Recruitment Drive

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Sir Amik Varze, op de tweede verdieping van het kasteel in Falador.

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Druidic Ritual hebben voltooid. Ook moet je een vrouw zijn. Kijk op deze pagina als je niet weet hoe dat moet. Tijdens de quest moet je een man van level 7 zonder runes of armour kunnen verslaan.

Benodigde spullen: Helemaal niets. Je mag tijdens de quest niets dragen en niets meenemen.

Praat met Sir Amik Varze en vraag hem om een quest. Die heeft hij niet, maar hij weet wel van een organisatie die altijd wel hulp kan gebruiken van avonturiers. Als je wilt kan hij je naar hen doorverwijzen. Antwoord dat je graag mee doet. Sir Amik stuurt je nu verder naar Sir Tiffy Cashien, in het park van Falador, om je aan te sluiten bij de Temple Knights.

Sir Amik Varze

Sir Tiffy Cashien zit op een bankje in het park van Falador. Hij vertelt je dat ze je graag bij hun organisatie zien als je door hun tests heen komt. Als je nog spullen bij je hebt moet je deze nu op je bank doen, je mag namelijk niets meenemen. Sir Tiffy stuurt je naar een geheime tempel waar je een aantal raadsels moet oplossen. Als dit je lukt heb je bewezen dat je slim genoeg bent om bij de Temple Knights te mogen. De volgorde van de raadsels is niet altijd hetzelfde en je hoeft er totaal maar vijf te doen. De verschillende raadsels staan hieronder. Je kan dus zelf opzoeken wat je moet doen bij de personen die je tegenkomt.

Sir Tiffy Cashien

Sir Tinley

Praat met Sir Tinley en hij geeft je het woord "Patience". Het enige wat je bij dit raadsel hoeft te doen is wachten en niets doen. Na een tijdje zal Sir Tinley je vertellen dat je geslaagd bent en mag je verder.

Sir Tinley

Sir Ren Itchood

Je moet bij hem een raadsel oplossen om het wachtwoord voor de deur te krijgen. Praat met hem om een raadsel van vier regels te krijgen. Neem van iedere regel die hij zegt de eerste letter en je krijgt een woord, bijvoorbeeld BITE, CLUE, FISH, LAST, MEAT, PASS, RAIN of TIME. Vul het woord bij de deur in en je hebt dit raadsel voltooid.

Sir Ren Itchood

Miss Hynn Terprett

Miss Hynn Terprett gaat je verstand testen door je het antwoord op een van de volgende raadseltjes te vragen.

Miss Hynn Terprett

Sir Kuam Ferentse

Je moet hier met Sir Leye vechten. Hij kan door geen enkele man verslagen worden, maar daarom ben je dus ook een vrouw. Dit gevecht kan wel even duren, maar Sir Leye is gelukkig ook niet zo sterk.

Sir Spishyus

Misschien ken je het raadsel van de kip, de vos en de zak graan al. Je hebt een kip, een vos en een zak graan die je naar de overkant van de brug moet brengen, maar je mag maar één voorwerp tegelijk meenemen. Als je de kip bij het graan laat zal de kip het graan eten, maar als je de vos bij de kip laat zal de vos de kip oppeuzelen.

Sir Spishyus

Je kan dit raadsel oplossen door eerst de kip naar de andere kant van de brug te brengen. Breng dan de vos naar de andere kant en neem de kip mee terug. Neem nu het graan mee, zet dit bij de vos en breng tenslotte de kip veilig naar de overkant.

Lady Table

Je komt nu in een ruimte met daarin elf beelden. Je hebt tien seconden de tijd om alle beelden te bekijken. Daarna worden de beelden gerankschikt. Er zal ook één beeld bij worden geplaatst. Jij moet raden welk beeld. Kijk eerst van welke kleur er maar drie beelden zijn. De kleuren zijn brons, zilver en goud. Van elke kleur hoort er een beeld met een hellebaard (halberd), een zwaard, een knots (mace) en een grote bijl te staan. Zoek het missende wapen.

Standbeelden

Als je te weinig tijd hebt, is het ook handig om een screenshot te maken door op Print Screen van je toetsenbord te drukken en het resultaat in bijvoorbeeld Paint te plakken. Als je bijvoorbeeld een zilveren beeld met een halberd mist, moet je die na de tien seconden zoeken en ertegenaan duwen.

Miss Cheevers

Hier moet je door twee deuren weten te komen voordat je bij de portal bij de volgende kamer bent. Bij de ene mist er echter de deurklink en de ander zit op slot. Doorzoek alles dat in de kamer te vinden is, zoals kasten en kisten. Pak ook alle vials die in de kasten staan. Je hebt niet alles nodig, maar zo kom je in ieder geval niets tekort.

Je moet eerst de deurklink van de eerste deur repareren. Pak een metal spade en doe die in de brander op de andere tafel. Het handvat brandt er nu af. Doe de spade zonder handvat in de deur en gebruik er dan de cupric sulphate (de lichtgroene vial) op. Doe hetzelfde met een vial met liquid. Nu kan je de spade als deurklink gebruiken en de deur openmaken.

Spade

Nu moet je nog een sleutel maken voor de tweede deur. Doe je gypsum op de tin die je gevonden hebt. Doe dan een vial met liquid op de tin, zodat je een wit goedje in de tin krijgt. Doe de tin met het goedje op de sleutel die je aan de muur in het westen van de kamer ziet. Je krijgt nu een afdruk van de sleutel in je tin. Doe de cupric powder en de tin powder erop. Let erop dat tin powder er hetzelfde uitziet als een lege vial. Controleer dus de namen van je vials. Doe dit dan weer op de brander en haal de sleutel met je knife, bronze wire of chisel uit de tin. Je kunt nu ook de tweede deur openen.

Na de raadsels

Na vijf raadsels word je teruggestuurd naar Sir Tiffy Cashien. Je bent klaar met alle proeven en bent nu een volwaardig lid van de Temple Knights!

Beloning: 1.000 Herblore, 1.000 Agility en 1.000 Prayer xp. De xp krijg je in de vorm van lampen, waar je 8 in de skill voor moet zijn. Ook krijg je een initiate sallet en kun je voortaan initiate armour dragen en kopen bij Sir Tiffy. Dat armour heeft een goede prayer bonus. Je kunt nu ook bij Sir Tiffy Cashien de plek waar je terugkomt als je doodgaat, naar Falador veranderen. Je krijgt ook nog twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Wanted!, Achievements van Falador - Gemiddelde taken

Over deze pagina

Geschreven door Poekies, met dank aan Storm_Powner, Call Me Daan, God Of Dust, Sanderkeuh, ThatBandos en brede kerel voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.