Monsterdatabase

TokHaar-Hok

"Power radiates from him"

Soort monsterQuestmonster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level108
Life points50000
Verhouding life points en combat462,96
Maximale hit0
AgressiefJa
Valt aan metMelee en ranged
ZwakteNone
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

TokHaar-Hok

Woonplaats

Tijdens de quest The Brink of Extinction in de Fight Cauldron. Het monster staat ook in de TokHaar Fight Kiln, maar daar kun je niet tegen hem vechten.

Drops

Geen

Extra informatie

Eindbaas van The Brink of Extinction

TokHaar-Hok is de eindbaas van de grandmasterquest The Brink of Extinction. Zijn level is vergeleken met bijvoorbeeld dat van Nomad laag, maar dit monster wordt vaak als moeilijker beschouwd.

Genezen

TokHaar-Hok kan zichzelf genezen door onder de stroom lava te gaan staan. Je kunt voorkomen dat het monster zich geneest door constant stun abilities te gebruiken, zoals de ability Backhand.

Andere monsters

Naast dat hij zichzelf kan genezen, roept hij ook andere monsters op. Dit zijn monsters die met ranged aanvallen. Negeer deze monsters, het duurt te lang om hen te doden. Je zou wel de eerste twee TokHaars kunnen doden, dan zal de schade die je krijgt van TokHaar-Hok verminderen in plaats van verhogen.

Lava

Ook zal er lava door de grond komen. Je kunt van te voren zien dat dit op een stuk van het platform gaat gebeuren omdat het desbetreffende stuk van het platform gaat gloeien. Zorg ervoor dat je daar dan niet meer staat, want je zult dan hits van tot wel 1700 krijgen! De hoogte hangt echter af van je Constitution.

Armour

Ice-spreuken van de Ancient magicks zijn sinds een update de effectiefste manier om TokHaar-Hok te doden. Doe het beste Magic armour aan dat je hebt, met de beste verdediging tegen Ranged.

Prayer

Gebruik Protect from Missiles als je Magic gebruikt. Als dat niet het geval is, moet je Protect from melee gebruiken. Zorg ervoor dat je Prayer nooit uitvalt! TokHaar-Hok haalt bij elke hit je prayer points omlaag.

Overige tips

Calculators

Gebruik dit monster in de Slayer calculator

Over deze pagina

Met dank aan Ferenc2017 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.