Tree Gnome Village

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met King Bolren bij de grote spirit tree in het midden van Tree Gnome Village's doolhof ten zuidwesten van Ardougne. Ga via de noordwestkant het doolhof in.

Startpunt

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet een Khazard warlord van level 53 kunnen verslaan. Hij kan slecht tegen airspreuken.

Benodigde spullen: 6 normale logs

Starten

De koning vindt het knap dat je door zijn doolhof hebt kunnen komen. Hij heeft echter belangrijkere dingen aan het hoofd dan zijn doolhof. Vraag of je kunt helpen. De koning vertelt je dat er een orb van de spirit tree is gestolen. De gnomes hebben die nodig om zich tegen de Khazardiaanse troepen te beschermen. De koning wil dat jij de orb terug haalt.

Plaatje

Commander Montai

Je wordt naar het slagveld gebracht. Praat met Commander Montai. Hij vertelt dat de orb in het gebouw in het noordwesten is. Ook heeft hij heeft zes normale logs nodig voor hun verdediging. Geef die aan hem. Praat nu met hem om te vragen wat je moet doen. Nu moet je coördinaten vinden om de ballista af te kunnen vuren op het gebouw. Deze coördinaten hebben verschillende gnomes verzameld. Ga bij de gnome trackers kijken wat ze hebben gevonden.

Kaart

Eerste gnome tracker

De eerste tracker is ten noorden van de Khazard gebouwen in het noorden van het slagveld. Hij geeft je de hoogtecoördinaat.

Plaatje

Tweede gnome tracker

De tweede tracker is ook bij deze gebouwen. Hij zit opgesloten in de gevangenis in het oosten. Praat met de gnome en je zult de y-coördinaat te weten komen.

Plaatje

Derde gnome tracker

De derde tracker is ten zuidwesten van het slagveld, aan de kant van de Khazards. Hij is een beetje gek. Hij geeft je één van de volgende raadseltjes:

Onthoud goed welk getal bij jouw raadsel hoort. Dit getal heb je later nodig.

Plaatje

Ballista

Ga nu naar het westen van het slagveld van de gnomes. Daar is de ballista. Voer de x in van het raadseltje van de derde gnome tracker. Nu lees je een verhaaltje dat het gelukt is.

Hoofdgebouw

Ga naar het hoofdgebouw van de Khazard Troopers in het noorden. Klim over het muurtje dat kapot is en ontwijk de Khazard commander van level 49. Ga de ladder op en probeer de kist open te maken. Je wordt nu aangevallen door een Khazard commander van level 49. Negeer hem. Probeer de kist nog eens open te maken. Nu zal het lukken. Neem de orb mee.

Plaatje

Terug naar Elkoy

Wandel terug naar Elkoy bij de ingang van het doolhof. Vraag aan Elkoy of hij je naar de koning brengt. Hier heeft hij ook een rechtermuisknopoptie voor. Hij brengt je terug naar de stad. Praat hier met de koning. Hij is verdrietig: de andere twee orbs zijn ook gestolen en zijn vrouw en kinderen zijn vermoord door de Khazard Troopers.

Gevecht en voltooien

Loop naar noordenwesten van het Khazard-kamp en wandel langs de muur van Ardougne verder naar het noordwesten. Op de plaats die hierboven op het kaartje staat aangegeven, zul je een Khazard Warlord van level 53 tegen het lijf lopen. Praat met hem. Hij zal je aan gaan vallen. Dood hem met magic (airspreuken zijn het beste) en je krijgt de orbs. Ga met de orbs naar de koning, nu krijg je de beloning.

Beloning: 11.450 Attack xp. Een gnome amulet of protection en je kunt voortaan met de Spirit Trees reizen. Je krijgt ook nog twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 2

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Monkey Madness, The Path of Glouphrie, Achievements van Varrock - Gemiddelde taken

Over deze pagina

Met dank aan cas10123, brander17, Andre, AnnyJelly, Ansem455, Boaz215126, CasperPSV, Hero P K, Jefferson965, Madly fire50, Paarse druif, Timsel10, TlTaddness, graveremco en karim voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.