Monsterdatabase

Living rock protector

"A being of ore and minerals"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level92
Life points5500
Verhouding life points en combat59,78
Slayer xp99
Maximale hit500
AgressiefJa
Valt aan metMelee
ZwakteWaterspreuken
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Living rock protector

Woonplaats

Living Rock Caverns dungeon.

Drops

  Charms

   Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

   De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

   Spirit gems

   Extra informatie

   Als hij dood is kan je hem ''mijnen'' voor ''Living minerals''. Deze kan je gebruiken om rocktails te vangen in dezelfde grot. Hij is immuun voor poison. Je hebt hiervoor 73 Mining nodig. Ze zijn uitstekend om op te trainen met hun hoge hitpoints en lage defence.

   Calculators

   Gebruik dit monster in de Slayer calculator

   Over deze pagina

   Geschreven door lizzylucy1, Odius33, Pk Owner4, cluehunt, Timie187, met dank aan lolmaker, Warjunko, levenard 16, maik en mr kip22 voor bijdragen aan deze pagina.

   Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

   Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.