Monsterdatabase

Night-gazer Khighorahk

"The eyes, THE EYES!"

Soort monsterDungeoneeringboss
Voor gratis spelers of membersOok voor gratis
Combat level26
Life points9500
Verhouding life points en combat365,38
Maximale hit190
AgressiefJa
Valt aan metMelee, magic en ranged
ZwakteNone
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Night-gazer Khighorahk

Woonplaats

Daemonheim - Furnished Floors

Drops

  Extra informatie

  Night-gazer Khighorahk - Eerste vorm

  Night-gazer Khighhorahk is het broertje van Shadow-Forger Ihlakhizan en heeft twee vormen. In alle hoeken van zijn bossroom staan pilaren, deze moet je aansteken, anders zul je geen schade bij hem kunnen aanrichten. Je hebt om de pilaren aan te steken geen tinderbox nodig. Af en toe zullen de vuurtjes uitgaan, steek ze dan weer aan. Soms zal er een blauw schild om Night-gazer Khighorahk verschijnen, maak dan dat je wegkomt. Als je dichtbij hem staat zal hij met deze speciale aanval over de 4150 op je kunnen hitten.

  Night-gazer Khighorahk - Tweede vorm

  Als je de eerste vorm gedood hebt komt de tweede vorm tevoorschijn, deze is wat makkelijker. Je hoeft daarbij geen vuurtjes meer aan te steken en hij heeft minder LP. De tweede vorm kan je wel stunnen, waardoor je niet meer kunt lopen. Kijk hiervoor uit, als je niet meer kunt lopen kan hij je makkelijk doden met zijn speciale aanval. Als Night-gazer een hoog combat level heeft is het dus verstandig om een gatestone buiten de bossroom te leggen.

  Informatie over dit artikel

  Aangezien het combat level van elk dungeoneeringmonster per soort dungeon verschilt is het mogelijk dat sommige informatie niet helemaal bij jouw monster klopt. Met deze informatie kunnen we je wel een indicatie geven van het monster, het is dus niet zo dat dit artikel nutteloos is.

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Geschreven door Scyfer, Nik, Greenjo7, Mijk Fire, Sir Fire181, maartengek, met dank aan DutchYak TNT, dnlaie en legobas11 voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.