Laura's suggestie topic

In dit archief zijn de suggesties geplaatst die pre-LunaLabs gemaakt zijn op het Tipforum.
Laura
Berichten: 1574
Lid geworden op: dinsdag 18 augustus 2009, 12:31
RS: Haah Jkkj (f2p)
Oude naam: laurabeatsmu

Laura's suggestie topic

Bericht door Laura »

Welkom in mijn suggestie topic

Ik ben Laura. Je hebt vast gehoord van Dragon Slayer en wilde altijd al weten hoe dat verder gaat?
Nou dan ben je hier op het goede (web)adres. Kom en lees mee met Antagonist of the Dragon Slayers!
Quest 1: Hatchling Hysteria
In- of uitklappen • Hatchling Hysteria(AAFFFF!!!!)
Naam: Hatchling Hysteria
Start: Praat met Oziach
Soort: Member
Eisen: Je moet Dragon Slayer voltooid hebben, de mogelijkheid om langs verschillende Revenants te rennen aangezien je door de Wilderness moet gaan, de mogelijkheid om van vier chromatic dragons klappen te vangen, 15 Hunter. Je moet Joran (combat 89) met gemak kunnen verslaan. 20 crafting.
Benodigdheden: Een Brass Necklace, goed voedsel, goed armor, goed wapen(liefste Dragon Scimitar of beter), een redelijk strenght niveau, veel uithoudingsvermogen, misschien wat supers str pots, antipoison, 1 Anti-dragon shield en Antifire, DFS of genoeg geld als je die niet meer hebt, 30 gp, misschien een Bunyip als je summoning hoog genoeg is. 25 Agility of hoger is aangeraden. Een stuk Black D'hide, needle en thread. Raw Meat of Fish (12 stukken moet genoeg zijn)
Lengte: Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Rewards: 100 Hunter exp(kreeg je tijdens de quest), 25000 exp in Strength of Constitution, 10000 GP. Purr kan als huisdier op de plaats van Baby Green Dragon worden gezet (77 construction nodig) in je Menagerie


Praat met Oziach. Oziach zal zeggen dat je in de Orde van de Drakendoders (Order of Dragon Slayers) bent uitgenodigd. Je reageert natuurlijk supervrolijk.
Oziach zegt dat je om er echt bij te komen op onderzoek uit moet gaan. Hij geeft je een briefje:

In Elvarg’s lair, an egg has been sighted.
As the new recruit, we want you to investigate.
Find the egg and return it to us.
If the egg hatches on your way, kill the hatchling and return it to us.
Your accompaniant will wait for you on Karamja.


Je hebt nu de Brass Necklace en de 30 GP nodig. Doe de Necklace om, ga naar Port Sarim en neem de boot naar Karamja. Je krijgt meteen een gesprek met een man met een kap op. Hij vraagt je het briefje te laten zien. Dit doe je. Hij zegt dat het ei volgens hem bijna uitkomt, je moet opschieten.

Er verschijnt een timer van 5 minuten onder je minimap.(niet dat je ze allemaal nodig hebt)

De man doet zijn kap af en stelt zicht voor als Joran. Hij is vorig jaar bij de Order gekomen voor het doden van een serie babydraken. Hij zal achter je aan lopen, je kunt nu geen famillar meenemen. De timer begint met aftellen. Ga naar Elvarg’s Lair. Elvarg zal er nu niet meer rondlopen maar je zult in het midden een steenhoop met een groen ei zien. Ga het lair in en klik op het ei.

Korte cutscene:

Het ei komt uit. Je poppetje krijgt een wow-gezicht.

Praat met het draakje. Je zult nu een kleine hit(50) op je krijgen. Joran zal je een dagger geven en zeggen dat je die op het draakje moet gebruiken. Use de dagger op het draakje, je zal dan zeggen dat je dat niet kunt. Je hebt medelijden met het draakje. Joran grist nu de dagger weer uit je hand en probeert het draakje te slaan.
Als je 1 Agility hebt krijg je een hit van 100 op je, want Joran raakt jou vol.
Als je 25 Agility hebt zal de hit maar 60 zijn. Joran raakt vol je arm als je hem terugslaat. Joran krijgt een hit van 40.
Als je 50 Agility hebt zul je met 40 gehit worden. Joran raakt net je hand als je hem terugslaat en hij krijgt een hit van 60.
Met 75 Agility of hoger word jij niet meer geraakt en zal Joran de volle 100 krijgen.

Het draakje spuugt een rookwolk in Jorans gezicht en jij en het draakje rennen uit het Lair. Joran wordt pissig en tele'd weg. Het draakje springt in jouw armen en duwt zijn hoofdje in je gezicht. Hij zal daarna 'Puurru...' zeggen.
Je vraagt hem wat zijn naam is. Het draakje antwoordt weer met 'Purr...'
Je vraagt je af wat dat betekent. Het draakje spuugt een klein vlammetje op je Necklace. Hij zegt daarna dat zijn naam Purr is.
Je bent verbaast over het feit dat je nu Purr eindelijk verstaan hebt. Purr vindt dat niet zo gek, mensen praten namelijk helemaal geen Draaks(Dragonspeak).
Purr zal je vragen waar zijn mammie is. Jij bent natuurlijk weer in gedachten verzonken, want jij wilt niet dat hij weet dat Elvarg dood is. Jij zegt tegen Purr dat jij hem naar zijn moeder brengt. Jij denkt daarna dat je Elvarg's Head bij Oziach hebt afgeleverd. Je voelt je beroerd.

Einde Cutscene.

Purr zal als pet achter je aan lopen. Hij zal om de minuut een stuk rauw vlees of vis moeten eten.

Ga naar Oziachs huis, ten westen van Edgeville. Klik op de deur en ga naar binnen. Praat met Oziach. Oziach reageert onverschillig op het feit dat Purr rondvliegt in zijn huis. Hij wist namelijk alles al dankzij Joran. Jij vloekt van binnen. Joran komt naar beneden. Hij zal zeggen dat het portaal klaar is... totdat hij jou ziet. Hij noemt je een verrader. Purr zag naar Elvargs hoofd boven de open haard vliegen. Hij zal de hele tijd vragen 'Mammie, ik ben het, Purr, zeg eens wat' totdat hij er achter komt dat Elvarg dood is. 'Mammie?'

Cutscene start:

Purr wordt kwaad van verdriet en spuugt overal vlammen naar toe. Je roept dat jullie zo snel mogelijk naar buiten moeten voordat het huis in elkaar stort. Joran en Oziach rennen naar buiten. Jij blijft binnen en probeert Purr te grijpen. Als je hem uit de lucht grijpt na drie pogingen (dit gaat automatisch), krijg je gratis 100 EXP. Hunter. Je houdt Purr stevig vast als je net op tijd het huis uitrolt. Oziachs huis stort helemaal in en brandt af. Op de plek van het huis blijft een teleportation ring over.

cutscene einde.
Oziach zal kwaad of Purr worden en geeft hem een hit van 100. Je bent natuurlijk nog een beetje duizelig van het rollen en pakt per ongeluk Purrs nek vast in plaats van zijn staart. Je hoort dat Purr brult en hij bijt in je vinger(hit van 10). Joran probeert Oziach te kalmeren. Je pakt Purr nu goed vast en denkt dat je nu maar weg moet gaan.
Loop Edgeville in. Purr duwt zijn kop weer in je gezicht en begint te huilen. Je laat Purr los en zegt dat je hem naar Elvargs familie brengt.
Ga naar de Green Dragons vlak bij Castle Wars. Neem je Anti-Dragon schild en antifire of DFS, goed armor, goed eten en wat potions mee. Als je daar komt zie je ook een Blue, Red en Black Dragon staan. Loop naar ze toe en ze spugen wat vlammen op je. Ze zullen met je praten zodra ze Purr zien. De Blue Dragon zal zeggen dat jij de Moordenaar van de Groene Zuster bent, hij vertrouwt je niet. De Red Dragon zal zeggen dat je best dapper bent om toch te komen, ondanks de moord van hun zus. De Black Dragon zal zeggen dat je toch respect hebt om Purr mee naar zijn Familie te brengen. Purr vliegt naar de Green Dragon. Hij duwt zijn kop tegen de Green Dragon zijn neus. 'Chrus, ik ben het! Purr!'
Chrus, de Green Dragon vraagt je waarom je Elvarg hebt vermoord en toch voor Purr hebt gezorgd. Jij legt uit dat je Dragons eerst als wrede monsters zag die alles platbrandden als ze de kans kregen, maar dat Purr je toch vertrouwde toen je hem beschermde tegen Joran en Oziach de Drakendoders.
Chrus schrikt als je Oziach zegt. Hij vertelt dat Oziach bij Dragons bekend is als de man met de zeis. Hij is de leider van de Orde van de Drakendoders. Je bent verbaasd. Daarom vroeg hij je om Elvarg te doden en haar hoofd te brengen. Je begint toch respect te krijgen voor draken.

Cutscene:

Bruc, de Blue Dragon, snapt je wel, omdat alle mensen zo zijn: ze blijven dom tot ze de waarheid zien. Hij ziet een man met een zwarte jas lopen. De man loopt op jou af. Hij herkent je en haalt een Dragon Dagger (P++) tevoorschijn. Purr roept dat je uit moet kijken en spuugt vuur op de kap van de man. Je ziet dat het Joran is. Hij vertelt dat hij af gaat maken waar jij aan begonnen bent: De Dood van de Groene Zuster en haar familie! Hij haalt uit naar Purr met een klap van 150.

Je moet nu vechten met Joran (hij is niet echt moeilijk):
Combat: level 89
Hitpoints: 2100
Max hit: 170 (schield maakt niet uit)
Agressief: Ja
Familie: Mens
Kan jou vergiftigen: Ja met 12.

Als je hem dood hebt, dropt hij zijn robe (Joran's Robe Top en Bottom) en kapotte kap (Burned Joran's Cowl).

Cutscene einde.

Pak deze op en examine de Cowl. Je krijgt het bericht 'Maybe I could restore it with some Black Dragon Hide' Je kunt nu naar de Grand Exchange lopen en Black D'hide, needle en thread kopen. Repareer de Cowl. Ga terug naar de Dragons en praat met Purr. Hij voelt zich niet goed na die klap. Use was antipoison op hem en geef hem wat raw meat of fish. Purr zal zich weer beter voelen.
Praat met Esruh, de Red Dragon. Hij staat met een Wyvern Spy te praten. Esruh zegt dat in Varrock gezocht-posters van jou en Purr hangen en dat Oziach een grote beloning uitlooft voor degene die jou en Purr aan hem overleveren. Je had het kunnen raden. De Spy zegt dat je iedereen in Varrock van het tegendeel moet bewijzen. Mensen denken nu eenmaal dat draken alles doen om mensen uit te roeien. Jij weet beter. Je zegt dat je dat gaat doen en Purr gaat mee. Spy zegt dat je niet in je normale kleren kunt gaan. Je bedenkt je dat je Joran's Robe en Cowl hebt. Trek deze aan en loop naar Varrock.

In Varrock roep Oziach de hele tijd dat de Verrader dood moet, totdat jij verkleed als Joran aankomt. Oziach vraagt je of je (Naam Speler) en de draak hebt gedood. Je zegt dat je hebt gefaald en als een lafaard bent gestorven. Mensen snappen je niet. Doe de Cowl af. Mensen schrikken en Purr komt onder je Robe vandaan. Oziach schreeuwt dat ze je moeten ophangen. Je spreekt hem tegen door te zeggen dat Dragons niet de huizen afbranden en mensen opeten als ze de kans krijgen. Purr komt op je schouder zitten. Je zegt ook dat ze eigenlijk gewoon vreedzaam willen leven en dat ze alleen huizen verbranden en mensen oppeuzelen als ze worden aangevallen.
King Roald staat op en preekt dat hij je gelooft. Hij stuurt Oziach weg uit Varrock. Purr vliegt omhoog en spuugt kleine, blauwe vlammetjes op de sierraden van de mensen.
Purr zegt dat hij jou vetrouwde toen je hem tegen Joran beschermde.
Je vraagt de mensen of ze nu wel respect hebben voor draken. Ze zeggen ja. Je vraagt ze daarna of ze willen helpen met het beschermen van ze. Weer roepen ze ja.
Jij roept hierbij de Draken Beschermingsorganisatie(Dragon Protection League, afgekort DPL) uit.
King Roald zegt dat hij best voor de financiëring van de DPL wil zorgen.
Purr vliegt omhoog en brult de draken bijeen. Hij zegt dan men niet bang moet zijn en plaats moet maken. Chrus, Bruc, Roaruh en Esruh landen rond de fontein. Je legt ze uit dat deze mensen de Dragons willen beschermen en vraagt ze of ze het aan de andere draken willen doorgeven. Ze doen dat!

Quest Complete!
Quest 2: Operation Organisation
In- of uitklappen • Operation Organisation AAAFFF!!!!
Naam: Operation Organisation
Start: Praat met King Roald, na Hatchling Hysteria
Soort: P2P
Eisen: Hatchling Hysteria, Druidic Ritual (Herblore), Plague City (Ardougne Teleport) Ranged level 50 (je moet een Sighted Yew Longbow gebruiken, uitleg volgt in de Quest), Dungeoneering level 30(Longbow Sight) Woodcutting level 75 (je moet Magic Logs hakken), Fletching level 75 (je maakt een Yew Longbow en Runite Arrows tijdens de quest), Crafting level 84 (je moet met Black D’Hide craften), Herblore level 79 (anti-poison ++), Construction level 50 Je kunt de skills Boosten.
Lengte: Lang
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Benodigdheden: Hatchet, Pickaxe, Hammer, Saw, Rune Nails, Magic Planks, Marble Blocks, een Longbow Sight, 12 Black Dragon Leather, Steel Wire, een hoop rauw vlees of vis, geld, teleportatiemiddelen kunnen handig zijn

LET OP: Dit is voor een groot gedeelte een skiller’s quest. Een hoop van de benodigdheden zul je in de quest zelf halen. Deze staan dus niet bij de benodigdheden.

Ga naar Kasteel Varrock en praat met King Roald. Kies de optie “Talk about the Dragons”, de andere optie zal het gewone praatje met King Roald geven. Hij zal zeggen dat hij Dragonhides gaat verbieden op de Grand Exchange. Jij antwoordt dat het geen goed idee is, het is namelijk een van de grootste inkomstenbronnen van Varrock. King Roald geeft aan dat hij dan meer in de mijn- en smeltindustrie gaat steken, zoals een groot furnace vlak bij de bekende anvils. Dit vind jij ook weer geen goed idee, het gaat voor overlast zorgen en dan zou Purr de stad niet eens meer in durven. Varrock is geen industriestad, maar een handelsstad. Dan houdt King Roald op met voorstellen geven, het is ook nooit goed. Hij zet de financiering voor de DPL stop. Nu moet jij alles gaan betalen, samen met je bondgenoten… die je nog niet hebt. Je hebt er wel, maar ze zijn nog steeds bang voor draken, dus dat is geen goed idee.

Deel 1: Bondgenoten zoeken.

Je moet dus nieuwe bondgenoten zoeken. Alleen kun je één koninkrijk alvast overslaan, namelijk Asgarnia. En dan met name Falador, want de Dragon Slayers zijn verhuisd naar een schiereilandje vlakbij. De White Knights zullen jou aanvallen, dus niet naar het kasteel gaan.

Jij bedenkt je dat Duke Horacio misschien wel zou willen helpen. Ga naar Kasteel Lumbridge en praat met de Duke. Hij vindt jouw voorstel maar nergens op slaan! Eerst kom je vragen voor een speciaal schild om te gebruiken tegen een draak en nu wil je dat hij je gaat helpen de draken te beschermen. Een nee dus. Je streept Duke Horacio dus af op je lijstje. De volgende persoon die je moet vragen is de Wise Old Man.

Ga naar Draynor Village en praat met de Wise Old Man. Hij heeft in het verleden een bank beroofd, dus hij heeft geld genoeg. Vraag hem dan naar draken. Hij vertelt alles wat hij over ze weet en hij vraagt je waarom je dat allemaal wilt weten. Je vertelt hem dat je ze wilt beschermen tegen de Dragon Slayers en dat je de mensen in wilt laten zien dat ze veel slimmer zijn dan ze er uit zien. De Wise Old Man zegt dat hij je niet helemaal gelooft, jij hebt namelijk zelf een draak gedood. Je legt hem uit dat je daarna zelf hebt ingezien dat het verkeerd is en je vertelt ook het verhaal van Purr, het groene babydraakje. De Wise Old Man knikt, hij snapt het eindelijk. Hij zegt dat hij je wilt helpen, maar dan wil hij eerst zelf de vier chromatic dragons spreken.

Je hebt nu je eerste bondgenoot. Je moet nu naar de vier draken, ze bevinden zich in de Wilderniss, boven Varrock. Loop naar ze toe. De Wise Old Man zal achter je aanlopen en mee teleporteren als jij een teleport gebruikt. Praat met Chrus, de groene draak. Leg hem uit wat de Wise Old Man komt doen. Chrus zal tegen de Man gaan praten, maar hij verstaat er geen bal van. Jij vertaalt alles voor hem. Na een discussie van ongeveer 15 keer op continue drukken, zijn ze er uit. De Wise Old Man is geaccepteerd. Ook komt Purr even gedag zeggen. Hij wil weer met je mee lopen. Ga een heel erg grote lading rauw vlees of vis halen of kopen, want die ga je nodig hebben. Je moet Purr iedere minuut een stuk geven, of hij zal constant tegen je zeggen dat hij honger heeft.
Nu moet je verder zoeken naar meer bondgenoten, met Purr achter je aan. De volgende persoon die je wilt bezoeken, woont ook in Draynor Village, namelijk Ned de zeeman. Praat met hem. Hij zal je vertellen dat hij al genoeg draken gezien heeft, die keer bij Crandor. Ook weer een nee dus.

Ga verder naar Port Sarim en praat met iedere piraat die je kunt vinden. Ze zullen ook allemaal zeggen dat ze geen zin hebben in draken, want een grote, zevenkoppige zeeslang met de naam Hydra is namelijk ook een draak in hun ogen.

Ga verder naar Klarense, de man van wie je eerder een schip had gekocht. Hij wil wel even helpen, als je hem maar betaalt. Purr vertrouwt dit niet en bijt in de zakken van Klarense’s jas. Daar vallen een aantal items uit: Een Dragon Dagger P++ en een Anti-Fire Potion. Klarense slaat Purr en neemt een slokje Anti-Fire. Dit is geen goed idee, want jij geeft Klarense een stomp in zijn maag. Hij spuugt het drankje weer uit en teleporteert weg. Hij is dus een Dragon Slayer, of een sympathisant van hen. Je moet nu heel erg goed uitkijken. Je bedenkt je nu dat een stel aardige Goblins je wel willen helpen. Ga naar Goblin Village.

Praat met een van de generaals, met wie maakt niet uit, ze zullen toch hetzelfde zeggen. Ze hebben wel wat slechte herinneringen aan draken, sinds Bandos tegen ze heeft gevochten in de God Wars, volgens hen. Jij vertelt ze dat ze worden bedreigd door een organisatie van Dragon Slayers, die groter is dan verwacht. Je noemt een aantal bekende personen, onder wie Oziach en de dode Joran. Je vertelt dat ze zich ergens in het koninkrijk van Asgarnia hebben gevestigd, maar je weet niet waar.

Een goblin uit een wachttoren komt aangerend. Hij zag een stoet mensen in Black D’Hide en Runite richting een schiereilandje in een meer lopen, tussen Taverly en Falador in. Je bedankt de goblin. Vraag de generaals of ze nu wel willen helpen, aangezien ze zo dicht bij zitten. Ze zullen ja zeggen. Je moet nu weer naar de Dragons vlak bij Varrock.
Herhaal de sessie die je bij de Wise Old Man hebt gehad.

Deel 2: Vestigen

Je hebt nu een groep bondgenoten, dus je kunt een kleine vestiging opzetten. Je hebt alleen één heel erg groot probleem: De Dragon Slayers kunnen overal zitten, behalve in je eigen huis! Dus daar moet jij een kamer bij gaan bouwen. Ga dus je huis in, maar NIET in building mode. De Goblins zijn goed in het snel opzetten van vestingen en andere houten gebouwen, dus zij willen het grote werk op zich nemen. Generaal Wartface zegt er achteraan dat JIJ de benodigdheden moet gaan halen en Generaal Bentnoze zegt dat hij het gebouw van Magic Logs wil gaan maken. Maar ze laten jou niet alleen met hout sjouwen, dus je krijgt hulp van een paar sterke goblins (met Rune Hatchets, als je ze vraagt waar ze die vandaan hebben gehaald, antwoorden ze dat ze hebben uitgevogeld hoe de Grand Exchange werkt) Vraag naar de plaats waar je de Magic Logs vandaan moet halen. De generaals antwoorden dat je het beste bij de Sorcerer’s Tower kunt gaan kijken, waarom willen ze niet zeggen. Loop daar dus heen en hak 1 Magic Tree om. De goblins hakken ook een stel bomen om.

Ga weer terug naar je huis en lever de Logs af. Generaal Wartface wil dat je 20 ropes gaat halen, een hamer, saw, 20 Magic Planks en 100 Rune Nails. Het beste kun je deze al voor de quest op je bank hebben staan. Ga naar de bank of vraag een butler om deze spullen te halen (deze keer kan het zonder in building mode te zijn). Lever de spullen weer af. De Goblins bouwen in een korte cutscene een houten gebouw met puntige palen er omheen. Dit gebouw is te betreden via je huis: De Infirmary. Hier kun jij na de quest op adem komen (healen) en je kunt hier verschillende drankjes van Herblore opslaan. In de quest zullen er hier draken(!) langskomen.

Je staat nu weer voor een probleem: de draken kunnen niet door de POH-portals in bijvoorbeeld Rimmington. Purr kan dat wel, maar hij is nog een babydraak. De Goblins zijn blij je van dienst te zijn. Zij zullen nu verschillende wachtposten neerzetten, rond Falador, en bericht sturen als er Dragon Slayers in de buurt zijn. Ze zijn dus de bodyguards geworden. Maar je zit nog steeds met het portal-probleem. Ga naar de Wise Old Man en vraag hem hoe je dat kunt oplossen. Hij weet wel een manier om grote portals te maken. Breng hem dan 10 Marble Blocks. Hij zet er twee bij jouw Infirmary neer en betovert die. Dit is dus een portal geworden. Hoe hij dat doet, wil hij niet zeggen. Haal een stel teletablets of runes van je bank af. Je moet minstens de volgende locaties hebben: Varrock, House en Ardougne . De rest zul je moeten lopen, of een ander vervoermiddel hebben.
Varrock: Zet de twee Blocks vlak bij de Green Dragons ten noorden van Varrock.
Ardougne: Loop naar de Baxtorian Falls en zet daat twee Blocks neer.
Brimhaven: Zet de twee Blocks in de buurt van Brimhaven Dungeon.
Red Dragon Isle of Lava Maze: Pas op, dit is hoge Wilderness. Zet bij één van deze locaties de laatste paar Blocks neer. Het hoeft niet op volgorde, het is zelfs handiger om “Varrock” als laatste te doen.

Als je de blokken neerzet, komt de Wise Old Man om ze te betoveren… en weer wil hij niet zeggen hoe hij steeds naar jou teleporteert.

Je hebt je vestiging. Je moet dit weer gaan melden bij de vier Dragons. (Jezus, daar moeten we vaak naar toe zeg!)

Deel 3: Infirmary In Actie!

Nu je de Infirmary hebt en de Dragons ervan weten, is het ook weer tijd om hem in gebruik te nemen. Ga dus weer naar de Infirmary en praat daar met de Generaals (ze staan er nog steeds ;)). Ze geven je wat herbs en ashes. Verder vertellen ze dat er wat draken gewond zijn geraakt in hun dagelijkse vluchten. Je beeld flitst naar de portal en er komen een Red Dragon en de Wyvern Spy uit. De Spy vertelt dat hij heeft geprobeerd bij de Dragon Slayers te spioneren en is betrapt. De Red Dragon zegt dat hij is aangevallen door een stel boogschutters van de Slayers. Beiden zakken in elkaar. Een stel Goblins (10 ofzo) dragen hen naar de tafel in het midden. Generaal Wartface wijst je het kastje met materiaal en hulpmiddelen: Verschillende Herbs (na de Quest moet je die er zelf in doen), Pestle and Mortar (standaard), Knife, Second Ingredients(moet je zelf bijvullen na de quest) en Vials of Water(ook moet je deze na de quest zelf bijvullen).

Je moet de draken helpen te genezen. Ze genezen zelf wel, maar dat duurt een tijdje en de Dragon Slayers hebben een soort gif gebruikt dat het genezingsproces nog verder vertraagt.

Examine de Red Dragon. Je krijgt twee random herbs te zien plus een random Second Ingredient (vaak heb je deze al gekregen van de Goblins, zo niet, dan moet je ze zelf uit het kastje halen). Behandel de materialen als het nodig is en stop deze in een Vial of Water. Je krijgt dan een Special Antipoision (2). Gebruik één dose op de Dragon en één dose op de Wyvern.

Examine de Dragon en de Wyvern en herhaal bij ieder dezelfde stappen als bij het antigif. Ze zullen nu genezen zijn en weer teruggaan.

(Dit zul je in de serie vaker moeten herhalen, en ALLEEN tijdens de quests zullen de materialen al klaarliggen, anders moet je ze zelf bijvullen. Dit is dus de plaats om Herblore te trainen)
?
Deel 4: de Infiltratie

Nu je iedereen genezen hebt, kun je verder met het volgende gedeelte: De infiltratie bij de Dragon Slayers. Één klein probleempje, ze weten hoe je eruit ziet. Je moet dus een vermomming gaan maken.

Praat met de Wyvern Spy, vlakbij de vier Dragons. Hij vertelt je dat de Dragon Slayers getalenteerde boogschutters zoeken en dat het een mooie gelegenheid is voor een infiltratie. De Spy zegt dat je 12 stukken Black Dragon Leather, Steel Wire, Needle en Thread nodig hebt voor het armour.

Haal het van de bank en ga weer terug naar de Spy. Hij vertelt je hoe het armour in elkaar zit. Gebruik de Needle op het Leather en kies other options in het crafting menu (waar je alle craftmogelijkheden ziet). Je maakt dan automatisch het hele armour. Trek het aan. De Spy zegt dat je er geweldig uitziet, alleen missen er natuurlijk een boog en pijlen. Deze spullen zul je bij de Dragon Slayers krijgen, aangezien ze het niet bepaald leuk vinden dat anderen weten hoe je hun wapens maakt.

Hou je kostuum aan en ga naar het schiereilandje in het meer tussen Falador en Taverly. Er zullen twee Guards in Runite Armour met oranje/zilveren trims staan. Praat met een van hen. De persoon met wie je praat vraagt je wat je komt doen. Antwoord dat je de advertentie van de Dragon Slayers hebt gelezen en de instructies hebt opgevolgd voor het Armour. Ze vragen hoeveel draken je al hebt gedood. Je wilt bijna Elvarg noemen, maar dan weten ze al meteen wie je bent. In plaats daarvan vertel je dat je degene die Elvarg heeft vermoord hebt aangemoedigd en zelf een tijd in Brimhaven Dungeon hebt doorgebracht om de Metal Dragons daar te doden. Ze zijn onder de indruk, je bent binnen.

Ze leiden je naar een workshop met een hoop Yew logs, een stel sights, bowstrings, Knives, arrow shafts en Runite Arrow Heads. Je weet wat je te doen staat: Je moet je eigen boog gaan maken, met een stel pijlen. Maak dus een Yew Longbow en een haffel (250) Runite Arrows. Probeer daarna een Sight op je Yew Longbow te zetten, dit lukt je niet. Praat met een van de personen in de Workshop die GEEN Rune Armour aan heeft. De persoon met wie je praat legt je uit hoe je de sight moet bevestigen. Probeer het weer en je hebt dus je Sighted Yew Longbow.

Praat nu wel met een van de personen met Rune aan. Hij zegt dat je klaar bent voor de volgende stap: De toelatingstest. Jij en de guard lopen een soort kamer in. Het scherm gaat op zwart en als het weer helder wordt, sta jij een in Dungeoneering Dungeon!
De Guard spreekt door een megafoon dat dit het lastigste onderdeel is van de Toelating. Je moet naar het einde van de dungeon komen en daar een draak vermoorden.

Je staat er nu alleen voor en het is de bedoeling dat je deze dungeon zo snel mogelijk uitspeelt. De kamers zijn allemaal verbonden met Guardian Doors en de monsters die er rondlopen zijn allemaal Dragonoids(draakachtigen). De levels worden wel gescaled, aan de hand van je eigen combat level. De dungeon is random, net als bij Dungeoneering in Daemonheim. Je hebt “maar” 250 pijlen, dus mocht je zonder pijlen komen te zitten, liggen er in de home-room arrow shafts met feathers en arrowheads klaar.
Speel de Dungeon uit.

In de op een na laatste kamer is er een soort puzzel: Je moet drie targets raken vanaf een plateau. Dit is waar de Sight voor is. Normaal kun je maar 7 of 9 vakjes ver weg schieten, nu moet je een hele kamer overbruggen. Ga op de rand van het plateau staan. Je krijgt een soort scherm met een Crosshair. Rechts van en onder het Crosshair staan twee wieltjes. Hier moet je mee gaan draaien.
Voor de mensen hier die op boogschieten zitten en meedoen aan de Recurve Competitie is dit heel erg makkelijk. Je moet je Sight zo draaien dat je in de roos schiet als je op de knop met SHOOT drukt.

Het draaien werkt net zoals in het echte leven: Hoe verder je naar links draait, hoe verder naar RECHTS de pijl gaat en hoe verder naar boven je draait hoe, LAGER de pijl komt. Hier moet je dus mee blijven spelen.

Als het je is gelukt, kun je door naar de laatste kamer. Hier wandelt een kleine groene draak rond: Purr. Klik op de attack-optie in het rightclick menu. Je rent naar Purr toe zonder hem aan te vallen. De Guard vraagt wat je in hemelsnaam aan het doen bent. Je doet de cowl van je kostuum af. De Guard schrikt en zegt dat hij kon weten dat jij het was toen je Purr niet aanviel.
Je krijgt weer het interface met het crosshair. Je moet weer met de wieltjes gaan spelen totdat je tussen een van de spleten in de helm van de Guard door schiet.

De Guard valt op de knop die de Exit-Dungeon door opent. Jij en Purr rennen naar buiten. De Red Dragon van eerder in de Quest is het schiereilandje plat aan het branden. Hij ziet jullie en jullie springen op zijn rug. Hij zet jullie bij de vier Dragons boven Varrock af. Praat met een van hen en vertel alles wat er bij de Dragon Slayers is gebeurd. Mission Accomplished! De Dragons weten wat er kan gebeuren.

Quest Complete!

De Rewards:
De Sighted Yew Longbow. Deze heeft dezelfde stats als een normale Yew Longbow, alleen de Ranged Attack bonus is hoger. Je setje Dragon Slayer Clothes. Deze hebben dezelfde stats als gewoon Black D’Hide, de rest is alleen ter decoratie. 2000 Ranged Exp, 2000 Fletching Exp, 500 Crafting Exp. 2 Exp Lamps van 1500 Exp in een Skill naar keuze, mits deze boven level 15 is.
Laatst gewijzigd door Laura op woensdag 14 september 2011, 22:46, 20 keer totaal gewijzigd.
Don't be scared now, close your eyes, she holds guard tonight
Go on forward, no remorse, life will take its course


We've got to hold on ready or not
You live for the fight when it's all that you've got
RP: Op de Rand van Totale Vernietiging: Varastoida
Lynch
Berichten: 6287
Lid geworden op: woensdag 9 mei 2007, 13:19
RS: Cosmiq (OSRS)
Oude naam: DylanFeyenoord

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Lynch »

f.a.i.l

elvarg die weer opstaat? dragonslayer armour?

moet huilen van je gewaste time :cry:
hahstom
Berichten: 2663
Lid geworden op: zondag 15 maart 2009, 17:11
RS: EmileRoemer (p2p)

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door hahstom »

me rofl'd big time.
Exoemo
Berichten: 1851
Lid geworden op: dinsdag 5 augustus 2008, 14:12
Clan: ELlTE

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Exoemo »

Wolff schreef:f.a.i.l

elvarg die weer opstaat? dragonslayer armour?

moet huilen van je gewaste time :cry:
Jij huilt rap, ik krijg medelijden met jou :(
*begint te huilen*
Plaatje
JOIN ELLTE

EN ONTVANG !!!GRATIS!!!

EEN EIGEN LUXE-CITADEL
EEN EIGEN BATTLEFIELD
EEN EIGEN PARTY ROOM
EEN EIGEN THEATRE
EEN EIGEN BONUS XP RING
EEN EIGEN CLAN AVATAR

Klap uit...
Metaurus
Berichten: 476
Lid geworden op: woensdag 5 november 2008, 19:34

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Metaurus »

Nah ik vind het wel redelijk 6,5/10
R4Y
Berichten: 5269
Lid geworden op: vrijdag 23 mei 2008, 20:43
Oude naam: Drgohan

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door R4Y »

Beetje dom, het moet natuurlijk wel mogelijk blijven in RS. Het lijkt ook een beetje op de Elven Quest Serie, de goede zijn eigenlijk de slechte :S
En dragonslayer armour, komop zeg...
Ajax Is Best
Evenementenorganisator
Berichten: 968
Lid geworden op: vrijdag 10 april 2009, 22:00

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Ajax Is Best »

De Quest zelf is goed bedacht maar is wel te overdreven, en ik neem niet aan dat Elvarg zijn hoofd weer opnieuw groeit, eengezien je dit eraf hebt gehakt.
Batsi
Berichten: 3120
Lid geworden op: vrijdag 10 april 2009, 12:41
RS: Batsi (p2p)
Oude naam: varekai1996
Contacteer:

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Batsi »

Je hebt er werk van gemaakt, dat zien we, maar ik denk dat de beloningen iets te hoog zijn, voor de rest wel mooi gemaakt, maar ik denk niet dat deze quest in runescape komt.
Toch wel mooi geprobeerd. ;)

groeten,
varekai1996
~ Blog ~
Afbeelding
Kage Bunshin
Berichten: 718
Lid geworden op: zaterdag 3 oktober 2009, 15:09
Oude naam: ThunderFire

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Kage Bunshin »

Joran klinkt net zoals een verwend kind dat alles krijgt wat hij wilt :P
AfbeeldingAfbeelding[/uitklappen]
In- of uitklappen • Rs dingen
In- of uitklappen • Skills, sig & gamercard
Afbeelding
Proud owner of the Woodcutting cape since 23-12-2009
Proud owner of the Cooking cape since 30-1-2010
Proud owner of the Quest cape since 10-11-2010

Yannis
Berichten: 1811
Lid geworden op: zaterdag 14 maart 2009, 7:47
RS: Iron Dragon (p2p)
Clan: Ameno

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Yannis »

hoe kan de draak die je in de vorige quest hebt onthoofd en het hoofd megenomen, terug tot leven komen?

verder wel mooi verhaal etc
Afbeelding
Kage Bunshin
Berichten: 718
Lid geworden op: zaterdag 3 oktober 2009, 15:09
Oude naam: ThunderFire

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Kage Bunshin »

Xx Yannis xX schreef:hoe kan de draak die je in de vorige quest hebt onthoofd en het hoofd megenomen, terug tot leven komen?

verder wel mooi verhaal etc
hoe kunnen armoured zombies terug komen terwijl ik er 100+ heb afgemaakt? :P
AfbeeldingAfbeelding[/uitklappen]
In- of uitklappen • Rs dingen
In- of uitklappen • Skills, sig & gamercard
Afbeelding
Proud owner of the Woodcutting cape since 23-12-2009
Proud owner of the Cooking cape since 30-1-2010
Proud owner of the Quest cape since 10-11-2010

Laura
Berichten: 1574
Lid geworden op: dinsdag 18 augustus 2009, 12:31
RS: Haah Jkkj (f2p)
Oude naam: laurabeatsmu

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Laura »

ThunderFire schreef:
Xx Yannis xX schreef:hoe kan de draak die je in de vorige quest hebt onthoofd en het hoofd megenomen, terug tot leven komen?

verder wel mooi verhaal etc
hoe kunnen armoured zombies terug komen terwijl ik er 100+ heb afgemaakt? :P
Elvarg legt het hele verhaal ook uit dus...

maar de Armor is toegevoegd en de Dungeons hebben nu een kaart
Don't be scared now, close your eyes, she holds guard tonight
Go on forward, no remorse, life will take its course


We've got to hold on ready or not
You live for the fight when it's all that you've got
RP: Op de Rand van Totale Vernietiging: Varastoida
Slay a Stone
Berichten: 6440
Lid geworden op: donderdag 25 juni 2009, 17:11
RS: Slay a Stone (p2p)
Clan: Dutch Phoenix

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Slay a Stone »

ik zou dit er van maken:
elvarg had een ei achter gelaten die je niet zag en daar is een nieuwe draak uitgekomen dan is het iets beter want een hoofd kan niet terug groeien ;)
bedenk zelf een naam
Afbeelding
t3grimreaper
Berichten: 1558
Lid geworden op: zondag 22 november 2009, 14:32
RS: left4skiller (f2p)
Clan: /

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door t3grimreaper »

dragon209 schreef:ik zou dit er van maken:
elvarg had een ei achter gelaten die je niet zag en daar is een nieuwe draak uitgekomen dan is het iets beter want een hoofd kan niet terug groeien ;)
bedenk zelf een naam
ja dat zou beter zijn ^_^

en dat armour :-#

Toegevoegd na 33 seconden:

maar voor de rest wel cool :mrgreen:
Afbeeldingthx2bruceee
Laura
Berichten: 1574
Lid geworden op: dinsdag 18 augustus 2009, 12:31
RS: Haah Jkkj (f2p)
Oude naam: laurabeatsmu

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Laura »

-gigabumperitus-

Ik heb er heel lang over na moeten denken, maar ik heb besloten de quest te veranderen naar Hatchling Hysteria.
Verder zal de quest in een serie komen. De oude quest zal nog wel kenbaar zijn.
Don't be scared now, close your eyes, she holds guard tonight
Go on forward, no remorse, life will take its course


We've got to hold on ready or not
You live for the fight when it's all that you've got
RP: Op de Rand van Totale Vernietiging: Varastoida
Laura
Berichten: 1574
Lid geworden op: dinsdag 18 augustus 2009, 12:31
RS: Haah Jkkj (f2p)
Oude naam: laurabeatsmu

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Laura »

Hatchling Hysteria is nu af....

de volgende quest wordt: Operation Organisation!
Laatst gewijzigd door Laura op vrijdag 10 september 2010, 19:42, 1 keer totaal gewijzigd.
Don't be scared now, close your eyes, she holds guard tonight
Go on forward, no remorse, life will take its course


We've got to hold on ready or not
You live for the fight when it's all that you've got
RP: Op de Rand van Totale Vernietiging: Varastoida
Rune Blow
Berichten: 3603
Lid geworden op: donderdag 26 maart 2009, 19:09
RS: Pietzaa (p2p)
Clan: Lunatip
Oude naam: Cowl Heaven

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Rune Blow »

dragon209 schreef:ik zou dit er van maken:
elvarg had een ei achter gelaten die je niet zag en daar is een nieuwe draak uitgekomen dan is het iets beter want een hoofd kan niet terug groeien ;)
bedenk zelf een naam
Jij had zelf ook een quest gemaakt waarin Elvargs hoofd terugroeide, en volgens jou was het een mythe..
Laura
Berichten: 1574
Lid geworden op: dinsdag 18 augustus 2009, 12:31
RS: Haah Jkkj (f2p)
Oude naam: laurabeatsmu

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Laura »

Rune Blow schreef:
dragon209 schreef:ik zou dit er van maken:
elvarg had een ei achter gelaten die je niet zag en daar is een nieuwe draak uitgekomen dan is het iets beter want een hoofd kan niet terug groeien ;)
bedenk zelf een naam
Jij had zelf ook een quest gemaakt waarin Elvargs hoofd terugroeide, en volgens jou was het een mythe..
waarom zelf zeggen dat het NIET kan wanneer jij Elvarg's Head ook weer op het lichaam zet... en by the way, de Quest heet nu Hatchling Hysteria, met Purr the baby dragon in de hoofdrol
Don't be scared now, close your eyes, she holds guard tonight
Go on forward, no remorse, life will take its course


We've got to hold on ready or not
You live for the fight when it's all that you've got
RP: Op de Rand van Totale Vernietiging: Varastoida
Matthijs
Berichten: 1616
Lid geworden op: maandag 8 december 2008, 17:18
Oude naam: chiara206

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Matthijs »

Ik heb hem helemaal gelezen, en je hebt hier echt iets moois van gemaakt ;)
Gj, ga zeker zo verder :D
Dedicate yourself and you will find yourself.
[/i]
Laura
Berichten: 1574
Lid geworden op: dinsdag 18 augustus 2009, 12:31
RS: Haah Jkkj (f2p)
Oude naam: laurabeatsmu

Re: Laura's suggestie topic

Bericht door Laura »

Matthijs schreef:Ik heb hem helemaal gelezen, en je hebt hier echt iets moois van gemaakt ;)
Gj, ga zeker zo verder :D
dankje... Operation Organisation wordt nog mooier..

en wees eens eerlijk, kreeg je medelijden met Purr?
Don't be scared now, close your eyes, she holds guard tonight
Go on forward, no remorse, life will take its course


We've got to hold on ready or not
You live for the fight when it's all that you've got
RP: Op de Rand van Totale Vernietiging: Varastoida
Plaats reactie