Nieuwsoverzicht van juli 2016

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • Month Ahead – August 2016Meer...

    Month Ahead – August 2016

    Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

    Mod Mark is back with a full-blown preview of a rip-roaring August.
  • Solomon's General Store - August's UpdatesLees samenvatting

    Solomon's General Store - August's Updates

    Vanaf vandaag tot eind augustus zullen er elke week voorwerpen in de uitverkoop zijn in Solomon's General Store. Welke voorwerpen dit zijn verandert elke vrijdagmiddag, om 14:00. Ook kun je vanaf 1 augustus de Kick Sand emotie gratis krijgen in de winkel. Je hebt tot 31 augustus om hem op te halen.

  • Mining & Smithing Rework PostponedLees samenvatting

    Mining & Smithing Rework Postponed

    Om hem goed uit te kunnen voeren, is de grote update aan Mining en Smithing uitgesteld naar volgend jaar. Er zullen dit jaar andere updates worden gepland om hiervoor te compenseren.

Nieuws van Lunagang

Beknopte uitleg Arc Islands online!

Er staat nu een beknopte uitleg van de Arc Islands op de website! In de guide vind je een uitleg van de eilanden, wat je er kunt doen en hoe de miniquests werken. Tabellen met welke grondstoffen je precies kunt vinden en hoeveel xp dit oplevert staan er nog niet. Ook de voorwerpen, winkels en monsters zijn nog niet toegevoegd aan de databases. Dit zal hopelijk binnenkort volgen. In de tussentijd wensen we iedereen veel plezier in de nieuwe regio, en raden we voor details aan om vragen te stellen op het forum!

Uiteraard zijn aanvullingen, zoals altijd, van harte welkom!

Plaatje Boni

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: The Arc & Uncharted Isles | Invention XP | Flourishing Fairy Outfit

De Arc Islands

Eerder dit jaar hebben we mogen stemmen op een nieuw gebied dat deze zomer uit zou komen. Nu is het zover: vandaag is er een volkomen nieuw gebied in het spel gebracht in Aziatisch thema, met eigen geld, eigen grondstoffen, een eigen markt en volop nieuws om te ontdekken! The Arc Islands zijn er!

Members kunnen hun bezoek beginnen in Port Sarim door met Trader Stan te praten. Deze staat in het zuiden van de haven, iets ten zuidoosten van de lodestone. Voor je naar de eilanden mag moet je een miniquest voltooien, deze kun je ook bij Trader Stan beginnen. Wanneer je level 90 hebt in Fishing, Hunter, Slayer of Woodcutting kun je ook beginnen met het ontdekken van onbekende eilanden en er zelfs een voor jezelf opeisen!

Op het moment zijn er drie eilanden in de regio toegevoegd. Wanneer je de eilanden bezoekt zul je eerst aankomen in de handelsplaats Waiko. Hier kun je miniquests aannemen, de Slaver verhaallijn voortzetten of klusjes uitvoeren om de daar gebruikte geldsoort te verdienen.

Waiko

Naast Waiko heb je Whale's Maw, waar je je Fishing en Hunter skills kunt trainen, en Aminishi, dat zich op Slayer richt. Op Aminishi kun je onderzoek doen naar de geheimzinnige sekte van monniken die het eiland bewonen en naar hun banden met de spirit dragons. Meer eilanden zullen later nog toegevoegd worden.

Met het geld dat je op de eilanden verdient kun je voorraden aanschaffen die je nodig hebt om ontdekkingstochten in de regio te gaan. Hier heb je ook minstens level 90 voor nodig in Fishing, Hunter, Slayer of Woodcutting. Op elke tocht worden er nieuwe eilanden gegenereerd met een andere vorm en inhoud – grondstoffen, monsters of gewoon mooie plekken. Vanwege de hoge eisen kun je hier ook de beste grondstoffen en monsters vinden. Je zult dus op ontdekkingstochten moeten blijven gaan om hiervan te profiteren. Bedenk je dat de beste eilanden ook de meeste voorraden zullen kosten om te bereiken, dus aarzel niet om flink te sparen voor je aan een nieuwe reis begint!

Hierbovenop kun je ook een van de eilanden die je op je wilde tochten ontdekt voor jezelf opeisen. Je kunt hier een vlag op planten en zult er dan op elk moment weer naartoe gaan. Je kunt een eiland kiezen dat veel grondstoffen bevat, of juist een eiland met een mooie vorm – de keuze is aan jou! Je kunt het eiland zelfs aanpassen door er dingen aan toe te voegen, zoals een stijlvolle hangmat waarmee je de tijd van de dag kunt aanpassen!

Eigen eiland

Laat op het forum horen wat jij van de update vindt!

Overig nieuws

Je kunt nu XP-beloningen en bonus XP gebruiken op Invention. Je krijgt hiervoor de helft van de gebruikelijke (bonus) XP. Alle details kun je lezen op het RuneScape forum.

De zomerdeals omtrent membership kun je nog kopen tot 31 juli. Je kunt er hier meer over lezen.

De patch notes kun je zoals gebruikelijk op het forum lezen.

Er zijn weer live streams die je kunt bekijken op Twitch, en achteraf op YouTube. De live streams voor deze week zijn:

  • Op dinsdag 26 juli, om 18:00, kun je het bijgewerkte concept voor de Mining en Smithing rework bekijken.
  • Op vrijdag 29 juli, om 22:00, blikt Mod Shauny vooruit op de patches van aanstaande maandag en meer.
  • Op zondag 31 juli, om 21:00, gaat Mod Lee weer met spelers op monsterjacht.

Mod JD beheert vanaf nu de RuneScape Snapchat.

In Solomon's General Store kun je de Flourishing Fairy Outfit kopen, de eerste outfit in de Fae collectie. De outfit is samengesteld uit bloemblaadjes die je van kleur kunt veranderen en biedt een nieuwe teleporteeranimatie die speciaal is gemaakt voor de Fae collectie.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Patch Week | Shadow Dragoon Outfit

Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

Fixes, combat mode tweaks and the return of an epic cosmetic outfit as we swab the decks for The Arc.
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Patch Week | Shadow Dragoon Outfit - HD

Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

Fixes, combat mode tweaks and the return of an epic cosmetic outfit as we swab the decks for The Arc.
Nieuws van Lunagang

Questguide Gower Quest online!

Met enige vertraging staat nu toch een questguide voor de Gower Quest online!

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Nieuws van Lunagang

Juryleden en deelnemers screenshot- en armourcompetitie gezocht

Ben jij een echte meester in het maken van RS-screenshots? Wil je een keer de strijd aangaan met je forum-genoten op een manier die niet alleen om het halen van XP gaat? Of wil je gewoon graag je steentje bijdragen aan een leuke LTF-activiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De screenshot- en armourcompetitie zijn namelijk dringend op zoek naar zowel deelnemers als juryleden. Deze competities bestaan al ruim zes jaar, maar dreigen nu door gebrek aan interesse te moeten worden gestopt. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

De competities draaien om het maken van de mooiste screenshot of het samenstellen van de mooiste set armour. Als deelnemer zijnde stuur je deze in, waarna de beoordeling door de jury plaatsvindt. De persoon die de hoogste score van de juryleden weet binnen te halen, krijgt een tijdelijke rang en een vermelding in de Hall of Fame.

Wil jij erachter komen of jij het in je hebt om een mooie screenshot te maken of een mooie armourset samen te stellen? Doe dan vooral mee! Meer informatie vind je in het topic. Als je juist graag jurylid wilt worden en de inzendingen van anderen wilt beoordelen, kunnen we je ook van harte aanraden een keer in het topic rond te kijken. Zodra je definitief jurylid wilt worden, kun je Ru ben ik daar een PB over sturen. Achtergrondkennis over screenshots of armoursets is niet vereist. Het enige dat gevraagd wordt is enthousiasme en inzet!

Hopelijk tot ziens in het screenshot- en armourcompetitie-topic!

De SSC/AC-jury

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.