Monsterdatabase

Elvarg

"Roar! A dragon!"

Soort monsterQuestmonster
Voor gratis spelers of membersOok voor gratis
Combat level63
Life points10000
Verhouding life points en combat158,73
Maximale hit300
Maximale hit special attack2000
AgressiefJa
Valt aan metMelee en dragonfire
ZwakteGeen of niet bekend
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Elvarg

Woonplaats

In de gang tussen de vulkaan van Karamja en Crandor Isle.

Drops

Extra informatie

Dit monster moet je doden in de Dragon Slayer-quest. Draag een anti-dragon shield als je haar doodt, anders is de max hit in de duizenden. Met shield zal de hit enkele honderden bedragen. Goed armour of een goede defence op een laag level is ook aangeraden.

Wanneer ze vuur spuugt, gaat je prayer omlaag. Als je member bent, kun je ook een anti fire potion meenemen. De schade van haar vuur zal dan wat minder zijn. Je kunt Elvarg maar één keer doden.

Als je na de Dragon Slayer-quest nog een keer over het muurtje wilt gaan, staat er dat het niet nodig is om haar nog een keer te verslaan. Als je Elvarg doodt, trek je haar hoofd eraf!

Dominion Tower
Op 1 november bracht Jagex de Dominion Tower uit. Je kunt er nadat je quests hebt voltooid nogmaals tegen de eindbazen daarvan vechten. Ook dit monster is terug te vinden in de Dominion Tower. Het schild zal je tijdens het gevecht krijgen, dit hoef je dus niet mee te nemen.

Calculators

Gebruik dit monster in de Slayer calculator

Over deze pagina

Geschreven door raja, Astana God, khallil, badcrow45, Kilerhageman, Yorick Lhoir, Joppe, Khsaas, 32cook32, Drakie gun, Nielss70, bas, Nibor285, tijlerboy, sonny, Mr Knak, dark kilhar, Josters, met dank aan GC20SINGH, boyriku, joost en xXMusicXx voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.