Monsterdatabase

Cow

"Converts grass to beef/ Where beef comes from/Beefy!"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersOok voor gratis
Combat level1
Life points150
Verhouding life points en combat150
Slayer xp8
Maximale hit12
AgressiefNee
Valt aan metMelee
ZwakteEarthspreuken
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Cow

Woonplaats

Drops

Charms

  Spirit gems

  Extra informatie

  Cowhides zijn best veel waard. Als je geld wil verdienen, kun je die het beste oppakken. Je kunt de cowhides ook veranderen in leather of hard leather voor nog meer winst.

  Eliteversie

  Van dit monster bestaat een eliteversie. Deze is sterker en kan speciale aanvallen gebruiken. Als je het weet te doden krijg je echter wel drie drops in plaats van één. Tijdens een opdracht van Slayer zul je ook meer xp krijgen van dit monster.

  De eliteversie van het monster kan verschijnen als je het normale monster doodt. De kans hierop is een stuk groter tijdens opdrachten van Slayer. Bij het trainen van Slayer zul je ook altijd minstens één elitemonster per opdracht krijgen. De eerste drie minuten zal alleen jij het monster kunnen aanvallen, daarna kunnen andere spelers het ook proberen. Als je wegloopt vervallen de drie minuten en kunnen andere spelers het direct aanvallen.

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Geschreven door Nick, Timos, 3vil donut, Headshot 0wn, Gidding, Tijske6, Ralph Krauss, Victorman7, Noob_slay3r, Hugo en Dennis, Daan, Evelien, met dank aan barrow NL, gesrau456 en host reapz voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.