Het Illuminati -Topic

Hier kun je praten over de dagelijkse gang van zaken.
Forumregels
In dit forumdeel wordt minder streng gemodereerd dan in andere fora, maar wees respectvol tegen elkaar.
Lijpe
Berichten: 10300
Lid geworden op: dinsdag 3 maart 2009, 17:54
Oude naam: Badr Hari

Het Illuminati -Topic

Bericht door Lijpe »

Ja, de zoveelste 'illuminati-topic', maar dit keer geen normale, maar met een speciale design van Badr Hari.

Kijk, de meeste mensen hebben hier een oordeel over als "bullshit", "Faka op wat ben je" of lachen je gewoon recht in je gezicht uit. Maar in dit topic zal blijken dat het wel degelijk bestaat.

Ik zal eerst de basis dingen beschrijven (mix van mijn eigen woorden, en bronnen). Daarna kan de discussie losbarsten.



Bij het woord elite denken de meeste mensen aan een groep rijke lieden die zichzelf vermaken met deftige feestjes en paardenraces. Maar het is iets totaal anders.

De elite, althans het deel van de elite dat zich de illuminati ("de verlichten") noemt, bestaat in de kern uit 13 steenrijke, zionistische families die voortdurend met elkaar in verbinding staan. Hun namen zijn waarschijnlijk Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hanover, Hapsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair en Windsor. Maar deze lijst wordt zo angstvallig verborgen gehouden voor de buitenwereld, dat sommige bronnen op een aantal plekken een andere naam noemen.

Ze worden ondersteund door 300 andere families, vaak met bekende namen zoals Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt en Schiff. Daaromheen bewegen zich nog een heleboel machtsbeluste lieden, zoals Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Hillary Clinton, Warren Buffet, etc. Tezamen controleren ze praktisch alle macht en het geld in de wereld.


Afbeelding

"De prijs die goede mensen betalen voor onverschilligheid over algemene zaken,
is dat ze geregeerd worden door slechte mensen." - Plato
regering, ze beheren vrijwel alles

Ze beheren talloze organisaties en ordes, zoals het Vaticaan, de Verenigde Naties, de Wereldbank, de CIA, de NSA, NASA, Bilderberg, Thule, Skull & Bones en vele anderen. De illuminati werken al honderden jaren aan een geheime agenda, die hen in kleine stapjes toe moet brengen naar een Nieuwe Wereld Orde. Dit houdt in dat de wereld nog maar één regering heeft die alles controleert en waarin de burgers vrijwel geen enkel recht meer hebben. Dit mogen dan geen ruim 7 miljard burgers meer zijn, zoals nu, maar nog maar maximaal 500 miljoen. De rest dient uitgeroeid te worden.

De illuminati hebben ieder respect voor een mensenleven verloren en zijn corrupt tot op het bot. De bloedlijnen van de 13 families gaan terug tot in de Sumerische tijd en ze houden deze lijnen zo zuiver mogelijk door steeds onderling te trouwen. Ze vormen tevens de top van de machtigste organisatie ter wereld, de vrijmetselarij. Ze hebben hun plannen vastgelegd in een 'stonehenge'-achtig monument in Georgia, VS, de zogenaamde "Georgia Guidestones". Op dit monument staat niets vermeld over hun duistere aard, maar die houden ze dan ook angstvallig geheim.

Afbeelding

Waar gaat de illuminati op vakantie?

De belangrijkste illuminati spenderen hun zomervakantie op de Bohemian Grove in Amerika en de Europese tak ziet elkaar jaarlijks op de Bilderberg Conferentie. Enkele bekenden op de gastenlijst hier zijn o.a. de koninklijke families van Nederland, Engeland en Spanje. Ook de ministers van ontwikkelingssamenwerking zijn hier vaak te vinden, omdat het meeste geld dat bestemd is voor ontwikkelingshulp, traditiegetrouw regelrecht in de zakken van de illuminati verdwijnt. Alle geheime operaties kosten namelijk veel geld, en dat wordt op allerlei illegale manieren binnen geharkt. Zo worden er belastingen geheven die in geen enkele wet terug te vinden zijn, controleert de CIA de wereldwijde drugshandel en laat men de centrale banken geld bijdrukken zonder dat daar een tegenwaarde tegenover staat.



Afbeelding

Ze genieten van het feit dat ze geheimen hebben voor het volk, dit schept een band met elkaar. En het volk is jarenlang apathisch genoeg gebleken om veel sinistere plannetjes ook ten uitvoer te kunnen brengen. Er zijn maar enkele leden binnen de illuminati die álles weten, want de piramidevormige structuur van het systeem is zo opgezet dat slechts een handjevol mensen het hele plaatje overzien. De rest werkt allemaal op basis van "need to know", er wordt ze niet meer verteld dan nodig is.

Afbeelding


Waar zitten de illuminati dan?

Overal. Hun tentakels strekken zich uit tot in alle hoeken van ons dagelijks leven. Ze controleren het banksysteem, de media, nieuwsdiensten, de farmaceutische industrie, de olie-industrie, regeringen, de beurs, de rechtspraak grotendeels, geheime diensten, legers en de wapenindustrie. Ze beïnvloeden de wetenschap, schoolboeken, universiteiten, de journalistiek en Hollywood. Uitvinders die uitvindingen doen op het gebied van vrije energie of andere zaken die bedreigend kunnen zijn voor het establishment, worden afgekocht, bedreigd of vermoord. Ze zijn eigenaar van de grootste mijnen, casino's, ze beheersen via de CIA de complete drugswereld, de sexslavernij, en ga zo maar door.

Simpel gezegd: zolang je braaf je leventje leidt, keurig belasting betaalt en meewerkt, laten ze je met rust. Zodra je echter van de gebaande paden afwijkt en lastige vragen gaat stellen of iets doet dat de plannen van de machthebbers tegenwerkt, kan je leven in no time op zijn kop gezet worden. Duizenden lastpakken uit de wereldgeschiedenis, van JFK tot Pim Fortuyn, van Nikola Tesla tot Jan Sloot, en van Marten Luther King tot Buddy Holly, kunnen er (niet meer) over meepraten.

Angst is het wapen waarmee ze regeren, met de media als hun trouwe boodschapper. Ze proberen ons overal bang voor te maken. Omdat we van de natuur weinig te vrezen hebben, worden de problemen gewoon verzonnen: terrorisme, global warming, mexicaanse griep, koude oorlog, zure regen, noem maar op. Vrijwel al het goede nieuws wordt voor ons achtergehouden, iedere krant en journaaluitzending staat bol van de angstwekkende berichten.


Reptielen, buitenaardse wezens

Reptielachtigen zijn de meest negatieve wezens in het universum. Naar menselijke maatstaven zijn ze onvoorstelbaar slecht en gewetenloos. Wie de daden van de illuminati door de jaren heen bestudeert, bekruipt het gevoel dat het inderdaad niet menselijk kan zijn wat daar achter zit. Van het creëren van wereldoorlogen en "terroristische" aanslagen zoals 11 september, het ziek maken van de bevolking via chemtrails, giftige medicijnen en schadelijk voedsel zoals van McDonald's en KFC, het organiseren van occulte bijeenkomsten met satanische bloedrituelen, mensenjachten en seksfeesten vol kindermisbruik (6), tot aan het vermoorden van goedwillende politici, uitvinders en zelfs pop-artiesten aan toe (7). Vrijwel alle slechte dingen die er in de wereldgeschiedenis gebeurd zijn, zijn uiteindelijk wel op het conto van deze groep te schrijven.

Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding
Artandros
Berichten: 197
Lid geworden op: dinsdag 30 maart 2010, 13:47
Oude naam: oran

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Artandros »

Als je zoiets als dit gelooft moet je echt volslagen paranoïde zijn.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta.
x new born x
Berichten: 656
Lid geworden op: zondag 8 juni 2008, 23:57

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door x new born x »

Ik weet niet zeker of ik je moet uitlachen of moet overtuigen professionele hulp te zoeken...
Beanoodle
Berichten: 5599
Lid geworden op: vrijdag 20 mei 2011, 22:04
RS: Beanoodle (p2p)

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Beanoodle »

Waar komt in hemels naam dat idee van reptielen vandaan?
Odius
Ex-chatmoderator
Berichten: 16826
Lid geworden op: woensdag 14 mei 2008, 19:01

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Odius »

De eerste stukken vond ik nog aanvaardbaar, ondanks geen concreet bewijs, maar dan die laatste stukken..

Global Warming is al lang bewezen en aangetoond, net zoals het fenomeen zure regen. Dat dit verzonnen of overdreven is, is complete onzin. Iedere wetenschapper met een simpel bachelorniveau kan aantonen dat die twee zaken feitelijk zijn.

Verder: reptielen slechte wezens??? Reptielen zijn dieren. Dieren hebben op de mens en enkele uitzonderingen na geen sterk ontwikkelde eigen wil en kunnen dus niet met ethische normen als 'goed' en 'slecht' gevat worden.



Maar goed, ondanks alles toch mooi geschreven Badr. Het citaat van Plato is ook goed. :mrgreen:
Daminovich
Berichten: 6420
Lid geworden op: donderdag 29 juli 2010, 17:49
Clan: Geen
Oude naam: Damien H

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Daminovich »

HAHAHA
Odius
Ex-chatmoderator
Berichten: 16826
Lid geworden op: woensdag 14 mei 2008, 19:01

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Odius »

Nice one Silf. :') Hoe dan ook, dat stuk is dan mooi geschreven. :'d En hoezo mag Goethe er niet in? :c


Afbeelding
x new born x
Berichten: 656
Lid geworden op: zondag 8 juni 2008, 23:57

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door x new born x »

Odius33 schreef: Nice one Silf. :') Hoe dan ook, dat stuk is dan mooi geschreven. :'d En hoezo mag Goethe er niet in? :c

In- of uitklappen • Afbeelding
Afbeelding
Leuke afbeelding maar ik kan me niet concentreren op de tekst...
Lijpe
Berichten: 10300
Lid geworden op: dinsdag 3 maart 2009, 17:54
Oude naam: Badr Hari

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Lijpe »

Silfer schreef:
Odius33 schreef: Maar goed, ondanks alles toch mooi geschreven Badr. Het citaat van Plato is ook goed. :mrgreen:
Gekopieerd. Alles komt letterlijk hier vandaan. Grappig dat de beginpost een mix zou zijn van eigen woorden en bronnen.

Dat je zo selectief te werk bent gegaan met je knip- en plakwerk vind ik op zich wel leuk. Klonk het onderstaande niet realistisch genoeg om in je topic te verwerken? Ik vind het namelijk veel belangrijker klinken dan de vraag of Beyonce een reptiel is.
Stukje over Rockefeller schreef:Omdat oorlogen niet overal gecreëerd kunnen worden, richten ze zich daarnaast op het verzwakken van onze gezondheid, met name via kanker. Dit lukt ze aardig. Waar vroeger slechts 1 op de 1.000 mensen met kanker te maken kreeg, is dit tegenwoordig al bijna 1 op de 2. Vooral hun AIDS-campagne was een doorslaand 'succes'. Dit virus creëerden ze net als o.a. SARS, de vogelgriep en de mexicaanse griep in hun geheime laboratoria. Ze verspreidden het via de vaccins van hun farmaceutische bedrijven, en zagen vervolgens tevreden toe hoe het wereldwijd huishield, en soms hele generaties tegelijk wegvaagde, zoals in Afrika. Ondertussen zorgden ze ervoor dat natuurlijke geneesmiddelen tegen kanker, zoals het stofje THC in marihuana, wereldwijd verboden werden.
Edit: spelfoutje.
De 1e stuk is mijn eigen stuk, dan heb ik ´t recht om dat te zeggen. Ga maar ergens anders klagen.
Afbeelding
Never
Berichten: 4388
Lid geworden op: zaterdag 9 april 2011, 15:23
Oude naam: Mr D

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Never »

Ik kan eigenlijk niets anders denken dan dat dit een trolltopic is.
Sheit.
Lijpe
Berichten: 10300
Lid geworden op: dinsdag 3 maart 2009, 17:54
Oude naam: Badr Hari

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Lijpe »

Silfer schreef: Niks na de regel "Ik zal eerst de basis dingen beschrijven (mix van mijn eigen woorden, en bronnen). Daarna kan de discussie losbarsten." bestaat uit je eigen woorden.

Ik klaag trouwens voornamelijk over je selectieve plakwerk. Je ziet het klaarblijkelijk niet als probleem om een relatief uitgebreid topic te maken, maar om de een of andere reden vind je dat reptielenzangeressen een hogere prioriteit hebben dan AIDS, kanker of de Mexicaanse griep? Persoonlijk kan ik er maar één fatsoenlijke reden voor bedenken: je wil ons in iets laten geloven, maar omdat je zelf ook weet dat het veel te ver gezocht is, probeer je ons te overtuigen door enkel gebruik te maken van stukjes die nog enigszins realistisch kunnen lijken.
Nee, ik probeer jullie te overtuigen door de discussie aan te gaan. Als jij overal om klaagt, zal dat niet lukken. En over dat aids-gebeuren, moet je maar een condoom gebruiken.
Afbeelding
Odius
Ex-chatmoderator
Berichten: 16826
Lid geworden op: woensdag 14 mei 2008, 19:01

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Odius »

Heb je concrete bewijzen, documenten, waarin een verband wordt aangetoond tussen die families dat verder gaat dan een gewone economische of vriendschappelijke relatie?
Lijpe
Berichten: 10300
Lid geworden op: dinsdag 3 maart 2009, 17:54
Oude naam: Badr Hari

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Lijpe »

Odius33 schreef: Heb je concrete bewijzen, documenten, waarin een verband wordt aangetoond tussen die families dat verder gaat dan een gewone economische of vriendschappelijke relatie?
Jaa man, even wat regelen op stage, en dan kom ik met spectaculaire bewijzen.
Afbeelding
kawish06
Berichten: 4579
Lid geworden op: maandag 17 april 2006, 9:21
Clan: BruteForces

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door kawish06 »

Mr D schreef: Ik kan eigenlijk niets anders denken dan dat dit een trolltopic is.
Is het ook. Alles wat deze vent doet heeft 'n hoog clown-gehalte en dat weet hij zelf ook. Zolang er mensen blijven happen kan hij lachen, heeft hij ook weer wat dus laat maar doen joh.
Afbeelding
Ex-gebruiker 1651
Berichten: 7509
Lid geworden op: maandag 26 juni 2006, 14:00

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Ex-gebruiker 1651 »

Je bent net zo gek als me oma. Hoop voor je dat je hier niet echt in gelooft en dat dit meer als trol bedoeld is.
Lijpe
Berichten: 10300
Lid geworden op: dinsdag 3 maart 2009, 17:54
Oude naam: Badr Hari

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Lijpe »

Batfire schreef: Je bent net zo gek als me oma. Hoop voor je dat je hier niet echt in gelooft en dat dit meer als trol bedoeld is.
In- of uitklappen •
Afbeelding
Of ze is echt een zielige aandachts-ho.
Afbeelding
Heero Yuy
Berichten: 4252
Lid geworden op: zaterdag 18 april 2009, 22:33
Oude naam: The Prince Of Persia

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Heero Yuy »

Video hoe iemand geofferd wordt op die bohemian grove, weet niet precies of het een offer is, maar in ieder geval een weirdo ritueel.
Afbeelding
Ex-gebruiker 1651
Berichten: 7509
Lid geworden op: maandag 26 juni 2006, 14:00

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Ex-gebruiker 1651 »

Badr Hari schreef:
Batfire schreef: Je bent net zo gek als me oma. Hoop voor je dat je hier niet echt in gelooft en dat dit meer als trol bedoeld is.
In- of uitklappen •
Afbeelding
Of ze is echt een zielige aandachts-ho.
Als het allemaal zo geheim moet blijven waarom zet ze dan z'n duidelijke hint in haar clip :-k
Vind ik wel beetje amateuristisch van de illuminati..
Hidde
Berichten: 7184
Lid geworden op: donderdag 21 augustus 2008, 13:27

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door Hidde »

Doen ze gewoon erin zodat al die gekke mensjes dan weer helemaal wild gaan doen.
Je ziet het bijvoorbeeld enorm veel bij Lady Gaga.
La Pulga
Berichten: 36572
Lid geworden op: maandag 12 juli 2010, 14:45
Oude naam: Durex

Re: Het Illuminati -Topic

Bericht door La Pulga »

De Illuminatie bestonden/bestaan wel. Maar wat jij zegt, hebben ze niet allemaal, verre van. Dat zouden ze willen ja.

Verder vind ik dingen als de Illuminatie en de vrijmetselarij altijd vrij interessant, maar echt geloven dat ze zoveel invloed hebben als er vaak beweerd wordt, doe ik niet.
Afbeelding
☑ Saddam Hussein ☑ Osama Bin Laden ☐ Justin Bieber
In- of uitklappen •
Afbeelding
Gesloten