberry. Hij stapt nu wel op de val en probeert je te hitten. Hij valt er in..

Je ziet nu een kort filmpje waarin je ziet dat de Balance Elemental nu genoeg verzwakt is (hij zal niet meer kunnen opstaan). Hij is verbaasd dat je hem niet afmaakt.

Nu zal hij je geloven. Dood hem maar, en keer terug naar de levende wereld door op het altaar te klikken. Je komt in sowieso in lumbridge terecht.
Omdat je je aan je woord hebt gehouden, zal de Balance elemental bereid zijn je te helpen en er alles aan proberen te doen om Lucien en co te stoppen.
Om contact te houden, zal hij je een strange orb geven. Hiermee kan je contact leggen met de Balance elemental wanneer je maar wil.
Beloning: Kleinere kans op de ondergang van Gielinor, 30 000 defence xp, 10 000 prayer xp, 15 000 thieving xp, 20 000 magic xp en tenslotte de orb waarmee je de met de Balance elemental kan communiceren wanneer je maar wil.

In- of uitklappen • Guthix' chest
Guthix' chest
[/color]
Moeilijkheidsgraad: Zeer moeilijk

Lengte: Lang

Startpunt: Praat met Jona

Startpunt op de wereldkaart: (Tears of Guthix)

Alleen voor members: Ja

Eisen: (standaard) + je moet de subquest “Balanced Forces” voltooid hebben.

Benodigdheden: sapphire lantern, rope, spade, tinderbox, voldoende food, prayer potions, Jennica’s ring, pickaxe (liefst een goedkope), uncut onyx stone (tijdens de quest te verkrijgen), eventueel wat armour en teleporteermiddelen kunnen handig zijn.
Plaatje
Neem alle spullen mee en keer terug naar de Tears of Guthix voor je experience van deze week op te halen. Ga naar Jona en vertel de slang een verhaal.
Toevallig zal je het wonderlijke verhaal vertellen dat je de Balance Elemental tot leven hebt geroepen om de Dragonkin te stoppen.
De slang zal zijn oren niet kunnen geloven en zegt dat de Dragonkin enkel te stoppen is wanneer je het Guthix godsword door zijn hart steekt.
De Balance Elemental houdt het al eeuwen verstopt voor Zamorak en andere goden die het willen misbruiken.
Ga richting de grot van de Balance elemental. Eenmaal binnen zal je een diepe scheur in de grond kunnen aanschouwen. Gebruik de rope op de nabij gelegen stenen en daal af.

Je komt weer in die vervloekte grot terecht, alleen zie je nu de omgeving zichzelf steeds aanpassen. Van dode bomen naar levende magic trees en omgekeerd. De bronnen zullen uitdrogen en nadien weer herleven door hemels water. De skeletten zullen opstaan uit de dood, maar nadien weer omvallen als een baksteen..
Het altaar is verdwenen, er liggen nu een heleboel stenen op.. En daar staat hij dan weer, de Balance Elemental. Hij is nog steeds zo reusachtig als voordien in de geestenwereld en zijn krachten zijn flink toegenomen.
Vraag hem naar het zogenaamde Guthix godsword. Hij zal vreemd opkijken, omdat weinigen hiervan weten.
Hoor hem helemaal uit en verlaat de kamer weer via je rope. Ren nu in de richting van de tormented demons en neem het portaal naar de geestenwereld. Je zal weer bij de vervloekte geesten uitkomen. Negeren dus.
Stap in de richting van de uitgang. Je zal alweer ‘alsof’ doodgaan en de grond in worden getrokken. Nogmaals: “Raak niet in paniek, dit is niet echt!

Je komt weer terecht in de kamer waar je de Balance elemental verzwakte. Loop snel even naar het centrum van de kamer. Daar kan je een vreemd altaar bewonderen.
Daaronder ligt het zogenaamde ‘Guthix godsword’ verborgen.
Zoek naar de plek waar je je rope hebt gehangen en klim.
Eens boven zie je een enorme stapel stenen die de uitgang belemmeren. Mijn ze kapot en duw ze in de opening waar je uit kwam.
Keer nu al wandelend terug naar het portaal. Hou je klaar op je protection prayer en loop snel terug naar de Balance Elemental.
Het altaar zal verschenen zijn. Er liggen er echter nog een paar op die niet verdwenen zullen zijn.
Je pickaxe is echter te zwak om ze kapot te maken, dus heb je een nieuwe nodig. Vraag aan de Balance Elemental of hij je wil helpen. Hij zal je helpen uiteraard, maar hij heeft wel de sterkste edelsteen nodig die er maar bestaat op Gielnor: ‘Onyx.’ Dat is vrij moeilijk te vinden, gelukkig voor ons hebben wij de Grand Exchange om dat te bepalen.
Geef de Onyx en je pickaxe aan de Balance elemental. Nu is hij enchanted. Hij kan niet meer worden uitgeleend en zal ook niet meer verkocht kunnen worden. Hak telkens de meest lichtgrijze steen weg, anders zal er telkens 100 op je worden gehit. Let wel op, ze kunnen zich verplaatsen!

Nadat je dat hebt voltooid, zal er een koffer zichtbaar worden. Er moeten wel 4 sleutels worden ingestoken.
Eentje van Bandos, Armadyl, Saradomin en Zamorak. Vraag aan de Balance Elemental wat te doen en ga naar de bank.

Nu zal het zich allemaal in de God Wars Dungeon afspelen. Neem alles wat je nodig hebt om in alle kamers van de God Wars Dungeon te kunnen komen, inclusief de Bossrooms.
In elk van deze kamers zal je moeten graven. Op de kaart staat aangeduid staan waar dat allemaal zal moeten gebeuren.

Bandos: Hier zal je eerst een puzzel moeten oplossen om de eerste sleutel te krijgen. Het duurt een tijdje, dus lijkt het me beter van het op een veiligere plaats op te lossen.

Zamorak: Zorg ervoor dat je je prayer aan dat altaar kan opladen, je zal nu zijn sleutel krijgen.

Armadyl: Ga voor het altaar staan en doe de emote: "Flap." Je zal nu even kunnen vliegen en de tijd hebben om de key te pakken.

Saradomin: Laat je wegteleporteren door commander Zilyana. Je zal nu niet een paar meter van haar verwijderd uitkomen, maar op een magische plek. De sleutel zal onder 1 van de rotsblokken liggen.

Eens je de 4 sleutels hebt, zal je terug mogen keren naar de Balance Elemental voor de kist. Jij zal de eer krijgen hem open te maken...
Beloning: Kleinere kans op de ondergang van Gielnor, 5 keer 100.000 xp i een skill hoger dan 60. Je kan het krijgen van de xp's niet uitstellen. Je krijgt ook nog het verroestte Guthix Godsword (je zal niet in staat zijn het te dragen).

In- of uitklappen • Our only hope
Our only hope
[/color]
Moeilijkheidsgraad: Zeer moeilijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met de Wise Old man

Startpunt op de wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: (standaard)

Benodigdheden: Een knife, een bucket, 2 law runes, 5 death runes, 1 soul rune, je beste armour, een anti-dragon shield (of beter), prayer potions en potions die skills naar boven kunnen halen, teleporteermiddelen kunnen handig zijn.
Ga, zoals gevraagd, naar draynor village, bij je “goede vriend” de Wise Old man. Hij zal verrast zijn met wat je hem zoal allemaal te vertellen hebt.
Vraag hem om mee te gaan, maar dan zal hij het alleen maar over klusjes hebben en altijd maar weer van onderwerp veranderen.
Stop met praten en ga weer naar het startpunt (zie inleiding).
Praat met de guard van Movario en zeg dat de Wise Old man niet echt bereid is om mee te gaan.
Nuzal hij over Nomad beginnen. Je moet naar Edgeville en hem daar in het Soul Wars portaal gaan opzoeken.
Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Hij zal zeker niet willen.
Ga dus zoals gevraagd naar Soul wars en praat met Zimberfizz. Vraag meteen naar Nomad. Hij is nog steeds niet teruggekeerd sinds je hem een pak slaag gaf.
Ga snel even banken en neem je knife, de benodigde runes en de bucket van de bank en ga Nomad’s tent binnen. Keer weer naar de plek waar hij op de grond viel. De vloer zal daar “blinken.” Schraap wat aarde van de grond en doe ze in de emmer. Zo kan je achterhalen waar Nomad die dag heen geteleporteerd is. Inspecteer de emmer en vervolledig de teleport door de puzzel op te lossen.
Teleporteer (sta eerst op de plek waar Nomad wegteleporteerde) met je runes naar Nomad’s locatie.
Je komt nu voor een oud huisje te staan. Het huis zal op slot zijn.. Doorzoek de kratten ten westen van het huisje, je zal nu een rusty key vinden. Open de voordeur en praat met Nomad. Hij zal zich dit keer wel gedeisd houden.
Maar tevergeefs, hij leeft constant in angst en doet Lucien liever geen kwaad.
Verlaat het huis onmiddellijk en gebruik de teleport die bij de voorgevel van het huis staat.
Je komt nu buiten Nomad’s tent te staan. Maar niet voor lang, je zal meteen weer naar Zamorak’s lair geteleporteerd worden. Plaatje
Zamorak wil je namelijk helpen, opdat hij niet als Zaros zou eindigen. Zeg dat je er over wil nadenken en laat je teleporteren naar digsite, bij het altaar van Zaros. Of neem een andere teleport naar keuze en stap te voet naar de digsite.
Laad je prayer op aan het altaar. Zaros zal verschijnen. Vraag hem om hulp. Hij zal weigeren je te helpen, ondanks alles wat er gebeurt is. Zeg dat Zamorak je ook wil helpen. Nu komt het volgende.. Hij wil je nu ineens wel helpen, op voorwaarde dat je Zamorak verslaat in een gevecht.
Dat is onbegonnen werk natuurlijk, dat weet jij zelf ook..
Weiger het aanbod en keer terug naar de guard van Movario.
Aangezien er niets anders op zit zal je Zamorak om hulp moeten roepen.
Plaatje

Laad je prayer op aan een altaar gebonden aan Zamorak. Je zal nu geteleporteerd worden naar Zamorak’s lair. Vraag hem nu maar om hulp..
Hij zal zich zeer vereerd voelen dat hij je mag helpen, maar hij wil weten wat hij aan je heeft als strijdmakker.
Er zal een bank verschijnen. Neem nu het sterkste van het sterkste dat je aan hebt om aan te doen, inclusief een anti-dragon shield. Jammer genoeg mag je geen food gebruiken, maar over prayer en de potions wordt hier niet gesproken. Dat is dus wel toegestaan. Hij wil namelijk dat je een krachtmeting ondergaat. Je zal worden geteleporteerd naar een arena.
Er zijn 10 waves te ondergaan.

1ste wave: 50 zombies (lvl 25)
2de wave: 25 zombies (lvl 25) en 25 skeletons (lvl 40)
3de wave: 50 zombies (lvl 25) en 25 skeletons (lvl 40)
4de wave: 50 zombies (lvl 25) en 50 skeletons (lvl 40)
5de wave:1 lesser demon (lvl 82)
6de wave: 1 greater demon (lvl 92)
7de wave: 5 lesser demons (lvl 82)
8ste wave: 5 greater demons (lvl 92)
9de wave: 2 black demons (lvl 172)
10de wave: 1 black dragon (lvl 227)

Het maakt niet uit tot welke wave je geraakt, maar je moet wel minstens de 4de bereikt hebben. Per wave krijg je extra bonus xp. (Bijvoorbeeld: je raakt tot de derde wave: 1k xp + 2k xp + 3k xp = 6k xp. Die 6k xp krijg je dan gratis in een xp-lamp en kan je bijvoegen in een skill naar keuze.)

Keer terug naar de guard en vertel em het “goede” nieuws…
Beloning: Kleinere kans op de ondergang van Gielinor, 15k magic xp, 20k runecrafting xp, een nieuwe distraction en diversion die je om de 2 weken eens kan ‘spelen’en je kan voortaan naar Zamorak teleporteren via een Zamorak altaar.

In- of uitklappen • The first wave
The first wave
[/color]
Moeilijkheidsgraad: Zeer moeilijk

Lengte: Kort

Startpunt: Je huis.

Startpunt op de wereldkaart: Het startpunt staat niet op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: (standaard)

Benodigdheden: Goed armour, je rusty Guthix godsword, food en potions.

Plaatje
Maak je klaar voor het laatste gevecht. Ga naar je huis en roep iedereen op met behulp van de orbs en teleports. Je krijgt nu een filmpje te zien waarin iedereen aankomt en vraagt om te vertrekken..
Ga wanneer je zeker bent dat je helemaal klaar bent voor het gevecht.
Je komt uit in het kasteel van de Dragonkin.
Leg het doolhof af en let goed op voor de vallen in de muur.
Je komt nu bij Lucien uit. Hij zal meteen willen vechten. Hij zal een leger op je af sturen, doodt het met de Barrows Brothers.
Nadien stuurt hij enkele Tormented demons op je af. Stuur hiervoor de Balance Elemental. Nu blijf jij en Zamorak nog alleen over. Lucien zal zich opladen aan de stone of Jas.
Jij en Zamorak moeten hem bevechten. Zijn zwakheid is het Guthix godsword, dat is ongeveer het enige wapen dat hem kan schaden.
Gebruik protect from magic/deflect magic, als hij gaat ‘hiden.’ Zamorak zal 10 grote hitten kunnen toebrengen, gebruik ze enkel als Lucien zich oplaadt voor zijn special attacks.
Zijn special duurt ongeveer 15 seconden. Verschuil je achter Zamorak als hij zich oplaadt, dan zal hij gehit worden (tenzij je Zamorak even laat vechten natuurlijk).
Bij de helft van zijn lp, zullen er lichtflitsen tevoorschijn komen vanuit de lucht. Blijf vooral uit het licht! Anders zal een Dragonkin follower je tot wel 500 kunnen hitten!
Als Lucien bijna dood is Zal hij wat trager worden en moet jij je opladen aan de stone of Jas.

Nu krijg je een filmpje te zien.. Je wil je net opladen aan de steen, maar nu zie je dat iemand anders je voor is! Het is niet Zamorak, maar de Balance elemental zelf! Hij zal je willen doodslaan. Verdedig je met het zwaard. Het zal stukspringen en je houdt enkel nog de hilt over.
Ren terug naar Zamorak. Lucien zal vluchten, evenals de Balance Elemental. Hij zal de steen met zich mee nemen..

Teleporteer weg en ga naar de schuilplaats van Movario voor je beloning.
Beloning: 1x 300k in een skill naar keuze ( de skill moet wel 85+ zijn ), je kan opnieuw de voorraadkamer leegplunderen en je krijgt een stukje van de stone of Jas en de Guthix hilt.
Extra informatie: Het stukje van de steen werkt niet in de activities of minigames. Het verhoogd je stats met 10 levels, je defence wordt verlaagd met 5.
De Guthix hilt kan vervolledigd worden tot een Guthix godsword (100%) als je er godsword shards aan toevoegd. Indien je met het zwaard vecht zal de % afnemen. Als hij 0 is zal het een hilt worden en zal je weer Godsword shards moeten toevoegen.
Bij de special attack steek je je zwaard in de grond en zullen er planten rond je tegenstanders groeien in een straal van 1 vakje rond je poppetje. De plant zal je tegenstander(s) vasthouden voor 3 seconden en ze pletten. Deze attack kan tot maximaal 400 hitten bij iedere tegenstander. De special attack zal 70% van je special bar verbruiken. Als je het wapen verliest, kan je hem nog steeds terughalen in de kist waar je hem vandaan haalde. Hij zal jammer genoeg zijn godsword shards kwijt zijn.

Zoals je al zult gemerkt hebben, de quest bestaat uit verschillende subquests. Het zal horen bij de categorie: "Special quests," net als Recipe for Disaster. :)

"Veel leesplezier!" ;)
Laatst gewijzigd door FallenH3RO op maandag 29 augustus 2011, 14:30, 18 keer totaal gewijzigd.
Every hero can fall. A good thing about heroes is that when they fall, they always try to learn how to get up again.
But there were women in the world, and from them each of our heroes had taken to himself a wife. They got children and this hero has work to do.. So he can't help this site more.
Sherwood689
Berichten: 1553
Lid geworden op: zondag 16 mei 2010, 15:38
RS: Sherwood689 (p2p)
Clan: Geen

Re: Gielinor's end ( Quest )

Bericht door Sherwood689 »

Je hebt een fout gemaakt met de bb codes waardoor de pagina nu geglitched is.
Bedankt i k0nijn i!
Afbeelding
Mijn Grote
FallenH3RO
Berichten: 269
Lid geworden op: vrijdag 27 mei 2011, 17:16
RS: RG Sceliat0r (p2p)
Clan: RG

Re: Gielinor's end ( Quest )

Bericht door FallenH3RO »

Sherwood689 schreef:Je hebt een fout gemaakt met de bb codes waardoor de pagina nu geglitched is.
Ik zal eens helemaal opnieuw beginnen en alle code's weglaten.
Every hero can fall. A good thing about heroes is that when they fall, they always try to learn how to get up again.
But there were women in the world, and from them each of our heroes had taken to himself a wife. They got children and this hero has work to do.. So he can't help this site more.
Gebruikersavatar
Shadow Blast
Berichten: 1213
Lid geworden op: maandag 27 juli 2009, 10:44
RS: Firyfrog (p2p)
Clan: NL
Oude naam: shotterken

Re: Gielinor's end ( Quest )

Bericht door Shadow Blast »

Heb niet eens zin om te beginnen lezen, alles staat achter elkaar...
Gebruik spoilers
Meld je aan op Superkliks, stuur mij een bericht en je krijgt 20k geld op runescape. Het duurt nog geen minuut!
Afbeelding
FallenH3RO
Berichten: 269
Lid geworden op: vrijdag 27 mei 2011, 17:16
RS: RG Sceliat0r (p2p)
Clan: RG

Re: Gielinor's end ( Quest )

Bericht door FallenH3RO »

shotterken schreef:Heb niet eens zin om te beginnen lezen, alles staat achter elkaar...
Gebruik spoilers
Zal ik wel doen, eerst moest ik wel van die irritante glitch van af komen.. ;)
Every hero can fall. A good thing about heroes is that when they fall, they always try to learn how to get up again.
But there were women in the world, and from them each of our heroes had taken to himself a wife. They got children and this hero has work to do.. So he can't help this site more.
TzTok-Flame
Berichten: 8
Lid geworden op: maandag 7 februari 2011, 17:54
Clan: NL

Re: Gielinor's end ( Quest )

Bericht door TzTok-Flame »

Lucien komt al in Ritual of the Mahjarrat, hij hoeft dus niet in nog eens in een andere quest te komen...
FallenH3RO
Berichten: 269
Lid geworden op: vrijdag 27 mei 2011, 17:16
RS: RG Sceliat0r (p2p)
Clan: RG

Re: Gielinor's end ( Quest )

Bericht door FallenH3RO »

TzTok-Flame schreef:Lucien komt al in Ritual of the Mahjarrat, hij hoeft dus niet in nog eens in een andere quest te komen...
En waarom niet als ik vragen mag?

*kuch* dit is het vervolg op While Guthix sleeps *kuch*
In die quest kwam Lucien er toch ook in voor, of niet soms. 8-[

Toegevoegd na 27 seconden:

De plaatjes zijn toegevoegd! Mijn quest is af. :roll:
Every hero can fall. A good thing about heroes is that when they fall, they always try to learn how to get up again.
But there were women in the world, and from them each of our heroes had taken to himself a wife. They got children and this hero has work to do.. So he can't help this site more.
Tapir
Berichten: 1729
Lid geworden op: dinsdag 23 maart 2010, 20:35
RS: Houtduif (OSRS)
Clan: Mafiabaas10

Re: Gielinor's end ( Quest ) Plaatjes toegevoegd

Bericht door Tapir »

Jona is Juna, beetje lang verhaal, beetje cliché, beetje te veel vechten, wat ik dus niet kan, maar verder ziet het er oké uit.
Afbeelding
Miau, zei de kater.
Plaats reactie