Hit n run | geen eisen om te joinen! | internationale clan

Praat hier over RuneScape in het algemeen. Hier is ook ruimte om vragen te stellen.
Plaats reactie
Hakari
Berichten: 110
Lid geworden op: donderdag 5 februari 2015, 15:28
RS: Hakari (f2p)
Clan: FFA SQUAD
Oude naam: Clan Wars

Hit n run | geen eisen om te joinen! | internationale clan

Bericht door Hakari »

Inleiding: Welkom in het clantopic van de clan: Hit n run

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Over ons: Onze clan is inmiddels biijna 6 jaar oud en wij hebben op dit moment een clansize van 138. Wij zijn een internationale clan en dus wordt er bij ons in de clan in het Engels gesproken. Wij zijn op dit moment aan het kijken om ook voor een clan citadel te gaan, indien hier genoeg behoefte aan is uiteraard. De reden waarom we maar 138 clansize hebben, terwijl wij al bijna 6 jaar oud zijn, is omdat we alle in-actieve leden hebben verwijdert van de clan. Dit om een zo betrouwbaar mogelijke clansize te hebben. Hou er wel rekening mee dat de clan niet altijd even actief is. In het weekend zijn er over het algemeen meer leden online dan doordeweeks.

Waar de clan zich op richt: De clan Hit n run richt zich op het hit n runnen van mensen in de white portal van clan wars. Hit n runnen is dat je iemand aanvalt in clan wars, vlakbij de safe-line, en vervolgens snel terug rent naar de non-cb zone. Hoe beter je in hit n runnen wordt/bent, hoe meer kans je hebt om niet gehit te worden. Ja, je leest het goed: ondanks dat je hit n runt, kan je nog steeds gehit worden, ook al ben je er een expert in.

Het doel van hit n runnen: Het hoofddoel van hit n runnen is om mensen te trollen. Het is dus eigenlijk niets meer dan mensen in de zeik lopen nemen. Maar dat is zeker niet het enige doel van het hit n runnen. Het doel van hit n runnen is onder andere ook om meer xp per kill te krijgen in clan wars. Doordat je minder gehit wordt, of zelfs helemaal niet wordt gehit, krijg je meer xp per kill in clan wars.

Eisen: Zoals jullie al aan de titel kunnen zien, zijn er geen enkele eisen om te joinen. Het enige wat wij van jou vragen is om in het Engels te communiceren. Wij hebben ook het liefst dat je van plan bent te gaan hit n runnen. Je kan ook joinen terwijl je niet van plan bent te hit n runnen, maar verwacht niet dat het een clan is waar veel gepraat wordt. Wij raden je ook aan om dit niet op je main te doen, maar met je pure of andere lagere account. Dit omdat wij nog geen citadel hebben.

De regels van de clan, op het moment van schrijven:

- Er moet worden geproken in het Engels. Merken wij dat je in het Nederlands of in een andere taal praat, spreken wij jou hier op aan. Negeer je het, dan volgt er een straf. Dit is de 1e keer een tijdelijke ban, daarna volgt er een permanente ban.

- Normaal gedrag is gewenst. Natuurlijk is er altijd plaats voor grapjes, maar ga aub niet te ver. Stop ook wanneer de leden het niet meer leuk vinden. Negeer je deze regel, dan volgt er een straf. Dit is de 1e keer een tijdelijke ban, daarna volgt er een permanente ban.

- Het is verboden om in de red portal van clan wars te gaan hit n runnen. Indien wij dit merken, volgt er uiteraard een straf. Dit is altijd een permanente ban van de clan, omdat wij dan denken dat je iemand hebt ge lured.

- De algemene regels van RuneScape gelden ook bij ons in de clan. De straffen van het overtreden van deze regels zijn gebasseerd op de ernst van de overtreding + welke regel het is. Uiteraard loop je ook het risico om ook nog eens door Jagex te worden gestraft.


Clan info:

Naam: Hit n run

Wij hebben 2 homeworlds: W3 en W80

- Owner: Rayvano

- Deputy Owner: Hit and Run

-Overseer: Hakari

Organisers: 0 93, Hit en Run, I MAX, Weerstation, Dope Sensei, iAint Google en Odd Beardman


Deze bovenstaande personen beheren of modereren de clan. Voor vragen en het eventueel aangeven van overtredingen, kun je dus het best deze bovenstaande personen contacteren. Ikzelf ben vaak het meest actief van alle bovenstaande personen.

De normale ranks, dus de ranks van recruit tot en met general, zijn gebasseerd op hoe lang je lid bent van de clan. Na 6 weken ben je dus general. Let er wel op dat normale ranks geen kick en of ban rechten hebben. Waarschijnlijk worden de normale ranks in de toekomst gebasseerd op clan xp of je cb level. Alle ranks boven general worden alleen gegeven aan leden wanneer ze hebben laten zien dat ze de regels respecteren en onze vertrouwen hebben gewonnen. Ook vereisen ranks boven general dat je ook buiten RuneScape in contact staat met de Overseer, Deputy Owner en uiteraard de Owner zelf.

Ieder lid kan andere spelers inviten voor de clan. Er hoeft dus niet iemand met een rank boven general online te zijn. Zie jij iemand die graag de clan wilt joinen, maar je weet niet precies hoe je diegene moet inviten, dan kan je altijd vragen of een ander lid van de clan het wilt doen voor jou.

Hieronder zie je een video, waarin ik laat zien wat hit n runnen is:



https://www.youtube.com/watch?v=FrDAI6MpfR4

Hopelijk mogen wij jou als lid begroeten binnenkort. Wij wensen je alvast veel plezier!!!

P.S Er worden eventueel nog aanpassingen gedaan aan dit topic. Onder andere voor screenshots en extra video's. Ook zal ik regelmatig lessen geven aan nieuwe leden, om beter te worden in hit n runnen.
Mijn YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCIFBpO ... NgMDzqKo3w

Bedankt voor het bekijken, liken, abonneren en delen!

Afbeelding
Ceecs Clan
Berichten: 1116
Lid geworden op: vrijdag 11 januari 2013, 17:22
RS: Ceecs (p2p)
Clan: Ceecs Clan
Contacteer:

Re: Hit n run | geen eisen om te joinen! | internationale cl

Bericht door Ceecs Clan »

Succes met je clan
Plaats reactie