Karamja Volcano

De vulkaan van Karamja is niet alleen een vulkaan: er is ook een grot in. De ingang van de grot is aan de zuidoostelijke kant van de vulkaan. De vulkaan ligt nog op het gratis gedeelte van Karamja. Dat gedeelte wordt ook wel eens het Musa Point genoemd.

In de grot onder de vulkaan is een goudmijn met vier stenen. F2p-ers kunnen hier ook hakken, maar deze mijn wordt meer door p2p-ers gebruikt. P2p-ers kunnen namelijk bij de TzHaar, bewoners van de vulkaan, naar de bank gaan, terwijl F2p-ers helemaal naar Draynor Village of Falador moeten lopen.

Verder leven er verschillende monsters in deze grot, zoals Deadly Red Spiders, Lesser Demons, Skeletons en Elvarg, de draak uit Dragon Slayer.

Er is één resource dungeon van Dungeoneering in de Karamja Volcano. Deze is in het zuiden en biedt toegang tot lesser demons en imps. De grot is ook voor gratis spelers. Om binnen te komen, heb je 25 Dungeoneering nodig. Je krijgt 2.100 xp als je er voor het eerst binnenkomt.

Plattegrond

Plattegrond

Monsters

Over deze pagina

Met dank aan Ty_for_own12 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.