Varrock Sewers

De Varrock Sewers, riolen van Varrock in het Nederlands, liggen vanzelfsprekend onder Varrock. Daar is dus ook de ingang. De precieze locatie van de ingang is bij de manhole ten oosten van het paleis.

Members zien als ze de riolering ingaan, meteen dat ze hier een quest kunnen starten. Het is de Rat Catchers quest. Er lopen ook veel ratten rond, wat de plaats prima geschikt maakt om je kat er eens los te laten.

Ongeveer in het midden van de grot, bij de zombies, is een ladder. Als je daar omhoog gaat, kom je in een kooi met een beer. Deze kooi is ten noordoosten van het paleis van Varrock. Je kunt er alleen inkomen via deze ladder.

Tussen de skeletons en de giant spiders hangt een spinnenweb. Sla het door om verder in de grot te gaan.

Bij de Deadly red spiders liggen red spider eggs. Die kun je gebruiken om Strength potions van te laten maken bij de apotheek van Varrock. Members kunnen er restore potions van maken.

Als je 51 Agility en member bent, kun je via de Varrock Sewers naar Edgeville dungeon. Andersom kan natuurlijk ook. Klim door de pijp bij de moss giants en je komt in de andere grot.

Bij de moss giants is voor members een resource dungeon van Dungeoneering. Deze grot bevat limpwurt roots en zes magic trees.

Varrock sewers

Quests

Monsters

Over deze pagina

Met dank aan Frank9121 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.