Zeldzame voorwerpen - Thanksgiving 2008

Elk jaar wordt in Noord-Amerika Thanksgiving gevierd, een feest waarbij God wordt bedankt voor de oogst. Het is traditie om met de hele familie een kalkoen op te eten. Met Thanksgiving heeft Jagex in 2008 besloten om meer kleine evenementen in RuneScape te stoppen die met feestdagen te maken hebben.

Turkey hide and seek

In de keuken van Lumbridge Castle is Cook's Brother. Dat is, zoals je misschien vermoedt, de broer van de kok. Hij lijkt wel wat op zijn broer. Ook hij heeft alles verprutst. Ze wilden een feestmaal maken voor Thanksgiving, maar nu zijn alle kalkoenen ontsnapt. Hij vraagt of je kunt helpen. Zeg ja.

De broer van de kok vertelt nu dat er tien kalkoenen zijn. Ze zijn vermomd en door RuneScape verspreid. Jij moet de exacte locaties aan de kok doorgeven. De kok geeft je een boek met plaatsen waar ze ongeveer zitten. De kalkoenen lopen constant weg, dus een precieze plaats is niet te geven. Je moet ze zelf zoeken!

Plaats volgens het boekEchte plaatsVermomd als
Near a mine filled with scorpions.Mijn ten noorden van Al KharidCactus
A city in the desert.Rondom de general store van Al KharidCactus
Near the river Lum.Rond de smeltoven in LumbridgeStruik
In a swamp behind a castle.Lumbridge SwampsPaddestoel
Near a vampire-infesed manor.Aan de noordkant van Draynor ManorVat
In a city of White Knights.Ten zuiden van de huisjes in het oosten van FaladorStruik
In a village near the edge of the Wilderness.Bij de ruïnes ten zuiden van EdgevilleKrat
Somewhere near Varrock.Ten westen van de apotheek in VarrockStruik
Near Mudskipper point. Mudskipper point, het schiereiland ten zuiden van Port SarimSteen
Near the Monastry.Ten westen van de monasteryStruik

Als je er een gevonden hebt, druk je op "Spy-on" bij de kalkoen. Ze zullen dan de locatie van de volgende kalkoen vertellen. Je kunt ze echter in elke volgorde die je wil zoeken.

De kalkoenen kunnen als vat, struik, paddestoel, steen, krat en cactus vermomd zijn.

Je krijgt de Thanksgiving-emotie als je ze allemaal hebt gevonden!

Kalkoenen doden

In de koninkrijken Misthalin en Asgarnia, waar alle steden van Falador tot en met Varrock toebehoren, kun je ook onvermomde kalkoenen vinden. Ze zijn slechts level 5. Je kunt ze daarom gemakkelijk doden. Ze zullen altijd kalkoenenvlees droppen. Als je gelukt hebt, krijg je ook een cornucopia. Dat is de hoorn des overvloeds. Je kunt hier voedsel instoppen totdat er voedsel voor 140 life points in zit. Met één druk op de knop eet je alles wat in de hoorn des overvloeds zit op en krijg je dus 140 life points. Dat scheelt inventoryruimte als je met slecht voedsel traint.

Als je je hoorn des overvloeds verliest, krijg je gratis een nieuwe van Diango. Na Thanksgiving zullen de cornucopia's ook door verschillende andere vogels in RuneScape worden gedropt, maar je krijgt ze dan minder snel.

Je krijgt ook de emotie

Turkey

Emotie

Je kunt de emotie krijgen door een cornucopia te vinden of door alle vermomde kalkoenen op te sporen. Als je de emotie doet, verander je tijdelijk in een kalkoen en doe je een dansje.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.